mawiss1 B&A Kayıtlı Üye 11 Kasım 2014 97 60 53 35 24 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mawiss1 #81 forevertogether .!.: Zeynep hifa ismini düşünüyorum ama eşimin ailesi kulaga itici geldigini söylüyorlar sizce de öyle mi hanımlar? Genişletmek için tıkla... Hifa nın anlamı ne? Söylemesi zor bir isim bnce
forevertogether .!.: Zeynep hifa ismini düşünüyorum ama eşimin ailesi kulaga itici geldigini söylüyorlar sizce de öyle mi hanımlar? Genişletmek için tıkla... Hifa nın anlamı ne? Söylemesi zor bir isim bnce
forevertogether BirTutamAşk Kayıtlı Üye 25 Nisan 2011 834 10 116 24 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mawiss1 #82 mawiss1 .!.: Hifa nın anlamı ne? Söylemesi zor bir isim bnce Genişletmek için tıkla... Güzel ahlakli, gösterisli kendini islama adamış kadın anlamında
mawiss1 .!.: Hifa nın anlamı ne? Söylemesi zor bir isim bnce Genişletmek için tıkla... Güzel ahlakli, gösterisli kendini islama adamış kadın anlamında
hayaller hayatlar Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2014 298 152 43 38 24 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mawiss1 #83 forevertogether .!.: Zeynep hifa ismini düşünüyorum ama eşimin ailesi kulaga itici geldigini söylüyorlar sizce de öyle mi hanımlar? Genişletmek için tıkla... Hifa ilk defa duydum ne demek.
forevertogether .!.: Zeynep hifa ismini düşünüyorum ama eşimin ailesi kulaga itici geldigini söylüyorlar sizce de öyle mi hanımlar? Genişletmek için tıkla... Hifa ilk defa duydum ne demek.