Kizima Enistem tarafindan taciz

Kızınızı en iyi siz tanırsınız ona güveniyorsanız eminseniz tek kelimeyle ortalığı ayağa kaldırın! Hem kendi eşinize hemde kız kardeşinize anlatın bilsin kız kardeşinizde bilsin kocasının nasıl bir hayvan olduğunu. Olaylar büyürse de büyüsün bilmiyomu o adam kızınızın bunu söyleyeceğini demek ki göze almış. Saklamayın lütfen kimseden bu hem kızınıza hem çevrenizdeki tüm insanlara kötülüktür. Zaten ülkemizde ki bu tür şeyler ya o adamın yuvası yıkılmasın karısı çocuğu mağdur olmasın yada adım iftiracıya çıkar vs türünden gereksiz şeyler takıntılar yüzünden artmakta. Sizde buna destek olmayın. Kimse kızınızdan ve onun ileride yaşayacaklarından önemli değil bakın şimdiden kızınız üzerinde nasıl bir etki uyandırmış bu durum. Saklamayın lütfen.

konu sahibi bu kadar duygusal olursa, bu adamın ilerde taciz edeceği diğer çocukların da günahına girecek haberi yok... adamın bu yaptığı yanına kar kalmamalı, yaptığının cezasını çekmeli 1 kere yapan bir daha yapmaktan hiç çekinmez çünkü. bu malesef böyle... sevil atasoyun suç ve delil diye bir programı var cnntürkte, izlediniz mi bilmiyorum... çocuklarımızı bu tacizcilerden korumak için çok faydalı bilgiler vermişti. ve o programda anlatılanları dinleyince gerçekten dehşete kapıldım... bu adam engellenmediği, cezasını çekmediği sürece kim bilir daha kaç çocuğu taciz edecek... susup oturanlar da bu suça ortak olmuş sayılır...

$547714_514926348524810_1223057166_n.webp :44: :44: :44: :44:

konu sahibesi saa birşey sormak istiyorum.
aynı şeyi senin eşin kardeşinin kızına yapsaydı bunu bilmek istermiydin , yoksa evliliğin sarsılmasın diye senden gizlenmesinimi isterdin?

birde kanıtlanabilcek birşey yok pek arkadaşlar... yani aşkım dedim ne var bunda popsuna vurdum ama böyle olcağını nerden bileyim eniştesiym ben onun nasıl böyle birşey düşünür vs deyip çok kolay sıyrılabilir işin içinden.... ve iki kız kardeş arasında telafisi imkansız yaralar açılabilir.. ama zor bir durum ....

konu sahibesi saa birşey sormak istiyorum.
aynı şeyi senin eşin kardeşinin kızına yapsaydı bunu bilmek istermiydin , yoksa evliliğin sarsılmasın diye senden gizlenmesinimi isterdin?

Amaç kutsal evlilik kurumunu ayakta tutmak bir sapıkla evli olunmuş olmamış, çocuklar tacize her türlü istismara maruz kalmış , psikolojileri bozulmuş bir önemi var mı yeter ki mutlu yuvalar sarsılmasın. Aladatan her türlü iğrençliği yapan erkeği bile sırf seviyoum diye hiç bir eyvallahı olmadığı halde affeden yuvam bozulmasın diyen kadınları bile nebze bile anlarım da ne menem şeymiş şu evlilik çocuklarımızdan onların sağlığından psikolojilerinden önemli bir yuvanın ki ne kadar yuva ise o sarsılmaması :37:.

birde kanıtlanabilcek birşey yok pek arkadaşlar... yani aşkım dedim ne var bunda popsuna vurdum ama böyle olcağını nerden bileyim eniştesiym ben onun nasıl böyle birşey düşünür vs deyip çok kolay sıyrılabilir işin içinden.... ve iki kız kardeş arasında telafisi imkansız yaralar açılabilir.. ama zor bir durum ....

evet ispatı olmayabilir. ama kimse durup dururken ortaya çıkıp böyle birşey söylemez, böyle bir şeyi iftira atmak için kullanmaz çünkü çok ağır bir suçlamadır bu...

Allahım daha neler duyacagızzz...

