Doğuma Hazırlık Kızıma isim bulamıyorum yardım :((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mawiss1

B&A
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
97
60
53
35
Arkadaşlar hepinize merhaba. Hamile olduğumu öğrendikten sonra siteye üye olmuştum sizlerden faydalı bilgiler almak için gerçekten çok güzel tavsiyeleriniz var :))

26 haftalık hamileyim kızımız olucak inşallah :)) Eşimde bende zeynep ismini beğeniyoruz ama çevremizde zeynep ismi çok var ve çok kullanılan bir isim olduğu için koyup koymamakla kararsızım..Çift isme de karşıyım. Bana ne isim önerirsiniz çok zormuş isim karar vermek

Esinin annesinin adı ne? koymayı dusunmuyor mu

ben olsam rüyaya yatardım dua eder uyurdum
belki rüyanda güzel ve hayırlı bir isim öğrenirsin
ne bileyim çok saçma belki ama içimden böyle geldi açıkçası

Ben evlenmeden önce 2 kez aynı rüyayı görmüştüm. Rüyama göre oğlum olacak, adı da Rüzgar olacak. Ama kızım olursa ne isim koyarız hiç bilmiyorum. Düşünmedik de. Zaten gebeliğim de hiç düşünmediğimiz ve beklemediğimiz anda oldu.

Hoşuma giden kız isimlerini yazayım belki fikir olur.
Nehir, Dila, Sıla.

bende hamileyim henüz cinsiyeti belli değil ancak kız olursa yandım kız ismi bulamıyorum beğenemiyorum nedense

Öncelikle hayırlısı olsun inşşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu :))
erkek olsaydı kerem koyacaktım kesin kararımdı. Kızda isim vermek daha zormuş hala aklımda zeynep var eşimde zeynep ismini çok beğeniyor hatta annemde zeynep koy dedi ben koyup koymamakla kararsızım belki değişik isimler çıkar diye düşünüyorum

Bende daha bulamadım
Benim bulduğumu eşim beğenmiyor,eşiminkileri ben
offf
Nevra diyorum çok eski diyor
ırmak diyorum ,çok var diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…