Kizima Enistem tarafindan taciz

olay çıkmasın diye bu olayın gizlemeye çalışmayın.böyle sapıkların rabbim köklerini kurutsun inşallah.eşinizede kız kardeşinize de durumu anlatın.polise de gidin şikayette bulunun.yaptığı yanına kalmasın.hiçbirşey sizin çoçuğunuzdan önemli değil,ne olursada olsun sakın korkmayın.

"bak gördünmü sana inanmadılar" vay canına...............................şu özgüvene bakın, ne kdr emin kendinden..şimdi ordakileride inandırabiliyor mu çok merak ediyorum

narmik canım şöyle bişey duymuştum,geçmişinizde hatırlayabildiğiniz en eski olay ne ise o sizin tüm hayatınızı etkiler..biraz alakasız olacak ama açıklamak için söliyim mesela bir pop şarkıcısıydı galiba demet akalın olabilir hatırlayabildiği en eski resim 5 yaşında iken elinde saç fırçasıyla şarkı söylemesiymiş..sende en eski olayı hatırlayıp dedenin öldüğü tarihle kıyaslayabilirsin

Dedem kuzenime kimseye söyleme,bu aramızda sır diye ikna etmiş o zamanlar kuzenimi..Anneannem zır zır cahil bir kadın...........Dedem trafik kazası geçirmişti,aylarca yatalak kaldı..Sonra da öleceğini anlamış,anneannemle ,küçük teyzemle hellaşip ölmüş..Bu arada sadece işaretlerle tabi..Konuşamamaya başlamıştı son aylarda...O zamanlar ben 8 yaşındaydım....Kuzenim de 10...

Benim hatırlayabildiğim en eski olay 2-2,5 yaşlarındayken ailece bir İzmir Çeşme de bir ahbamızın yazlığına gittiğimizde iki kız kardeş,ki isimlerini hiç unutmadım :)) ve inip çıktıkları ranzaları....Çok özenmiştim ranzaya..İlkokuldayken alındı..Yıllarca kullandık,yattık kardeşimle..Hevesimi de almış oldum...Ama bunun geleceğimi nasıl etkilediğine dair hiç bir fikir yürütemiyorum şu an..:1:

ilkokul 4.sınıftayken müzik öğretmenimiz vardı
hepimizle güzel güzel ilgilenir müzik öğretmeye çalışırdı
bana da biraz daha yakınlık göstermeye başladı
derste tahtaya kaldırıyor elini omzuma koyuyor belime koyuyor hadi beraber söyleyelim diyor
şimdi hatırlayınca ayrıntıları manalandırıyorum. garipsiyor ama rahatsız olmuyordum.
başka sınıftan bi kıza özel ders veriyordu evinde
öğrendik ki müzik öğretmenimizin görevine son verilmiş
evine gelen kıza tecavüz etmeye kalkmış
kız zor kurtulmuş adamın evinden
ailesi de okula şikayet edince
def etmişler okuldan sapık öğretmeni.
90 91 senesi.

Taciz ötesi aslında..Tecavüze yakın şeyler yaşanmış.........Buraya yazamayacağım kadar müstehcen ve mide bulandırıcı şeyler.......Kuzenim dedem öldükten 30 sene sonra bunu açıkladı..O da çok zor..Teyzeme söylemesi ,yüzleşmesi için de ikna etmem çok zor oldu..Gittiği psikiyatrist te söylemesinin kendisi için daha iyi olacağını onaylayınca ikna oldu..Şu var ki ne teyzem ne de anneannem dedemin kuzenime tacizlerini hiç görmemişler..Şu an anneannem 94 yaşında ve bu konu ona asla açılmıyor..Seviliyor mu hayır...Kendi evinde yatılı bakıcısıyla çok güzel bakılıyor..Sık sık annem gidiyor,bakıcıyla görüşüyor,ihtiyaçlarını karşılıyor...Bize yıllarca dedemi nerdeyse evliya gibi yüce bir insan şeklinde tanıtmıştı halbuki....:50: Kuzenim bunu söylediğinde inanamadım,kondurmak istemedim..Çünkü bize verilen imajı çok iyi seçkin bir aileden gelen iyi aile babası,çocuklarına düşkün,iyilik meleği bir adam olarak tanıtılmıştı........Dudaklarım uçukladı,hıçkıra hıçkıra ağladım günlerce... Bu tarz şeyler ancak tv de gazete filmlerde olurdu...Bizim ailemizde ne mümkün,aklımızın kıyısından bile geçmezdi..Biz öyle biliyor,öyle sanıyorduk.....:50: En nefret ettiğim insanlar pedofililer...Bu dedemin durumunu öğrenmeden önce de en nefret ettiğim insan tipiydi...

