Doğuma Hazırlık Kizima isim ariyorum..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

EsiLaCIM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
274
2
118
42
Nevşehir
Selam bayanlar, benim 4 ya$inda bir kizim var ismi EsiLa, simdi de 20 haftalik hamileyim ve bir kizim daha olacak. Kizima isim ariyorum, hem anlami guzel, hemde kulaga ho$ gelen hemde çok fazla duyulmami$ bir isim ariyorum. Illaki Kuran'da geçmesi gerekiyor diye kuralim yok, anlami iyi, kulaga ho$ gelen, degisik farkli bir isim olsun. Haydi hanimlar onerilerinizi bekliyorum?? Inanki e$imle cok du$unduk arastirdik, hic bir sonuca varamadik.

selam,ben fransada yasiyorum burda pek duyulmamis belki turkiyede duyulmus bir isim bilmiyorum ama nida ismi var,yigenimin ismi :)

esilaya uygun olarak. alara.dilara,alya.mina.ela.yüsra.elisa.olabilir. onun dışında öykü.derin.tuana.sima.tuğçe.dilşah.nehir.yaren.hayal

selam,ben fransada yasiyorum burda pek duyulmamis belki turkiyede duyulmus bir isim bilmiyorum ama nida ismi var,yigenimin ismi :)

Kulaga ho$ geliyor ama sanki önceden duymu$tum bu ismi, anlamida çagirma, bagirma, seslenme. önerin için saol ama ne yalan söyleyeyim çok ta fazla ilgimi çekmedi bu isim. Yinede de saol. Baska onerileriniz var mi bayanlar????

esilaya uygun DAMLA nasıl sekerim? ben de ısım bulamadım henuz bana da tavsıyede bulunun yaa(

Manolya ismini çok seviyorum.Oldukça nadir rastlanan bir ad . Harfleri,manası çok güzel geliyor bana.Melodisi ,tınısıyla da yumuşacık aynı zamanda dolu dolu bir isim ,içimi açıyor.

Diğer öneriler;Melda (çok genç ,körpe),Sebla (uzun kirpikli göz),Sitare (yıldız) [/SIZE
]

Son düzenleme:
ESİLA nın kardeşi MELİSA olabilir...Melisa bilindiği üzere çok güzel kokulu bir çiçeğin ismi...

bebeğinize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle...

ayben .iklim.berrak.sude.miray begendim isimler hayırlısı olur inşallah

Son düzenleme:
bizim cinsiyet daha belli değil ama ben hem kız hemde erkek ismi arıyorum nette
AHSEN,AFRA,HAFSA,ASİYE,ESMA bunlar çok hoşuma gitti özellikle ahsen.kızım olursa eşim bana bıraktı bende ahsen koymayı düşünüyorum ahsenin anlamına bak istersen çok güzel bi anlamı var.tavsiye ederim

Tesekkurler kizlar, önerdiginiz isimler hepsi birbirinden guzeller, ama hiç biri içime sinmedi kusura bakmayin. Eger beni böyle çeken çok farkli bir isim bulamazsam buyuk ihtimal herhalde Melisa koymak zorunda kalicam. Ama hala isim onerilerinizi bekliyorum kizlar, kulaga ho$ gelen anlami guzel isimler, simdiden tesekkurler.

elisa ismini sevdigine göre sevebilecegin diger isimler (alara falan filan) söylenmis zaten. baska nasil degisik olabilir? elisaya baktim netten pekbisey bulamadim bazi sitelerde kurani kerimde gectigi yaziyor. pek bilgim de yok gerci :)

belki lara hosuna gidebilir? veya
lina (bir cok dilde kullaniliyor): güzel olan demekmis.
samira: cenneten düsen su
mira: eski bi kentadi, baska dillerde ise :kuyruklu yildiz demekmis
arsima: lazca bir sen bir ben demek
loya: lazca tatli anlamina gelir

Bendee Tanem İsmini Çok Beğeniyorum. kızım Olursa Adını Tanem Koyabilirim açıkcası. Ayrıyeten de Hadise İsminide Çok beğeniyorum ikisi arasındayımm ama bilmiyorum. Sana yarcımcı olabildiysem ne mutlu banaa

Serra
Sure
Mehlika Zeynep
Nilsu
Ada
Derin Mavi
Elif Dila
Beril
Berrak

2 li isimleri de çok sevdiğim için araya kattım.. Bu isimleri seviyorum

Senin önerdigin isimler arasinda en çok lina ve samira ismini begendim, bunlarida listeme eklerim. Tesekkur ederim. Evet hanimlar baska isim onerilerinizi bekliyorum.

canım geç mi kaldım bilmem ama neva yada ela da çok güzel ve uygun olur bende 24. haftamdayım irem düşünüyorum bu ilk bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…