Doğuma Hazırlık kızıma isim bulamıyorum yardım!!!!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bozo85

Banane, sanane:)
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
17.940
28
208
Diğer
kızlar deli olucam ne olur fikir verin bana
kızıma isim bulamıyorum
AZRA diyordum ama herkes bişey dedi beğenmedi öyle dedikleri zaman da benim içime sinmedi şimdi isim bulamıyorum

hazal benim de aklıma geldi
ayy insan kendi çocuğuna isim beğenemiyormuş başkası olsa takır takır sayarım
teşekkür ederim fikirlerin için

canım bende senin durumundaydım geçen haftaya kadar bizde de eşim beğenmedi genelde her bulduğum isme bir kulp taktı sağolsun:) ama fikir olsun favorilerimi sayayım sana.Rüya (sonunda babasının da içine sindi ve istediğim oldu), Derin, Masal, Öykü, Ayşıl, Beray, Irmak, Asya bunlar benim beğendiklerim.umarım sende en kısa sürede içine sinen bir isim bulursun.sağlıkla gelsin prensesin

eşim de hep masal olsun diyor
asya var bizde yoksa benimde çok hoşuma gidiyor
derin ben istiyorum eşim beğenmiyor ama ikna edicem
öykü eşimle kararsısız çok zormuş isim bulmak
seninde prensesin sağlıkla gelsin
teşekkür ederim

adaş olsunlar dimi

berrin
beril
beyza
ayda
rana
masal
defne
nisa
nil
neva
sena

bunlar da benim hoşuma giden kız isimleri...aslında daha çok vardı , ama aklıma ilk gelenler bunlar

bozo sende eylül annesisin dimi cnm bende senle aynı durumdayım birtürlü isime karar veremedik eşim idil istiyor bende yanına iki isim olsun dedim ozaman çok zormuş yaaaa şuan berra idil ağır basıyor ama bakalım değiştirmezsem tabi hergün fikrim değişiyor benim sevdiğim isimler berra duru eylül ela azra yağmur hatta derin masal balımda hoşuma gidiyor ama eşim malesef hepsine bir kulp buldu

bozocuuummm canımmmm
aynı dertten muzdaribizzzz
bi isim bulamadım kızıma varyaa
eşim hep bişe buluyo beğenmiyo
bizim liste sürekli değişti sayııyım sana belki bi fikir olur
elif
rüveyda: hoş ince nazik demek tarık suresinde geçiyo
nilda
nisa
miray
bunlar ilk zamanlardaydı
şimdilerde
aysu
beray
nilsu
bu isimler ağır basmakta
eşim nilsu diye sevmeye başladı bile
bende nilsu elif istiyorum bakalım ikna edebilirsem
üfff çok zor ya insanın kendi çocuğuna isim seçmesiiiii
hiç biri içime sinmiyooo

cnm
beray
beliz
masal ki ben bayılıorum masal ismine
eylül ada
bennu
nur banu murad padişahın annesinin ismi
sitare türk padişahlarından birinin eşinin adı gökteki en parlak yıldız demek

bozocum ben uzun zamandır burayı takip edemiyorum ilk bebeğini kaybetmiştin sanırım seni tebrik ederim şimdi bir kızın olacağına çok sevindim ben daha yolun başındayım anne olmak için daha 2 aydır ugraşıyorum ne olur banada dua et bir sağlık sorunumuz çıkmasın ben kendi kızım olursa adı belli ama onu söylemiyorumm kimselere ama bence ipek le damla 2 şıklarım arasındaydı tavsiye ederim eşinle isimlerinizdende birşey çıkarabilirsin çoook öpüldün tekrar tebrikler canım...Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bayyysenağlama :1hug:​

evet canım ilk bebeğim düşmüştü sonra 1 kez adet oldum ve tekrar hamile kaldım
inşllah seninde hemen gelir meleğin ama stres yapma niye olmuyor diye çünkü daha yolun çok başındasın stres kötü etkiliyor
isim önerilerin için teşekkür ederim canım

bozocumm
bende bu isimleri cok seviyorum basta
RAVZA benim kizim olursa hazir yani yerimseniben
NILSU
NISA
RANA
ZEYNEP
GIZEM
SILA
SERRAopuyorumnanaktan INSALLAH YARDIMCI OLABILMISMDIR kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…