Kuzenim zamanında yani çocukken anneanneme ve teyzeme söylemiş..Dedem böyle yaklaşıyor bana diye..Deden şaka yapmıştır denilmiş..Dedem de kuzenime bak gördün mü sana inanmadılar demiş.....:53: Çok uzun ve tüyler ürpertici bir konu bu...

Kuzenim evli ve 12 yaşında bir kızı var.. Özel bir kollejde öğretmenlik yapıyor..Yıllarımın birikimini paylaşınca ,özellikle annesi ile yüzleşince biraz daha iyi oldu...Eşi ile bu durumu hiç konuşmamış......Babası yani eniştem de bilmiyor...

Günlerce kafayı yedim acaba bana da bir şey yaptı mı dedem diye..Ama yok hatıralarım da öyle bir yaşanmışlık..........

evet daha önce anatmıştın,aylar önce.....neler yaşadığını biliyorum.aklım durmuştu o gün.ben açıklamak istemezsin diye taciz dedim....sana da birşe yaptı mı diye düşünmenin bi faydası yok.bazen bazı şeyleri hatırlamamak en güzeli.

evet daha önce anatmıştın,aylar önce.....neler yaşadığını biliyorum.aklım durmuştu o gün.ben açıklamak istemezsin diye taciz dedim....sana da birşe yaptı mı diye düşünmenin bi faydası yok.bazen bazı şeyleri hatırlamamak en güzeli.

Bir şeyler olsaydı muhakkak hatırlardım diye düşünüyorum aslında..Çünkü kolay kolay unutulmaz bu tarz şeyler..Pedofililer aile içinde sadece 1 kişiyi seçerlermiş zaten....O da kuzenim olmuş...:((( Anneannemin erkek kardeşi olayında zaten annemle teyzem küçükmüşler....Dayı da 20 yaşında ölmüş :((((((((

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şeyler olsaydı muhakkak hatırlardım diye düşünüyorum aslında..Çünkü kolay kolay unutulmaz bu tarz şeyler..Pedofililer aile içinde sadece 1 kişiyi seçerlermiş zaten....O da kuzenim olmuş...:((( Anneannemin erkek kardeşi olayında zaten annemle teyzem küçükmüşler....Dayı da 20 yaşında ölmüş :(((((((([/QUOTE

bence araştırma,vaz geç..evet hatırlardın,bir şekilde patlak verirdi muhakkak.önce kardeşi seçmiş,sonra torunu..umarım iki kişiyle kalmıştır...

konu sahibi ne yaptı acaba?

tüm yorumları okuyamadım. ama kesinlikle sessiz kalmayın derim ben... böyle sapık ruhlu insanlar sessiz kalındığı için bu kadar rahat davranabiliyorlar. kızın küçük değil ki masum şeylerdir diyelim; 17 yaşında bi genç kızdan bahsediyoruz. Allah hepimizin evladını böyle kişiliği bozuk insanlardan korusun.

Bir şeyler olsaydı muhakkak hatırlardım diye düşünüyorum aslında..Çünkü kolay kolay unutulmaz bu tarz şeyler..Pedofililer aile içinde sadece 1 kişiyi seçerlermiş zaten....O da kuzenim olmuş...:((( Anneannemin erkek kardeşi olayında zaten annemle teyzem küçükmüşler....Dayı da 20 yaşında ölmüş :(((((((([/QUOTE

bence araştırma,vaz geç..evet hatırlardın,bir şekilde patlak verirdi muhakkak.önce kardeşi seçmiş,sonra torunu..umarım iki kişiyle kalmıştır...

konu sahibi ne yaptı acaba?

Akrabalardan bildiğimiz 2 kişi var sadece..Ama komşu çocuklarına da birşeyler yapmış olabilir... Çok afedersiniz şeyini açıp gösteriyomuş çocuklara,komşu teyzenin biri şahit olmuş o zamanlar....:50: O teyze de öldü ama .....

