Doğuma Hazırlık kızıma isim bulamıyorum yardım!!!!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm bence ravza koy çok güzell..
canim insallah kizim olursa koymayi dusunuyorum bu ismii ve anlamida cokk guzell.
peygamber efendimizin (s.a.v)cennette huzur ve mutluluk duyduguu cok guzel bir yermis .hatta soyle duyarim ben peygamberimiz ravzasina cekilirmis diye a.s.

Esra olabilir, kızımın ismi. Hem kulağa hoş geliyor, hem dini, hem de sizin beğendiğiniz Azra ismine yakın.
Önerilen bazı isimlerin anlamlarını iyi araştırmanızı tavsiye ederim, Ecrin, Ceylin, Aleyna gibi..

ecrin ceylin ismini düşünmüyorum zaten son 1 senedir herkes bu isimleri koyuyor

bende kızıma isim arıyorum benim listemde şöyleydi burda görünce herkesin aşağı yukarı aynı isimleri düşündüğünü şaşırdım, bunların başında elif olabilir birde;
Nil
Sıla
Duru
Yağmur
Dila
Azra
Asya
Hanzade

isra=esra ile aynı anlamda....eva=.hav va ile aynı anlamı taşıyor ve alya.esila....favorilerim

mrhb arkadaşlar bende 22 haftalık hamileyim benim kızımın adı daha ilk evlendiğim zamandan beri hazır duru olacak hayılısıyla inşallah eşimde azra ismini çok seviyor onuda kırmamak için azra duru koyucam

Balim süper
sadece azra degilde Azra Tuana olsa daha güzel olur bence

AZRA 1. Bakire, kızoğlan kız. 2. Ayak değmemiş kum. 3. Delinmemiş inci. 4. Hz. Meryem'e verilen adlardan. 5. Medine şehrinin adlarından biri. 6. Masal kahramanı "Vamık"'ın sevgilisi.

TUANA Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası

Son düzenleme:
Beray..
Alara..
ilkim..
ecrin..
beril..
meyra..
öykü..
öykü ece..
mina..
melinda..

Beraydaa bnm ismim ztnn cnm bncee gayet hoş:) Anlamıda; ayın en ışıltılı, parlak hali..

Son düzenleme:
melek
deniz
sevda
bahar
ışıl
hayal
ırmak
lara
ipek..
benim hoşuma gidenlerde bunlar canım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…