Sabırlar dılıyorum

kızınızada cok uzuldum

cok acı ama bneımde basımdan gectı böyle bır olayy henuz 7-8 yasındaydım ...konuya gırmıcem ama hala su gun oldu unutamamdım
ve ben bunu anneme 20 yasında anlatabıldım :14::14:

Kızınız akıllıymıskı anlatmıs herseyıı
sakın yargılamayın kızınızıı
korkutmayın ..guven verın sıze guvensın her daimm

...........
Bazı anneler varda zorla anlattırıyorlarr kızın psikolojısı yerındemı degılmı dudunmeden bagıra cagıra hatta döverek zorla ılan bıtenı anlattırıyorlarr...
....

Eşinize anlatmayın mazallah kıyamet koparr
bıraz gözlemleyın ortamıı
kıznızı göndermeyın asla bırdaha
dayınızın oglunu gözlmeleyın hal ve hareketlerını ...
Iiftara davet edın
kıznınza nasıl davranacak bı bakın
.......
Cok zor allahım kız kardese ne dıceksınız.....
Yıkılırr bebegıde varmıss

.........
Suan ıcın susun derım ıyıce gözlemleyın arastırın sonra saldırın ,kusun herseyıı..inceldıgı yerdne kopsun ama bekleyın öncee
evet Allah tacizcilerin,tecavüzcülerin belasını versin pis sapıklar benımde öz be öz dayım ilkokuldauken taciz etmişti o günden beri hiçç sevmiyor ve konusmuyorum ben o zamanlar kuçuktum kımseye anlatmadım hala da anlatmadım çekınıyorum annem açar tl ağzına eder yanı suan ıstanbulda çunku evlendiğinden beri orada hıçbır zaman buraya geldiklerinde yanlarına gıtmem ve aramam annem hep nıye böyle yapıyorsun çok soğuksun ben yok yaa zamanım yok vs gıbı seyler uyduruyorum canı cehenneme hep beddua ediyorum yemın ederim işleri hiç rast gitmıyor kaç defa battı beter olası

Böyle durumlarda "sizin kızınıza yapılsa" diye başlayan empati cümleleri kurulur genelde.
Burada buna gerek yok.
Benim anlamadığım siz neden kızınızla değil de kardeşinizle empati kuruyorsunuz?
Mağdur kızınız farkında mısınız?
Kocam sapık olsa, bunu kardeşim bilip bana söylemese onu hayatım boyunca affetmem.
Çünkü canım ciğerim kardeşim, çocuklarımın bir sapıkla büyümesine göz yumuyor demektir
Sustuğunuz, en azından bildiğinizi o alçak adama hissettirmediğiniz her an bunu yapmaya devam edecektir.
Böyle bir durumda umarım vicdanınız size onun kadar suçlu olduğunuzu hatırlatır.

Ne yaparsanız yapın yeterki olayı örtbas etmeyin. Sizin için kim değerli? Kızkardeşiniz mi yoksa kendi kanınızdan canınızdan olan kızınız mı? O adamın yaptığını yanına kar ederek kızınızı dünyaya karşı güvensiz, sinmiş, kendini sevmeyen bir birey olarak mı yetiştirmek istiyorsunuz? O zaman susmaya devam edin.

örtbas etmeyin!
etmeyinki kiziniz bilsin YAPILAN SUCA KARSI SUSMAMAK GEREKTIGINI!
BIR YANDAN KIZIM BIR YANDAN KARDESIM DIYORSUNUZ
SUSARAK HEM KARDESINIZE HEM KIZINIZA KOTULUK YAPMIS OLUYORSUNUZ
hem bir anne olarak nasil susabilirsiniz?
kiziniz size guvendi anlatti sizde yakisani yapin
yavrunuzu taciz eden o adami rezil edin

aman duyulmasin ama aile dagilmasin
diye dusunenler bir kürek boku karla kapatir sadece
ama o kar eridigi zaman o pislik yine ortaya cikacak
belki kendi kizina belki baskasinin kizina
insanlik namina desifre edilmeli
en azindan gozu korkar pisligin

kızınız kaç yaşında . kesinlikle duruma el atın allah korusun bu kızınız geleceğini psikolojisini mahvedebilir kardeşiniznde üstelik bilmesi gerek bu konuyu.

Hic ummadigi bir anda kiz kardesinin evindeyken pat diye vur suratina adinin. Herkes orada olsun duysun ogrensin pisligi

Kesinlikle susma. Susarsan devami gelecektir ve kizini dusun, hesabini sormalisin

Ben eniştem tarafından tacize uğrasam,
güvenip anneme anlatsam,
öğrendiği anda hiçbir şey yapmadığı için enişte bozuntusundan çok annemden nefret ederdim.