Bu tarz kişiler genelde çocukluklarında tecavüze uğramış kişilerden çıkıyormuş..Dedem de tecavüze uğramış olabilir çocukluğunda diye düşünüyoruz...:44:

Akrabalardan bildiğimiz 2 kişi var sadece..Ama komşu çocuklarına da birşeyler yapmış olabilir... Çok afedersiniz şeyini açıp gösteriyomuş çocuklara,komşu teyzenin biri şahit olmuş o zamanlar....:50: O teyze de öldü ama .....

Bu tarz kişiler genelde çocukluklarında tecavüze uğramış kişilerden çıkıyormuş..Dedem de tecavüze uğramış olabilir çocukluğunda diye düşünüyoruz...:44:

yorum yapamıyorum...dede ölmüş gitmiş,arkasından ne tahmin etseniz de havada kalır...umarım kuzenin düzelir,kendini toplar.ve kimse de böyle sapkınlıklara maruz kalmaz,bilenlerde susmaz İnşallah

Son düzenleme:
"bak gördünmü sana inanmadılar" vay canına...............................şu özgüvene bakın, ne kdr emin kendinden..şimdi ordakileride inandırabiliyor mu çok merak ediyorum

narmik canım şöyle bişey duymuştum,geçmişinizde hatırlayabildiğiniz en eski olay ne ise o sizin tüm hayatınızı etkiler..biraz alakasız olacak ama açıklamak için söliyim mesela bir pop şarkıcısıydı galiba demet akalın olabilir hatırlayabildiği en eski resim 5 yaşında iken elinde saç fırçasıyla şarkı söylemesiymiş..sende en eski olayı hatırlayıp dedenin öldüğü tarihle kıyaslayabilirsin

çok ilginçmiş
ben abimin sünnet düğününü hatırlıyorum, ilk hatıram bu

evet narmikçim büyük ihtimal öyle, kendiside tecavüze uğramıştır yada böyle bir tecavüze veya başka sapkın cinsel ilişkilere şahit olmuştur..

Carriecim 10 dakika engeline takıldım..Anneannem zaten son derecede kıskanç ,egoist,narisist,insanları aşağılayan,kendini tepelerde gören,olayları garip bir şekilde algılayan,herkesin arkasından konuşup birbirine düşüren ama her zaman halinden şikayetçi olan zırzır cahil bir kadın.....Kuzenim 3 yaşındayken annen beni senden daha çok seviyor diye inatlaşan biri....Tv dizilerindeki kayınvalide tipleri o kadar masum kalıyor ki yanında ....... İzlediği diziler üzerinden bizlere laf geçiren...Torunlarını potansiyen o...olarak gören....Onun torunu,kızı değil de sanki dış kapının mandallarıyız..O kadar sevgisiz..Eeee böyle bir sapıkla evli kalan insanda normal,sağlıklı ruh hali mi kalır..Kocasına toz kondurmadı ama bizler yerin dibine sokulduk.....İzmir de olsam ,evine gitsem tutamam şu ağzımı...Etrafında herkesi üzmüş ama kendi üzülmemiş.Öyle ki 94 yaşında ve hiç çürük eksik dişi yok..Hepsi kendinin...Tansiyon,kalp,şeker hiç biri yok.....Yaşlılığından dolayı yardıma ihtiyaç duyuyor..Arada halüsinasyonlar da görmeye başlamış....

Kuzenim dedemin bu durumunu açıklayınca üzerimizden büyük bir yük kalktı sanki..Anneannemin psikolojisindeki durumu dedeme bağladık... Demek ki biz kötü değiliz,biz normaliz diye düşünmeye başladık...Anneannem hep bize siz şöylesiniz böylesiniz diye kendi ayıbını örtmeye çalışıyordu sanırım...

Dedemin kuzenime çocukluğunda yıllarca taciz ettiğini (tacizden daha ötesi aslında ) önceki mesajımda ve daha başka konularda yazmıştım... Biz bunu yıllar sonra öğrendik...Kuzenim 40 yaşında psikiyatriste gitmek zorunda kaldı,ağır depresyon geçirdi...Anneannem yuvasını yıkmamak uğruna sapık bir adamla evli kalmış yıllarca....Uzun hikaye.........Örtbas edilmiş sürekli herşey...Bu yüzden israrla örtbas edilmemesi gerektiğini savunanlardanım ben de.......

