eşim de hep masal olsun diyorcanım bende senin durumundaydım geçen haftaya kadar bizde de eşim beğenmedi genelde her bulduğum isme bir kulp taktı sağolsun:) ama fikir olsun favorilerimi sayayım sana.Rüya (sonunda babasının da içine sindi ve istediğim oldu), Derin, Masal, Öykü, Ayşıl, Beray, Irmak, Asya bunlar benim beğendiklerim.umarım sende en kısa sürede içine sinen bir isim bulursun.sağlıkla gelsin prensesin
ipek koy :)))))
bozocum ben uzun zamandır burayı takip edemiyorum ilk bebeğini kaybetmiştin sanırım seni tebrik ederim şimdi bir kızın olacağına çok sevindim ben daha yolun başındayım anne olmak için daha 2 aydır ugraşıyorum ne olur banada dua et bir sağlık sorunumuz çıkmasın ben kendi kızım olursa adı belli ama onu söylemiyorumm kimselereama bence ipek le damla 2 şıklarım arasındaydı tavsiye ederim eşinle isimlerinizdende birşey çıkarabilirsin çoook öpüldün tekrar tebrikler canım...Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bayyysenağlama :1hug:
kızlar deli olucam ne olur fikir verin bana
kızıma isim bulamıyorum
AZRA diyordum ama herkes bişey dedi beğenmedi öyle dedikleri zaman da benim içime sinmedi şimdi isim bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?