:50:

benımde cocukken boyle bır sey basımdan gecmıstı:( ınanın cok kotu bır sey karsıdakı yapıyor ama sen utanıyorsun oyle ıgrenc bır sey iste. Allah belasını versın oyle ınsanların

ben 29 yaşındayım. geçen sene kurs çıkışında giderken minibüste yer olmadığı için en arkaya oturdum.sağımda bayan solumda benden 2-3 yaş büyük bir adam vardı. adamın eli cebinde kaldı bi süre sürekli yan tarafımda hissettiğim kıpırtının taciz olduğunu dakikalar sonra farkettim. o anda elimdeki şemsiyeyi milletin içinde kafasına geçirmek istedim ama kayınvalidemlerle oturduğum için olaki minibüste tanıdık varsa kayınbabam duyar bidaha biyere göndermezler korkusuyla söylemedim ve ineceğim yerden çok çok önce inip eve kadar yürüdüm.. Aradan bir kaç ay geçti ve ben yine minibüsün arkasındaki boş yere oturdum ama yanımdaki kişi ile aramda tek kişilik mesafe vardı. adam eli cebinde koltuğa yayılmış gibi yaparak bana yine aynı hareketi yaptı dokunuş şeklinden aynı kişi olduğunu anladım ve yine yanından kalktım.. sonra eşime bahsettim oda tekrar karşılaşırsan dayımı arıyorsun dedi. dayısı polis eşimin.. vel hasıl o kişiyle tekrar karşılaşmadım ama hala minibüste onu rezil etmediğime pişmanım kim ne derse deseydi.. işin kötüsü yüzünü hatırlamıyorum ve o günden beri yanıma 10yaşlarında erkek çocuk veya bayan bile otursa hep bi taciz çekincesi var ve ayakta gidiyorum ama arka koltuğa kesinlikle oturmuyorum.

ben bile bu yaşta bu psikolojideyim kaldıki 17 yaşında bir kız ne hale gelir.. kim küserse küssün kim ne derse desin suskun kalırsanız devamı gelecektir.. markette olmasada belkide okul dönüşü veya rastladığı her yerde kızına aynı şeyi yapacaktır.. kesinlikle suskun kalma.belki sakıncalı bir düşüncedeyim kusuruma bakmayın ama yazmak istedim sapık itiraz ederse yüzleştirmekte sapığı etkisiz hale getirebilir sonuçta kızın karşısında herkes oradayken itiraz edemez.Allahım kimsenin başına vermesin yar ve yardımcınız olsun

Son düzenleme:
17 yaşındaydım okuldan eve dönmek için dolmuşa bindim.Arka tarfta yer vardı arka sıranın en sonu köşe yani.Oturdum yanıma 30-32 yaşlarında elinde ALYANSI olan biri oturdu.Sonra dolmuş baya doldu ayakta gidenler vardı bir kız çok garip bir şekilde adama ve bana bakıyordu ben bir anlam veremedim.Sonra adamınkolunun benim koltuk altıma doğru kaydığını görüdüm iyice cama yapıştım.Sonra bu pislik adamın elini göğüsümün üstünde hissettim kanım dondu çok korktum ve o an neler hissettiğimi anlatamam.Admın elini ittim oda benim elimi ittirip göğsümün üstüne koymaya çalıştı en sonunda zorla konuşarak müsait bir yerde diye bağırdım adi adam hiç birşey olmamış gibi şaşırarak yüzüme baktıuzun süre etkisinden çıkamadım. geç kalmadan kızınızı o pislikten kurtarın

