Kizima Enistem tarafindan taciz

öncelikle çok geçmiş olsun. sizin kardeşinizle ilgili endişelerinizi haklı buluyorum ben ama sanırım o da kaldıramaz böyle bi durumu çok güzel bir ailesiniz kendiniz kızınız kardeşiniz eğer ayrılık olursa (ki bence olmalı güvenilir bir insan değil karşınızdaki-ama bunun kararını verecek bizler değiliz) siz birbirinize tutunun kendi güzel bağlarınız kimsenin zarar görmesine izin vermez. allah'a havale ettik o enişteyi dayınızı da kınadım çok bu arada. biraz aklı başında bir insansa dayınız oğlunu tedavi ettirmeye çalışır daha başka insanlar zarar görmesin diye. dava falan açılsa çözüm değil hapse girer çıkar illa ki gene devam eder. kız kardeşinizde ancak tedavi sonrası barışmak isterse barışmalı. yine de bize kalmış mevzular değil bunlar kendi görüşlerimi bildirmek istedim. kolay gelsin allah sabır versin...

Bende Narmik in kuzeninin yaşadıklarına ve dedenin sapıklığına takıldım kaldım. Küçükken taciz edilen biri aynı iğrençliği büyüyünce başkalarına yapıyor, nasıl bir psikoloji anlayamıyorum. Allah uzak tutsun çocuklarımızdan böyle sapıkları.

COLOR=#0000cd]Hanimlar nasil baslasam bilemiyorum inaninin birkac günden beri cidden cok zor günler gecirdim zaten hayatim son su 3 seneden beri zor geciyor birde bu eklendi. Insan basindan gecmedigi sürece bazi seyleri anlamiyor insanlara saka gibi ve dizi gibi geliyor. zamanim oldugu sürece yorumlarinizi okudum inanin cok tesekkür ederim cok faydali yazilar vardi insanlar cok duyarli ve hassas bu konularda ama tabiki 1-2 yorum sanki beni sucluyorlar onlara üzüldüm ama okadar güzel yorumlarda birkac tane olur iste sonucta burasi sanal alem herkes istedini yazar sonucta kimse kimsenin gercek kisilini bilmiyor...Ben kardeslerime cok düskün bir ablayim...Rahmetli Annem biz cocukken ciddi bir hastalik gecirdi ben onlara cocuk yasta onlara aylarca baktim..sanki onlar benim evlatlarim gibi bundan 3 sene önce Annemi kaybettik ondan sonra daha birbirimize kenetlendik...belki bundan bukadar duygulu davraniyorum kardesimle ilgili tamam magdur olan benim kizim ama kiz kardesimin hayati beni ilgilendirmez diyede öfkeyle kalkip zararla oturmak istemedim...biryerde bukadar BASIT deyil yazdim bir bayan burda sey yazmis KONU SAHIBI ARKADAS BASIT GÖRÜYOR BU OLAYI ya bu nedemek ya ben bu olayi basit birsey görsem burda niye bu konuyu paylasayim !!!!!!!!!!! demek istedim kimse kimsenin yerinde olamaz su yaparim diyenler bile belki baska korkulari yüzünden hic birsey yapmaz....sonucta bir pisligin yüzünden bakin kac kisi magdur oluyor

