COLOR=#0000cd]Hanimlar nasil baslasam bilemiyorum inaninin birkac günden beri cidden cok zor günler gecirdim zaten hayatim son su 3 seneden beri zor geciyor birde bu eklendi. Insan basindan gecmedigi sürece bazi seyleri anlamiyor insanlara saka gibi ve dizi gibi geliyor. zamanim oldugu sürece yorumlarinizi okudum inanin cok tesekkür ederim cok faydali yazilar vardi insanlar cok duyarli ve hassas bu konularda ama tabiki 1-2 yorum sanki beni sucluyorlar onlara üzüldüm ama okadar güzel yorumlarda birkac tane olur iste sonucta burasi sanal alem herkes istedini yazar sonucta kimse kimsenin gercek kisilini bilmiyor...Ben kardeslerime cok düskün bir ablayim...Rahmetli Annem biz cocukken ciddi bir hastalik gecirdi ben onlara cocuk yasta onlara aylarca baktim..sanki onlar benim evlatlarim gibi bundan 3 sene önce Annemi kaybettik ondan sonra daha birbirimize kenetlendik...belki bundan bukadar duygulu davraniyorum kardesimle ilgili tamam magdur olan benim kizim ama kiz kardesimin hayati beni ilgilendirmez diyede öfkeyle kalkip zararla oturmak istemedim...biryerde bukadar BASIT deyil yazdim bir bayan burda sey yazmis KONU SAHIBI ARKADAS BASIT GÖRÜYOR BU OLAYI ya bu nedemek ya ben bu olayi basit birsey görsem burda niye bu konuyu paylasayim !!!!!!!!!!! demek istedim kimse kimsenin yerinde olamaz su yaparim diyenler bile belki baska korkulari yüzünden hic birsey yapmaz....sonucta bir pisligin yüzünden bakin kac kisi magdur oluyor
Sizlere son olan seyleri yazayim. Takip edenler bilir kizkardesime anlatmistim bu olayi oda sasirmisti ve zaman istemisti...Kocasiyla konusmus tabiki cart curt inkar eder gibi beni yanlis anlamis bunda ne var gibi konusmus kiz kardesim tabiki bunlari kabul etmemis tartismislar ve ayrilmaya karar vermisler eniste bir dönem Türkiyeye geliyor yani tam olarak ayrilik karari deyil ama iki taraf evlikleri düsünceklermis (yani Türkiye yasayan arkadaslar dikkat edin bir sapik geliyor)
Sonrasini bilmiyorlar ne olacak adam 3 cocuk var duygu sömürüsü yapiyor bende kardesime bosan bosan diye baski yapmak istemiyorum...
bugün bu konuyla ilgili beni dayim aradi tabi duymus,, adam beni yicek ne bu sacmalik nerden uyduruyorsunuz diye düsünün bu adam bir ögretmen.....türkiyede 1000 lerce ögrenci yetistirdi....bende artik agzima gelini söyledim sen ordan ne biliyorsun gözünle gördünmü sonra tehdit ettim eger bizim üstümüze gelirsen bizim memlekette herseye söylerim oglunun ne sapik oldunu herkes bilir...vesayre dahada varda hepsini yazsam sabah olacak sonra agiz degistiryor bak yegenim biz akrabayiz niye bir cocugun agzina bakip yuva yikiyorsunuz...duygu sömürüsü...bende dedim yuvayi ben yikmiyorum...sonra dedimki ona ya benim esim senin kiz torununa bunu yapsa senin ne tepkin olur ozaman benim kiz torunum yalan söylüyor diye bilirmisin yada hemen benim esime tepkin ne olur---tepkiyi birak belki benim esimi öldürmeye bir gelirsin onun icin böyle seyler konusma dedim....bana yine dua edin oglunun rezillini herkese söylemedim suanda sadece birkac kisi biliyor ama hem kizimin hem benim üstüme gelirseniz size hic birseyin garantinisi vermem dedim... suanda susuyorsam kizim böyle istedigi icin .....dedim kapattik
biliyorsunuz bugün kizimla psikolog gittik...ALLAH `tan arkadasim bana hemen randevu verdi yoksa buralarda cok zor hemen yer bulmak. ilk basta beraber oturduk durumu anlattik sonra kizimi yanliz aldi...konustular tabi ben yokkum bir saat sonra ciktilar..sonra dördümüz konustuk...beni tebrik etti cok akilli bir evlat yetistirmisim diye kizimin cok akilli bir kiz oldunu, kendine güvenen ama biraz duygusal bir kiz oldugunu ama bu olayi kolay atlatacagini söyledi birkac defa daha gelmesi lazim dedi....ama kizim babasinin bilmesini suanda istemiyor,,,psikologda bu kizimin karari o hazir oldugu zaman kizim babasina anlatacak. haftaya yine gidecegiz bakalim...sonra ben ona bir soru sordum ben yanlis yaptim mi cok mu duygusalim ama psikolog arkadas benim duygularimin bile cok normal oldunu söyledi sonucta kac kisi magdur olacak...onlar icin üzülmem normalmis
ama inanin cok rahatladim psikologun söylediklere ........
Sonra bir ara eniste aramis kizimi ben yoktum evde. kizim yüzüne kapatiyor o yine ariyormus sonra artik kizim biraz psikologun ona verdigi öz güvenle acmis...eniste kizimdan özür dilemis beni yanlis anladin ben o anlamda hic birsey yapmadim,,,kizim ona demis ben sana bana dokunma bunlari istemedim halde bana dokundun bu ne anlama geliyor demis tabiki birsey söyleyememis ama hep özür dilemis beni affet ne olur teyzenle konus evlilimiz bozulmasin 3 kuzenini düsün....kizimda ben deyil seni ALLAH affetsin demis beni rahat birak yüzüne kapatmis
bundan birkac saat önce en duygusal anlar yasandi ...kiz kardesim yanimiza geldi (benim esim tereviye gitmisti) teyze ve yegen birbirine sarildi aglasdilar inanin bende artik birkac günün stesi agla agla icim rahatladi...kiz kardesim kizima sen benim kizimsin ha sana yapildi ha benim öz kizima....cok duygulandik umarim artik hayatimiz bir düzene girer
[/COLOR]