İpek, Melis, Ada,
Bende daha bulamadım
Benim bulduğumu eşim beğenmiyor,eşiminkileri ben
offf
Nevra diyorum çok eski diyor
ırmak diyorum ,çok var diyor
Öncelikle hayırlısı olsun inşşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu :))
erkek olsaydı kerem koyacaktım kesin kararımdı. Kızda isim vermek daha zormuş hala aklımda zeynep var eşimde zeynep ismini çok beğeniyor hatta annemde zeynep koy dedi ben koyup koymamakla kararsızım belki değişik isimler çıkar diye düşünüyorum
elayı da eşim beğenmiyor o ne tuvalete gider gibi dalga geçerler kızımızla diyorEsen, Ela nasıl peki?
hmmm belis hiç duymamıştım güzel isimmiş akşam eşime söyleyim bunu illa bir yorumu olur bunadaAmin, çok teşekkür ederim.
Ben de Zeynep ismini çok seviyorum. Hatta annem ben daha küçükken hep söylerdi, ''kızın olursa ismini Zeynep koy'' diye. Ama çok yakınımızın kızının adı da Zeynep olunca, başka isimler koymaktan başka çare kalmadı bize. :)
1-2 ay önce doğum yapan bir arkadaşım kızına Belis ismini koymuştu. Anlamı aşkın meyvesi demekmiş. :) Belki işine yarar. :)
Ela ismine de bütün erkeklerin yorumu aynı.kafaları nasıl aynı çalışıyor ya.benim eşimde hela derler sonra ona dedi.sanki bizim çocuklarımız büyüdüğünde helayı bilecekler ne demek olduğunu.
elif sudeevet ama bizde isim bulamadık hala.ben ilk ismini elif istiyorum ama ikincisini uyduramıyorum elife
elayı da eşim beğenmiyor o ne tuvalete gider gibi dalga geçerler kızımızla diyor
elif sude favori ismimdi aslında eşimde çok beğenmişti ama sudenin anlamı sürmüş sürülmüş ezilmiş demekmiş.
hayatımda ilk defa bir şeye karar verirken bu kadar zorlanmamıştımbu isim işi çok zormuş gerçekten
aynen çok zormuş gerçekten aklımıza bir sürü isim geliyor ama biz beğenemiyoruz karar veremiyoruzbende şuan 28 haftalık hamileyim isim bulmak gerçekten zormuş ya mesela aklımda melis vardı araştırdık ve anlamı çokda iyi değil vazgeçmek zorunda kaldım şuan aklımda öykü var ama oda çok duyduğum isimlerden biri ilayda ismi bide düşündüm ama onda ok sıcak bakmıyorum şuan hem anlamı güzel hem değişik isim bulmak zormuş yaff
Öncelikle hayırlı olsun Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahBende 28 haftalik hamileyim ama kızımın adına hala karar veremedim Iki isimli olacak Fatma .... yanına bulamadık
fena değil ama ne bilim çokda ısınamadım canım bakalım artık araştırmalara devam son zamana bırakmamak gerek inş. buluruz kısa süredeaynen çok zormuş gerçekten aklımıza bir sürü isim geliyor ama biz beğenemiyoruz karar veremiyoruz
inşallah en kısa zamanda karar verebiliriz.
bizim çok yakın birinin kızının adı Belinay anlamı : Cennette peygamber çiçeği demekmiş ben çok beğendim işte yakın olunca başka isim koymak zorunda kalıyoruz sen düşünebilirsin belki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?