Sizlere son olan seyleri yazayim. Takip edenler bilir kizkardesime anlatmistim bu olayi oda sasirmisti ve zaman istemisti...Kocasiyla konusmus tabiki cart curt inkar eder gibi beni yanlis anlamis bunda ne var gibi konusmus kiz kardesim tabiki bunlari kabul etmemis tartismislar ve ayrilmaya karar vermisler eniste bir dönem Türkiyeye geliyor yani tam olarak ayrilik karari deyil ama iki taraf evlikleri düsünceklermis (yani Türkiye yasayan arkadaslar dikkat edin bir sapik geliyor)
Sonrasini bilmiyorlar ne olacak adam 3 cocuk var duygu sömürüsü yapiyor bende kardesime bosan bosan diye baski yapmak istemiyorum...
bugün bu konuyla ilgili beni dayim aradi tabi duymus,, adam beni yicek ne bu sacmalik nerden uyduruyorsunuz diye düsünün bu adam bir ögretmen.....türkiyede 1000 lerce ögrenci yetistirdi....bende artik agzima gelini söyledim sen ordan ne biliyorsun gözünle gördünmü sonra tehdit ettim eger bizim üstümüze gelirsen bizim memlekette herseye söylerim oglunun ne sapik oldunu herkes bilir...vesayre dahada varda hepsini yazsam sabah olacak sonra agiz degistiryor bak yegenim biz akrabayiz niye bir cocugun agzina bakip yuva yikiyorsunuz...duygu sömürüsü...bende dedim yuvayi ben yikmiyorum...sonra dedimki ona ya benim esim senin kiz torununa bunu yapsa senin ne tepkin olur ozaman benim kiz torunum yalan söylüyor diye bilirmisin yada hemen benim esime tepkin ne olur---tepkiyi birak belki benim esimi öldürmeye bir gelirsin onun icin böyle seyler konusma dedim....bana yine dua edin oglunun rezillini herkese söylemedim suanda sadece birkac kisi biliyor ama hem kizimin hem benim üstüme gelirseniz size hic birseyin garantinisi vermem dedim... suanda susuyorsam kizim böyle istedigi icin .....dedim kapattik

biliyorsunuz bugün kizimla psikolog gittik...ALLAH `tan arkadasim bana hemen randevu verdi yoksa buralarda cok zor hemen yer bulmak. ilk basta beraber oturduk durumu anlattik sonra kizimi yanliz aldi...konustular tabi ben yokkum bir saat sonra ciktilar..sonra dördümüz konustuk...beni tebrik etti cok akilli bir evlat yetistirmisim diye kizimin cok akilli bir kiz oldunu, kendine güvenen ama biraz duygusal bir kiz oldugunu ama bu olayi kolay atlatacagini söyledi birkac defa daha gelmesi lazim dedi....ama kizim babasinin bilmesini suanda istemiyor,,,psikologda bu kizimin karari o hazir oldugu zaman kizim babasina anlatacak. haftaya yine gidecegiz bakalim...sonra ben ona bir soru sordum ben yanlis yaptim mi cok mu duygusalim ama psikolog arkadas benim duygularimin bile cok normal oldunu söyledi sonucta kac kisi magdur olacak...onlar icin üzülmem normalmis
ama inanin cok rahatladim psikologun söylediklere ........

Sonra bir ara eniste aramis kizimi ben yoktum evde. kizim yüzüne kapatiyor o yine ariyormus sonra artik kizim biraz psikologun ona verdigi öz güvenle acmis...eniste kizimdan özür dilemis beni yanlis anladin ben o anlamda hic birsey yapmadim,,,kizim ona demis ben sana bana dokunma bunlari istemedim halde bana dokundun bu ne anlama geliyor demis tabiki birsey söyleyememis ama hep özür dilemis beni affet ne olur teyzenle konus evlilimiz bozulmasin 3 kuzenini düsün....kizimda ben deyil seni ALLAH affetsin demis beni rahat birak yüzüne kapatmis

bundan birkac saat önce en duygusal anlar yasandi ...kiz kardesim yanimiza geldi (benim esim tereviye gitmisti) teyze ve yegen birbirine sarildi aglasdilar inanin bende artik birkac günün stesi agla agla icim rahatladi...kiz kardesim kizima sen benim kizimsin ha sana yapildi ha benim öz kizima....cok duygulandik umarim artik hayatimiz bir düzene girer

[/COLOR]

Olaylar biraz yoluna girmiş, kızına psikoloğa gitmek ne kadar iyi gelmiş, ne güzel konuşmuş, "ben sana yapma dediğim halde devam ettin" işte kilit cümle bu aslında.