Ekleme yapayım..Bu sapıklar tek kişi ile kalmazlar..Dedem olacak sapık ,anneannemin erkek kardeşine de bir şeyler yapmış..15 yaşındaymış daha erkek kardeşi..Ve anneannem yine bunu örtbas etmiş....Yuvasını kurtardı sözüm ona..!!!!

Dedeniz olacak yaratık erkeklere taciz edecek kadar çığrından mı çıkmış inanamıyorum öyle biriyle nasıl bir ömür geçer çok üzüldüm kuzeninize :(

Bunları okuyunca kanım donuyor...Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok kötü vakalar bunlar..

[h=2]Enseste Müdahale Etmeyen Suçludur[/h]
Bedeli ne olursa olsun; ensestin sonlandırılması için hemen adli makamlara ve güvenlik güçlerine başvurulmalı ve kurban için sağlık kuruluşlarından ya da sosyal hizmet kuruluşlarından destek alınmalı.
Yürekli Yargıç Tülin Keleş'in başvurusu sayesinde Anayasa Mahkemesi'nin verdiği iptal kararı gereği önümüzdeki altı ay içinde TCK'da yapılacak düzenleme ile; ensest karşısında sessiz kalan anneler, babalar, kardeşler, üvey dede ve üvey amcalar adli makamlara ve güvenlik güçlerine ihbar etmeyip göz yumdukları için cezalandırılacak."
Sanal alemde okuduğum aile içinde çocuğa yöneltilen cinsel şiddete, "ensest"e ilişkin iki haberi paylaşmak isterim:
Üvey babasının taciz ettiği 5 yaşındaki kız çocuğu
Tekirdağlı 19 yaşındaki A., İzmir'de tanıştığı ve beş yaşındaki kızıyla yaşayan 25 yaşındaki E. ile sevgili oluyor. Çift Tekirdağ'da A.'nın ailesiyle birlikte yaşamaya başlıyor. Daha iki hafta bile geçmeden A., sevgilisinin kızını dövmeye ve taciz etmeye başlıyor. Çocuğun ağlama ve çığlık seslerini duyan apartman sakinleri polise haber verince çocuk hastaneye kaldırılıyor. Doktor çocuğun cinsel organı ile kalçasında diş izlerine, vücudunun diğer yerlerinde morluklara rastlıyor. Anne "A. kızıma ve bana kötü davranmaya başladı. Kızımın vücudunun çeşitli yerlerini ısırdı. Ayağına kaynar su döktü. Engel olmak istedim; ancak polise şikayette bulunursam kızımı ve beni öldürmekle tehdit etti" diyerek şikâyetçi olunca, sevgilisi A. ile onu suça teşvik eden ve olaya göz yuman babası Y. ve kardeşi M. gözaltına alınıyor.
Haberi okumak için tıklayın.
Erkek kardeşlerinin taciz ettiği kız çocuğu
Bingöl'deki Genç ilçesi Savcılığı, kız kardeşlerini taciz eden erkek kardeşler hakkında "cinsel taciz", baba hakkında "olayı ilgili makamlara bildirmemek" suçundan iki dava açtı. Yargıç erkek kardeşlerden ikisini 4 yıl 8 ay 7'şer gün, diğerini 3 yıl 1 ay 15 gün hapse mahkum etti. Yargıç, tacizi bildiği halde polise ya da savcılığa ihbar etmeyen babaya, Anayasa'nın 38. maddesindeki "Hiç kimse kendisini ve kanunda gösterilen yakınlarını suçlayan bir beyanda bulunmaya veya bu yolda göstermeye zorlanamaz" hükmü nedeniyle ceza veremeyince, babanın suçu açıklamasına anayasal engel oluşturan maddenin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurup, davayı da beklemeye aldı.
Haberi okumak için tıklayın.
[h=2]İhbar etmeyip, göz yumanlar cezalandırılacak[/h]Anayasa Mahkemesi ensest olaylarında, "İşlenmekte olan bir suçu yetkili makamlara bildirmeyen kişi bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Mağdur 15 yaşından küçükse bu ceza yarı oranında artırılır" şeklindeki Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 278. maddesinin uygulanmasına engel teşkil ettiğinden bu hükmü iptal ederek Meclis'e altı ay içinde düzenleme yapma süresi tanıdı.
