belinay'ın anlamı peygamber çiçeği değil yalnız.aynen çok zormuş gerçekten aklımıza bir sürü isim geliyor ama biz beğenemiyoruz karar veremiyoruz
inşallah en kısa zamanda karar verebiliriz.
bizim çok yakın birinin kızının adı Belinay anlamı : Cennette peygamber çiçeği demekmiş ben çok beğendim işte yakın olunca başka isim koymak zorunda kalıyoruz sen düşünebilirsin belki canım
bana yakınım söyledi anlamını ben bilmiyorum. nedir peki merak ettim?belinay'ın anlamı peygamber çiçeği değil yalnız.
fena değil ama ne bilim çokda ısınamadım canım bakalım artık araştırmalara devam son zamana bırakmamak gerek inş. buluruz kısa sürede
inşallah canım bu gidişle zeynep koycam galiba. soyismimiz uzun olduğu için zeynebin yanına isim ekleme taraftarı değilim. Annem kardeşim eşim zeynep olsun hiç kafanı karıştırma diyorbaşka isim beğenemedim hiç içime sinmiyor yaa
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-tuana-nilda-suden-isimlerinin-anlami.340003/bana yakınım söyledi anlamını ben bilmiyorum. nedir peki merak ettim?
bizimde soyismimiz kısa ama ben yinede tek isim taraftarıyım şimdilik aklımızda öykü var çevremizde yok ama çok duyuyorum bu ismi eğer daha güzel ve anlamlı isim bulamazsak şimdilik bu olcakinşallah canım bu gidişle zeynep koycam galiba. soyismimiz uzun olduğu için zeynebin yanına isim ekleme taraftarı değilim. Annem kardeşim eşim zeynep olsun hiç kafanı karıştırma diyorbaşka isim beğenemedim hiç içime sinmiyor yaa
öykü de çokk güzel bir isim koyun bence :))bizimde soyismimiz kısa ama ben yinede tek isim taraftarıyım şimdilik aklımızda öykü var çevremizde yok ama çok duyuyorum bu ismi eğer daha güzel ve anlamlı isim bulamazsak şimdilik bu olcak
teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Şuan için zeynep koyucağımızı karar verdik. Doğuma kadar değişir mi bilmem :)Kizimin adi Ayse Sare. Cok severek koyduk..
Sare, Asya, Elif, Şura isimlerini de seviyorum..
Zeyneb iki isim konulan cocuklarin cogunda var.
Peygamber Efendimiz tarafindan tavsiye edilen, en guzel isimlerden olmasi da ayri bir guzellik..
Hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insaAllah..
evet zeynep ismi gerçekten çok güzel ve yakınlarımızda zeynep ismi de yok o yüzden eşim koyalım diyor daha şimdiden zeynep şarkısını dinlettiriyor kızıma gerçekten yakışacağını düşünüyorum :)Zeynep çok güzel bir isim. Etrafınızda çocuğu bu isme sahip olan kişiler çok yakınlarınız ve sürekli görüştüğünüz kişiler değilse vazgeçmeyin derim.
Diğer önerilerim..
Gülce, Yağmur, Nehir, İclal
Hayirlisiyla kucaginza alirsiniz insaallah..teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Şuan için zeynep koyucağımızı karar verdik. Doğuma kadar değişir mi bilmem :)
Bizim gelinimiz 6 kız kardeş isimleri şöyle :Merve -Melise -mesre -Mina -meslina -meseline benim çok hoşuma gidiyor hepsi ben de kızıma elvin ismini koymak istiyorum. Ilk kızımın adı Elay :))
Melike daha hoş geldi kulağıma düşünün derim:)Alah izin verirse bi kızımız olacağını öğrendik .isim konusunda konuşmaya başladık eşimle ..ikimizde ,ne eski ne yeni isimlerden istemiyoruz. Damla , cansu ,melike nasıl sizce ? isim önerilerine açığım.
Hayirlisiyla kucaginza alirsiniz insaallah..
Bir arkadasim dogum yapmis kizina Elif Şura koymus simdi ogrendim, paylasmak istedim.
Zeyneb, tavsiye edilen en guzel isimlerden..
Zeyneb Erva, Zeyneb Azra da diger iki ark.kizlkarinin isimleri..
Mina ismini herkes koyuyor şuan :) ama güzel isim
Cok guzell oldu.. Soyadiniz uzunmus ama olsun bizimki de uzun :) Azra yi da cok severim. Anlami da cok guzel..Zeynep azra da çok güzelmiş Zeynep Azra Albayrak uyumlu oldu mu sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?