Şakacı bir milletiz biz malum. Arkadaşlar arasında sulu şakalar eşek şakaları yapılır ya hani, düşününce yapma dendiği halde yapıldı mı şaka bile tacize giriyor aslında...

bu sekilde olmasi iyi olmus, ayrica ben teyzenin kocasini savunacagini beklemistim...ama gercekten demekki aranizdaki bag kardesinizle cok gucluymus :nazar:

insaAllah hersey duzelir kizin unutur bu olaylari ve teyzede kocasi olmadan cocuklariyla mutlu mesut devam eder hayatina.

sana tepki gösterenlerden biri de bendim çünkü sessiz kalacaksın diye korkmuştum...ama görüyorum ki sen çok güçlü br kadın,süper bi anneymişsin!.kızına inandığın ve hep arkasında durduğun için kızn çok şanslı..İnşallah bu çirkin olayı kısa sürede atlatacak.ve yazının son kısmı beni çok etkiledi,özellikle üçünüzün sarılması ve ağlaşması..siz üçünüz çok güçlüsünüz aslında.

güçlü kadınlar sizi,kızınızı,kardeşinizi doğru karar verdiğiniz,sessiz kalmadığınız için tebrik ediyyorum..

Bayanlar inanin soktayim bugün kizim bana Enistemin (kiz kardesimin esi) kizimi taciz ettini anlatti delircem simdi....
kizim birkac günden beri biraz durgun, birde okuldan cikinca kiz kardesimin marketi var orda yardim ediyor orayada birkac günden beri gitmiyor... bugün karsima aldim konustum ne derdin felan var niye markete gitmiyorsun diye.. basta anlatmadi sonra aglamaya basladi anlatti. Enistem bir dönemden beri kizima askim diye hitap ediyormus, kizim gelince askim beni öpsene ilk basta kizim masum seyler sanmis bunlari.. zamanla eliyle poposuna vurmaya baslamis...birde yanindan gecerken kizima yakin vücut temasinda bulunuyormus.. kizim birkac defa uyarmis daha devam etmis..............
Kizim agliyor gitmicem diye taman daha yollamam ama ben bunlari kiz kardesime nasil anlatacam ... delircem bir yanda kizim bir yanda kardesim...kizima üzülüyorum cünkü tacize ugradi kardesime üzülüyorum sapik bir adamla evli...birde kötü olan sey Enistem benim Dayimin oglu...desem ki Enisteyle konus ama ben zaten bir dönemden beri enistemle konusmuyorum ama kizimi kiz kardesimin yanina yardima yolluyordum cünkü kiz kardesimin kücük bir bebegi oldu onun icin calismiyor kizimda hasligini cikartsin diye... ya ben bunu kime anlatsam simdi kendi esimemi ama korkuyorum olay cikar diye gercekten delircem kizima inaniyorum niye durup dururken böyle birsey anlatsin.....Inanin zor bir durumdayim

Bu durum benım de basıma geldi, bizim oturdugumuz ilçede bu olaylar yani çocuk tacizciliği çok yaygındır ama çocuklar bunu ailelerine anlatamaz. Ben 7,8 yasındaydım ve korktugum için anneme söylememiştim. Bir de o zaman bu durumu idrak etmek zor oluyor çocuk açısından

annem hemşireydi ve yogun çalışıyordu. ben de okuldan cıkınca yanına gidiyordum. arada beni bakkala sigara almaya gönderiyordu. bakkal da tam hastanenin arkasında. annemin de tanıdıgı bi yaşlı adam vardı. beni kucagına oturtur dudagımdan öperdi. ben çocuk aklımnda bunu dede öpücüğü sanırdım ama sonra aklım ermeye başlayınca hafızamda bu görüntüleri birleştirdim ve bunun bir sapıklık olduğunu anladım.

durun daha bitmedi. oturduğumuz evin yakınında bir inşaat vardı. inşaat dediysem bir aile oturuyordu ama üst katında inşaat vardı kat çıkılıyodu. biz arkadaşımla( sanırım 6 yasında falanım) oraya oynamaya giderdik. orda oturan ailenin babası olan sapık adam biz oynarken bizi inşaata çağırmıştı. Ve bize bir söz söylemişti orda, allahtan hemen korkup kaçtık yoksa tecavüze bile uğrayabilirdik. Ama nedense gene ailemize anlatmadık bu olayı

Bence akraba felan demeyin direk polise gidin, üzgünüm ama enişteniz tam bir çocuk tacizcisi

çok zor bi durum.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.ama bu durumu saklamayın.kızınız için yapın.kardeşinizide böyle sapık bir adamla ömür boyu yaşamaya mahkum edmezsiniz.lakin kesin bir kanıt olmalı.ses kaydı gibi.görüntü gibi.ilk etapta insanların bu duruma inanması kolay olmayacaktır.