İlk haberde; sevgilisi kızını taciz ettiği halde korku ve tehditle susan bir anne, oğlunun çocuğu taciz etmesini ve annesine de şiddet uygulamasını engellemeyerek onaylayan bir baba, ağabeyinin çocuğu taciz etmesine ve annesine de şiddet uygulamasına seyirci kalan bir kardeş ile duyarlı apartman komşuları olmasaydı şiddet görmeye devam edecek, belki hayatını kaybedebilecek, bedeni ve ruhundaki yaraları ömür boyu silemeyecek bir çocuk var.
İkinci haberde; kız kardeşlerine cinsel tacizde bulunan üç erkek kardeş ile oğullarının kardeşini taciz ettiğini bilen ancak polis ya da savcılığa ihbar etmeyen bir baba var.
[h=2]Saldırgan değil, kurban güçlendirilmeli[/h]Ensestin açığa çık(arıl)ması ve sonrasında yaşanacak olanlarla baş etmek kolay olmasa da, durumu bilen ve tanık olanlar farklı kaygılarla sustuğunda çocuğun mağduriyetinin sürmesine neden olur. Kurban çocuk; maruz kaldığı eylemin iyi/kötü/, doğru/yanlış, güzel/çirkin olduğunu anlamadığı, bazen karşılığında ödül/ceza aldığı, eylemi normalleştirdiği, ailesinin dağılmasından ürktüğü, suçluluk duyduğu, kendini çaresiz/yalnız hissettiği, daha kötü eylemlerle karşılaşabileceği, saldırganın güçlü ve yaşça büyük olduğundan kimsenin kendisine inanmayacağı, haberdar olanlar tarafından suçlanacağı için sustuğunda mağduriyeti sürer.
Diğer aile üyelerince ensesti kabullenmek zor olduğundan çocuğun gerçeği açıklamasını engelleyebilir hatta çoğu kez reddetme yoluna giderler. Çocuğa inanmayabilir, umursamaz tavırlar takınabilirler. Yuvanın dağılması, gelir yetersizliği gibi endişelerle susabilirler. Saldırganı değil kurbanı suçlayabilirler. Saldırganla işbirliği yapabilirler. Evden saldırgan değil kurban, evlendirilme, yatılı okula verme, başka bir mekana gönderme yoluyla uzaklaştırabilirler. Toplumsal ya da aileye özgü nedenlerle mağduriyetin sürmesine cevaz verebilirler. Saldırganla mücadele etmemek için susabilirler.
Çocuğun mağduriyetini engelleyip sona erdirmek isteyenler; saldırgandan şiddet görebilirler, tehditler karşısında korkabilirler ya da ona şiddet uygulayabilirler.
Adli makamlara ve güvenlik güçlerine başvurarak taciz sonuçlandırılabilinir. Çocuk, sağlık kuruluşlarından ya da sosyal hizmet kuruluşlarından destek alabilir.
[h=2]Yürekli kadın yargıç sayesinde...[/h]Ensest; insanın onurunu çiğneyen bir olgu. Bu suçun işlendiği bilindiği halde, tanık olunduğu halde gizli kalmasını sağlamak, sessiz ve duyarsız kalarak saldırgana destek vermek aşağılık bir davranış. Olgunun ortaya çıkartılarak sonlandırılmasında anneler kilit rol oynar. Alacakları tavır, verecekleri karar kurban açısından hayati değer taşır.
Bedeli ne olursa olsun; ensestin sonlandırılması için hemen adli makamlara ve güvenlik güçlerine başvurulmalı ve kurban çocuk için sağlık kuruluşlarından ya da sosyal hizmet kuruluşlarından destek alınmalı.
Yürekli Yargıç Tülin Keleş'in başvurusu sayesinde Anayasa Mahkemesi'nin verdiği iptal kararı gereği önümüzdeki altı ay içinde TCK'da yapılacak düzenleme ile; ensest karşısında sessiz kalan anneler, babalar, kardeşler, üvey dede ve üvey amcalar adli makamlara ve güvenlik güçlerine ihbar etmeyip göz yumdukları için cezalandırılacak.

