Doğuma Hazırlık Kızıma isim bulamıyorum yardım :((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
belinay'ın anlamı peygamber çiçeği değil yalnız.

fena değil ama ne bilim çokda ısınamadım canım bakalım artık araştırmalara devam son zamana bırakmamak gerek inş. buluruz kısa sürede

inşallah canım bu gidişle zeynep koycam galiba. soyismimiz uzun olduğu için zeynebin yanına isim ekleme taraftarı değilim. Annem kardeşim eşim zeynep olsun hiç kafanı karıştırma diyor başka isim beğenemedim hiç içime sinmiyor yaa

Evet evet Zeynep Zeynep Zeynep olsun çook güzel

bizimde soyismimiz kısa ama ben yinede tek isim taraftarıyım şimdilik aklımızda öykü var çevremizde yok ama çok duyuyorum bu ismi eğer daha güzel ve anlamlı isim bulamazsak şimdilik bu olcak

Kizimin adi Ayse Sare. Cok severek koyduk..
Sare, Asya, Elif, Şura isimlerini de seviyorum..
Zeyneb iki isim konulan cocuklarin cogunda var.
Peygamber Efendimiz tarafindan tavsiye edilen, en guzel isimlerden olmasi da ayri bir guzellik..
Hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insaAllah..

Zeynep çok güzel bir isim. Etrafınızda çocuğu bu isme sahip olan kişiler çok yakınlarınız ve sürekli görüştüğünüz kişiler değilse vazgeçmeyin derim.
Diğer önerilerim..
Gülce, Yağmur, Nehir, İclal

Bizim gelinimiz 6 kız kardeş isimleri şöyle :Merve -Melise -mesre -Mina -meslina -meseline benim çok hoşuma gidiyor hepsi ben de kızıma elvin ismini koymak istiyorum. Ilk kızımın adı Elay :))

Alah izin verirse bi kızımız olacağını öğrendik .isim konusunda konuşmaya başladık eşimle ..ikimizde ,ne eski ne yeni isimlerden istemiyoruz. Damla , cansu ,melike nasıl sizce ? isim önerilerine açığım.

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Şuan için zeynep koyucağımızı karar verdik. Doğuma kadar değişir mi bilmem :)

evet zeynep ismi gerçekten çok güzel ve yakınlarımızda zeynep ismi de yok o yüzden eşim koyalım diyor daha şimdiden zeynep şarkısını dinlettiriyor kızıma gerçekten yakışacağını düşünüyorum :)

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Şuan için zeynep koyucağımızı karar verdik. Doğuma kadar değişir mi bilmem :)
Hayirlisiyla kucaginza alirsiniz insaallah..
Bir arkadasim dogum yapmis kizina Elif Şura koymus simdi ogrendim, paylasmak istedim.
Zeyneb, tavsiye edilen en guzel isimlerden..
Zeyneb Erva, Zeyneb Azra da diger iki ark.kizlkarinin isimleri..

Bizim gelinimiz 6 kız kardeş isimleri şöyle :Merve -Melise -mesre -Mina -meslina -meseline benim çok hoşuma gidiyor hepsi ben de kızıma elvin ismini koymak istiyorum. Ilk kızımın adı Elay :))

6 kız kardeş wayy bee isimlerde uyumluymuş :):)
Elvin de güzel isimmiş Allah analı babalı büyütsün şimdiden ..

Peki eğer kızımın adını zeynep koyarsam yarın öbür gün kız kardeşi olursa zeynepe uyumlu isim ne koyabilirim fikriniz var mı acaba ?

Melike daha hoş geldi kulağıma düşünün derim:)
bu arada hayırlısı olsun sağlıcakla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah canım :)

Hayirlisiyla kucaginza alirsiniz insaallah..
Bir arkadasim dogum yapmis kizina Elif Şura koymus simdi ogrendim, paylasmak istedim.
Zeyneb, tavsiye edilen en guzel isimlerden..
Zeyneb Erva, Zeyneb Azra da diger iki ark.kizlkarinin isimleri..

Zeynep azra da çok güzelmiş Zeynep Azra Albayrak uyumlu oldu mu sizce ?

Zeynep azra da çok güzelmiş Zeynep Azra Albayrak uyumlu oldu mu sizce ?
Cok guzell oldu.. Soyadiniz uzunmus ama olsun bizimki de uzun :) Azra yi da cok severim. Anlami da cok guzel..
Mina da guzel ama biraz sikildim o isimden..

Azra Erva Şura Asya Sare Elif favorilerim..
Maysa da yeni duydugum bir isim.. Bir cicek ismiymis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…