çok zor bi durum.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.ama bu durumu saklamayın.kızınız için yapın.kardeşinizide böyle sapık bir adamla ömür boyu yaşamaya mahkum edmezsiniz.lakin kesin bir kanıt olmalı.ses kaydı gibi.görüntü gibi.ilk etapta insanların bu duruma inanması kolay olmayacaktır.

Tacizciler,tecavüzcüler bu işleri alenen yapmazlar...Markette kamera da olmayabilirdi...Bu durumda kız ne dese boşa mı olacaktı..Yani kimse inanmayacaktı ?

Çocuklar bu konuda asla yalan söylemezler,iftira atmazlar..Onların bu şikayetleri en büyük ve en önemli kanıttır zaten...............

Kızınızı en iyi siz tanırsınız. Hal ve tavırlarından bellidir tacize uğradığı. Bu durumda düşünülecek şey kardeşin evliliği olmamalı. Gidin o eniştenin ağzına s... Sonra da ister başkalarına anlatın ister anlatmayın, muhatap olmayı bitirin onunla. Kızınızı onun 5 metre yakınına bile yaklaştırmayın.

kız kardeşinize söliceksiniz, eniştenizede haddini bildireceksiniz... 17 yaşındaki kocaman kız, kendine yapılan şeyin farkına varmış, o derece rahatsız edici boyutta yani.. susmayın, bundan sonra bırakın eniştenizin kızınıza yaklaşmasını,uzaktan görmesine bile fırsat vermeyin..

kesinlikle ama kesinlikle bu olay örtbas edilmemeli.. o sapık herif haddini bilmeli.!

kardesiniz lohusa döneminde ise bu süreci atlattıktan sonra konusun. ( hatta bir uzmandan yardım alın imkanınız varsa -nasıl konusmanız gerektigi ile ilgili )

kızınızın yanında daha fazla durun bu süreci en az hasarla atlatmasını saglayın.

kimi arkadaslar demiş evinize iftara cagırın kızınıza davranıslarına bakın diye sakın böyle birsey yapmayın lütfen.. kızınızın psikolojisini yerle bir edersiniz. güvenini de..

eger sadece siz bilir enişteyle konusur gözdagı veririm diyorsanız o sapık herif baskalarının canını yakmaya devam edecektir emin olun.

( bu forumda okumustum yine kıza eniştesi tacizde bulunuyor annesine diyor annesi aman kardesim üzülmesin diye susuyor diger teyzesine anlatıyor durumu. diger teyzesi de

yıllar önce bana da tacizde bulunmustu ben gidip onla konusur haddini bildiririm diyor. zihniyete bakın.. zamanında o kadın bunu söyleyip siyaketci olsaydı yegeni bugün

tacize ugramayacaktı :19::19: )

o yüzden bunun aile icinde kalması taraftarı degilim.. sessiz kalındıgı icin böyle adamlar elini kolunu sallayarak sapıklıklarına devam ediyorlar.

bence direk adamla konuş kızıma uygunsuz hareketler yapmışsın vs de .yüzleşmen lazım adamla ki haddini bilsin .tacizin ne boyutta olduğunu bilmiyorum gerçi ama adamı uyarmak zoundasın ilerde allah kourusun daha büyük şeyler açabilir başınıza .tvde görüyoruz kaçırılan kızlar vs çok var yani .seni korkutmak istemem ama temkinli olmana fayda var .
konunun içinde bir arkadaş dedesinin torununa yapmış olduğu tacizi anlatmış inanılır gibi değil nasıl insanlar var ya dünyada inanamıyorum bu kadarına pes .