(Alıntı)

Carriecim 10 dakika engeline takıldım..Anneannem zaten son derecede kıskanç ,egoist,narisist,insanları aşağılayan,kendini tepelerde gören,olayları garip bir şekilde algılayan,herkesin arkasından konuşup birbirine düşüren ama her zaman halinden şikayetçi olan zırzır cahil bir kadın.....Kuzenim 3 yaşındayken annen beni senden daha çok seviyor diye inatlaşan biri....Tv dizilerindeki kayınvalide tipleri o kadar masum kalıyor ki yanında ....... İzlediği diziler üzerinden bizlere laf geçiren...Torunlarını potansiyen o...olarak gören....Onun torunu,kızı değil de sanki dış kapının mandallarıyız..O kadar sevgisiz..Eeee böyle bir sapıkla evli kalan insanda normal,sağlıklı ruh hali mi kalır..Kocasına toz kondurmadı ama bizler yerin dibine sokulduk.....İzmir de olsam ,evine gitsem tutamam şu ağzımı...Etrafında herkesi üzmüş ama kendi üzülmemiş.Öyle ki 94 yaşında ve hiç çürük eksik dişi yok..Hepsi kendinin...Tansiyon,kalp,şeker hiç biri yok.....Yaşlılığından dolayı yardıma ihtiyaç duyuyor..Arada halüsinasyonlar da görmeye başlamış....

Kuzenim dedemin bu durumunu açıklayınca üzerimizden büyük bir yük kalktı sanki..Anneannemin psikolojisindeki durumu dedeme bağladık... Demek ki biz kötü değiliz,biz normaliz diye düşünmeye başladık...Anneannem hep bize siz şöylesiniz böylesiniz diye kendi ayıbını örtmeye çalışıyordu sanırım...

anladım canım

desene ikiside birbirlerini hakediyorlardı...olan size olmuş, daha doğrusu masum kuzenin olmuş..bence psikolojisi dedenin yüzünden bozulmadı, bozulmuş olsaydı tansyon hastası olurdu, stress sahibi olurdu ama bu babaannen o kadar sağlıklı, ne kadar kafaya taktığı belli. çok bencil bir insanmış, nasıl mide bu? ben öyle adamın bırak koynuna girip yatmayı, suratına bile tükürmem, tükürüğüm ondan kıymetlidir... ayy yine sinirlerim oynadı.

bende kendi babaannem için soğuk bi tip diyordum, sebebini sorarsan daha komik. yanağımı öyle ''yumuşak'' okşuyorduki kaşım çeneme kayıyordu, bastıra bastıra okşuyordu :1: özledim rahmetliyi... anaannemle diğer dedemi anlatmama gerek yok zaten, onlar benim herşeyimdi, yattıkları mekan cennettir inşallah.

Son düzenleme:
Dedeniz olacak yaratık erkeklere taciz edecek kadar çığrından mı çıkmış inanamıyorum öyle biriyle nasıl bir ömür geçer çok üzüldüm kuzeninize :(

Normal değilmiş ki...Adı üzerinde sapık...Neden evlenir,neden çocuk sahibi olur böyleleri bilmem.............

anladım canım

desene ikiside birbirlerini hakediyorlardı...olan size olmuş, daha doğrusu masum kuzenin olmuş..bence psikolojisi dedenin yüzünden bozulmadı, bozulmuş olsaydı tansyon hastası olurdu, stress sahibi olurdu ama bu babaannen o kadar sağlıklı, ne kadar kafaya taktığı belli. çok bencil bir insanmış, nasıl mide bu? ben öyle adamın bırak koynuna girip yatmayı, suratına bile tükürmem, tükürüğüm ondan kıymetlidir... ayy yine sinirlerim oynadı.

bende kendi babaannem için soğuk bi tip diyordum, sebebini sorarsan daha komik. yanağımı öyle ''yumuşak'' okşuyorduki kaşım çeneme kayıyordu :1: özledim rahmetliyi... anaannemle diğer dedemi anlatmama gerek yok zaten, onlar benim herşeyimdi, yattıkları mekan cennettir inşallah.

Valla nasıl bir ruh haliyse empati yapamıyorum canım..Anneannemin kendi kişiliğinde de vardır muhakkak da dedem iyice perçinlemiştir..Ben de aynen yüzüne tükürürdüm..Tükürüğüme acırdım hatta..Hadi boşanmadın,evliliğe devam ettin bir şekilde neden bize melek gibi tanıttın o adamı..İşe gider gelirdi de uzatma,bahsetme demi........:19: 50-60 yıl öncesinin insanları işte...Yuvam yıkılacak,çocuklarım ortada kalıcak diye düşünmüştür aklınca.....Annemler 3 kız kardeş..Bir de üçüz düşürmüş anneannem.........

Back
X