belki bunu söylemek için çok geç ama olsun yazayım ben yine =) dilşah dilruba neslişah isimleri çok güzel .bide canım dikkat et isimler çocuklar üzerinde çok etkliymiş karakterlerini doğrudan etkiliyormuş İSviçreLİ bilim ADAmlarının yalancısıyım :)))
Selam bayanlar, benim 4 ya$inda bir kizim var ismi EsiLa, simdi de 20 haftalik hamileyim ve bir kizim daha olacak. Kizima isim ariyorum, hem anlami guzel, hemde kulaga ho$ gelen hemde çok fazla duyulmami$ bir isim ariyorum. Illaki Kuran'da geçmesi gerekiyor diye kuralim yok, anlami iyi, kulaga ho$ gelen, degisik farkli bir isim olsun. Haydi hanimlar onerilerinizi bekliyorum?? Inanki e$imle cok du$unduk arastirdik, hic bir sonuca varamadik.
EFDAL = 1. Çok erdemli, çok faziletli. 2. En iyi, üstün.
EFZA = Artıran, çoğaltan.
bi isim daha var cnm onu cok begeniyorum Esilanın yanınada cok yakışcagina inaniyorum ama gercek anlamı bumudur degil midir kökeni nerden gelir bilmiyorum Hocaya sormustum oda bilmiyorum dedi..
Selam bayanlar, benim 4 ya$inda bir kizim var ismi EsiLa, simdi de 20 haftalik hamileyim ve bir kizim daha olacak. Kizima isim ariyorum, hem anlami guzel, hemde kulaga ho$ gelen hemde çok fazla duyulmami$ bir isim ariyorum. Illaki Kuran'da geçmesi gerekiyor diye kuralim yok, anlami iyi, kulaga ho$ gelen, degisik farkli bir isim olsun. Haydi hanimlar onerilerinizi bekliyorum?? Inanki e$imle cok du$unduk arastirdik, hic bir sonuca varamadik.
benim kızım için düşündüğüm isimler;
Beril su - Ada - Belis - Beren - Derin - Nildeniz - Alya - Liva - Suelnur
Eşimse Taçmin yada Ada diyor
ben Taçmin konusunda kararsızım ,kimsede olmayan bi isim ama Derin daha ağır basıyor bende :)
belki sizinde karar vermeniz konusunda yardımcı olur . bence uyumlu isim aramayın anlamı güzel , kibar ve modern olsa yeter....