Doğuma Hazırlık Kızıma isim bulamıyorum yardım :((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende daha bulamadım
Benim bulduğumu eşim beğenmiyor,eşiminkileri ben
offf
Nevra diyorum çok eski diyor
ırmak diyorum ,çok var diyor

zaten hep eşlerimiz yüzünden karar veremiyoruz aslında ismi beğendirene kadar uğraş dur her isme bir yorumu var :))
Irmak harika bir isim bunu düşünebilirsin canım

Amin, çok teşekkür ederim.

Ben de Zeynep ismini çok seviyorum. Hatta annem ben daha küçükken hep söylerdi, ''kızın olursa ismini Zeynep koy'' diye. Ama çok yakınımızın kızının adı da Zeynep olunca, başka isimler koymaktan başka çare kalmadı bize. :)

1-2 ay önce doğum yapan bir arkadaşım kızına Belis ismini koymuştu. Anlamı aşkın meyvesi demekmiş. :) Belki işine yarar. :)

hmmm belis hiç duymamıştım güzel isimmiş akşam eşime söyleyim bunu illa bir yorumu olur bunada

Ela ismine de bütün erkeklerin yorumu aynı.kafaları nasıl aynı çalışıyor ya.benim eşimde hela derler sonra ona dedi.sanki bizim çocuklarımız büyüdüğünde helayı bilecekler ne demek olduğunu.

erkek milleri değil mi işte hepsi aynı kafadan

sizde kız bebek mi bekliyorsunuz yoksa

evet ama bizde isim bulamadık hala.ben ilk ismini elif istiyorum ama ikincisini uyduramıyorum elife

elif sude favori ismimdi aslında eşimde çok beğenmişti ama sudenin anlamı sürmüş sürülmüş ezilmiş demekmiş.

elif sude favori ismimdi aslında eşimde çok beğenmişti ama sudenin anlamı sürmüş sürülmüş ezilmiş demekmiş.

benim eşimin yeğenin ismi sude ve çok akıllı uslu bir kız. Bazı isimler de anlamını taşımıyor. Elif ismini koyacaksan sude eklenebilir bence

bende şuan 28 haftalık hamileyim isim bulmak gerçekten zormuş ya mesela aklımda melis vardı araştırdık ve anlamı çokda iyi değil vazgeçmek zorunda kaldım şuan aklımda öykü var ama oda çok duyduğum isimlerden biri ilayda ismi bide düşündüm ama onda ok sıcak bakmıyorum şuan hem anlamı güzel hem değişik isim bulmak zormuş yaff

aynen çok zormuş gerçekten aklımıza bir sürü isim geliyor ama biz beğenemiyoruz karar veremiyoruz
inşallah en kısa zamanda karar verebiliriz.
bizim çok yakın birinin kızının adı Belinay anlamı : Cennette peygamber çiçeği demekmiş ben çok beğendim işte yakın olunca başka isim koymak zorunda kalıyoruz sen düşünebilirsin belki canım

Bende 28 haftalik hamileyim ama kızımın adına hala karar veremedim Iki isimli olacak Fatma .... yanına bulamadık
Öncelikle hayırlı olsun Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

fatmanur
fatmagül
fatmanaz
fatmasude
fatmasena
fatmasu

aklıma gelen bunlar canım

fena değil ama ne bilim çokda ısınamadım canım bakalım artık araştırmalara devam son zamana bırakmamak gerek inş. buluruz kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…