Bu durum benım de basıma geldi, bizim oturdugumuz ilçede bu olaylar yani çocuk tacizciliği çok yaygındır ama çocuklar bunu ailelerine anlatamaz. Ben 7,8 yasındaydım ve korktugum için anneme söylememiştim. Bir de o zaman bu durumu idrak etmek zor oluyor çocuk açısından

annem hemşireydi ve yogun çalışıyordu. ben de okuldan cıkınca yanına gidiyordum. arada beni bakkala sigara almaya gönderiyordu. bakkal da tam hastanenin arkasında. annemin de tanıdıgı bi yaşlı adam vardı. beni kucagına oturtur dudagımdan öperdi. ben çocuk aklımnda bunu dede öpücüğü sanırdım ama sonra aklım ermeye başlayınca hafızamda bu görüntüleri birleştirdim ve bunun bir sapıklık olduğunu anladım.

durun daha bitmedi. oturduğumuz evin yakınında bir inşaat vardı. inşaat dediysem bir aile oturuyordu ama üst katında inşaat vardı kat çıkılıyodu. biz arkadaşımla( sanırım 6 yasında falanım) oraya oynamaya giderdik. orda oturan ailenin babası olan sapık adam biz oynarken bizi inşaata çağırmıştı. Ve bize bir söz söylemişti orda, allahtan hemen korkup kaçtık yoksa tecavüze bile uğrayabilirdik. Ama nedense gene ailemize anlatmadık bu olayı

Bence akraba felan demeyin direk polise gidin, üzgünüm ama enişteniz tam bir çocuk tacizcisi

Hangi şehrin hangi ilçesiydi o?

Bu nasıl igrencliktir. Akraba oldugunuzu söylüyorsunuz eğer bı çözüm bulmazsanız basınıza bela olur. Bu küçük önemsiz bir olay değil soz konusu olan kızınız. Bence esinizle konuşmalısınız...

Olaylar çözülmüş bir nebze. Bu çok iyi. Sizin adınıza sevindim.

Narmik nasıl bir deden varmış hala şoktayım :53:

Olaylar çözülmüş bir nebze. Bu çok iyi. Sizin adınıza sevindim.

Narmik nasıl bir deden varmış hala şoktayım :53:

Onunla ilgili gerçekleri o ölmeden önce öğrenmiş olsaydık herşey çok daha farklı olurdu belki..En azından onu o ölmeden hayatımızdan çıkartırdık...Ancak 30 yıl sonra kuzenimden gelen bir itirafla öğrenebildik.............

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum belki bir şeyler anlatabilirim size çünkü tepkisizliğinize kanım dondu.
Çalışan bi anne-babanın kızıydım ve tam gün bi özel okula gönderildim, bunun yanısıra etüt sınıflarına kalıyordum okulda ve sanırım 5-6 gibi çıkıyordum ancak.Kışın hava kararmaya başlıyordu o saatlerde haliyle ve etraf oldukça sakin oluyordu.Bir gün okulun güvenliği (ki adını dahi bildiğimiz, giriş çıkışlarda selam verdiğimiz biri) beni tutup öpmeye kalktı! Sonra yaklaşan insan sesleri duydu veya başka bi şeyden korktu bilemiyorum ama beni bıraktı, öpmedi bile yani etrafına baktığını ve uzaklaştığını hatırlıyorum yalnızca.Bu anlattığımda oldukça minik gelebilecek olay yüzünden günlerce ruh gibi gezdim, arkadaşlarımın yanından 1saniye olsun ayrılmadım beni yalnız yakalar diye korktum...Yıllar geçti hala aklımda salak yüzünü bana yaklaştırması.Unutulmuyor yani, bu minicik olay bile.
Her neyse ben 1 hafta kadar sonra anlatabildim anneme, tabii o da babama ve ertesi gün babam okuldaydı.Güvenlikçi işten atıldı olayı aileler duydu.(tabii eminim aileler çocuklarına sordu sen de bu kişi tarafından rahatsız edildin mi diye)
Ve daha korkuncu ortaya çıktı ki sapık adam yalnızca bana değil birçok öğrenciye(üstelik daha fazla, daha rahatsız edici boyutta) tacizlerde bulunmuş.
Kızınız 17 yaşında dahi olsa bunun ismi değişmiyor Çocuk İstismarı!
Onun bir şey yapamayışını, tepkisiz kalışını çok iyi anlıyorum.Onun en büyük tepkisi size anlatmak olmuş, size inanmış yani kızınız.
Bu tepkisizlik neden, eminim yalnız kızınız değildir magdur olan, kendi yaşadığımdan bu çıkarımı yapabiliyorum hiç vakit kaybetmeden anlatmanız gerek.

Back
X