bayanlar bugün cok zor bir gün yasadim...sabah yazdigim gibi bugün kardesimin yanina gittim...ilk basta normal konular konusuldu sonra bana kizimin niye markete gelmedini sordu..sonra sitem etmeye basladi niye biz ona güzel para veriyorduk...bizden rahat is yeri bulamaz felan diye ...O an artik dayanamadim herseyi anlattim...Kocan yegenine tacizde bulundu diye....bütün bildiklerimi anlattim....Kadin soka girdi sonra abla eminmisin ...belki yanlis anlamistir..tabi oanda oda kocasina yakistiramadi....bende o söylencekleri söyledim, nasil yanlis anlasilsin...17 yasinda bir kiz..eniste bana dokunmani istemiyorum o hala devam ediyorsa bu bir tacizdir...sonra yanimiza enisteyi cagirdik konuyu actik...tabi oda soka girdi... hatta inkar bile etti...kizimi sucladi ben ona abi gibi yaklastim o ne düsünüyor diye....o an ben delirdim olay cikti ona gecirdim tabi o an hersey birbirine girdi sonra ona dedimki seni polise sikayet edecem herseyi kocama anlatcam diye....defolup gitti sonra kardesimle son bir kes daha konustum. bak kardesim senin kocan böyle bir insan sen karar ver böyle bir adamla hayatini devam edecekmisin bak seninde iki kizin var yarin öbür gün ALLAH korusun senin kizlarina daha kötüsünü yapar...kardesim benden rica etti abla simdiklik birsey yapma suanda polise gitme birde enisteme söyleme diye... bize yarina kadar zaman ver bu aksam ben konuscam ve bir karar verecem dedi...bende simdilik bekliyorum...

Kardesim sonucta bize inandi..cünkü sonucta yegeni elinde büyüdü onuda anliyorum evlilini gözden gecirecek belki 3 evladini yanliz büyütcek....

Sunuda belirtmem lazim bazi arkadaslarin yazilari cok basit düsünülerek yazilmis hayatta insan basina gelmedikten sonra anlamiyor gercekten cok zor bir durum basta kizim icin....

kızınız için felaket zor bir dönem bi süre erkeklere karşı çok kötü düşüncelere sahip olacak belkide.. Allah yardımcınız olsun. kardeşinizin doğru tavır sergilemesinede çok sevindim ayrıca Allah evlatlarının yardımcısı olsun hiç iyi bir baba elinde değiller..

bayanlar bugün cok zor bir gün yasadim...sabah yazdigim gibi bugün kardesimin yanina gittim...ilk basta normal konular konusuldu sonra bana kizimin niye markete gelmedini sordu..sonra sitem etmeye basladi niye biz ona güzel para veriyorduk...bizden rahat is yeri bulamaz felan diye ...O an artik dayanamadim herseyi anlattim...Kocan yegenine tacizde bulundu diye....bütün bildiklerimi anlattim....Kadin soka girdi sonra abla eminmisin ...belki yanlis anlamistir..tabi oanda oda kocasina yakistiramadi....bende o söylencekleri söyledim, nasil yanlis anlasilsin...17 yasinda bir kiz..eniste bana dokunmani istemiyorum o hala devam ediyorsa bu bir tacizdir...sonra yanimiza enisteyi cagirdik konuyu actik...tabi oda soka girdi... hatta inkar bile etti...kizimi sucladi ben ona abi gibi yaklastim o ne düsünüyor diye....o an ben delirdim olay cikti ona gecirdim tabi o an hersey birbirine girdi sonra ona dedimki seni polise sikayet edecem herseyi kocama anlatcam diye....defolup gitti sonra kardesimle son bir kes daha konustum. bak kardesim senin kocan böyle bir insan sen karar ver böyle bir adamla hayatini devam edecekmisin bak seninde iki kizin var yarin öbür gün ALLAH korusun senin kizlarina daha kötüsünü yapar...kardesim benden rica etti abla simdiklik birsey yapma suanda polise gitme birde enisteme söyleme diye... bize yarina kadar zaman ver bu aksam ben konuscam ve bir karar verecem dedi...bende simdilik bekliyorum...

Kardesim sonucta bize inandi..cünkü sonucta yegeni elinde büyüdü onuda anliyorum evlilini gözden gecirecek belki 3 evladini yanliz büyütcek....

Sunuda belirtmem lazim bazi arkadaslarin yazilari cok basit düsünülerek yazilmis hayatta insan basina gelmedikten sonra anlamiyor gercekten cok zor bir durum basta kizim icin....
Basit düşünülerek yazılmış mesajlar hangileri ki,gözümden kaçtı sanırım.........:44:

(Anneannem dedemle evli kalmak,yuvasını yıkmamak uğruna ailedeki hemen herkesin psikolojisini bozdu ...Ki tacizden çok daha ötesiymiş kuzenimin yaşadıkları..Yazsam kanınız donar............)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X