Doğuma Hazırlık Kızıma isim bulamıyorum yardım :((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Melike daha hoş geldi kulağıma düşünün derim:)
bu arada hayırlısı olsun sağlıcakla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah canım :)
çok teşekkür ederim ,amin inşallah .Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin.

Biz de kızımız olacağını dün öğrendik... Tahminimiz bu zamana kadar hep erkekten yana olduğu için erkek isimleri düşünmüştük ama şimdi kız ismi derdine düştük :) Oğlumuz olsaydı adı Çınar Tuna olacaktı. Şimdi ne yapacağız peki

Selam ben de aynî dertten muzdaribim 27 haftalik hamileyim kızıma isim bulamadim insan hicbirseyi yakıstıramiyo ya da begendiklerim hep cevremdeki insanlrda var diye koyamiyorum. Hic bu kdr zorlancagimi dusnmemistim gercekten. Benimde aklimda duru belis deniz öykü ve nil var... Ama yine de şu olsun diyemedim hala :) Allah yardmcmz olsun

son durum ne acaba?:) karar verdiniz mi? bende zeyneb Ismini cok cok seviyorum. Henüz cinsiyeti belli degil, ama kizim olursa Zeyneb koymayi düsünüyorum....

Benim gerçek adım nilsu ismimi çok seviyorum fakat nilbeste ismide çok hoşuma gidiyor.

Buğlem - Öykü - Rüya - Ayça - Nisa - beste - bestemsu - ve özelikle buğlem çok hoşuma gidiyor :) özellikle buğlem sizde bunlardan birini koyabilirsiniz

Elis
Lina
Selin
Alin
Sera
Sima
Sude
Buse
Nilsu
Bunlardan önce de defne zehra ada duru belis beril gibi isimler de dusunmustum :) ama hala hicbirine karar veremedim

Asya
Asel
Yüsra
Mina

Gerçekten isim bulma işi. Çok zormuş
Bende ela ismini çok severim ama ailede var.

Esil.. Şerefli şanlı haysiyet ve itibar sahibi doğru olan şey demek bu ismi rüyamda cocugum varmış ona seslenirken ilk duymuştum ertesi gün böyle bi isim varmı diye baktıgımda gerçekten vardı şimdi hamileyim kızım olursa bu ismi verecegiz inşallah

Miray nilay yaren benim aklıma gelenler bunlar. Ikinci isim olarak Ece yi beğeniyorum. Bir de cemre emre. Ceren eren gibi bir kız bir erkek olursa uyumlu isimler aklıma geliyor.. Hayırlısı olsun..

Zeynep hifa ismini düşünüyorum ama eşimin ailesi kulaga itici geldigini söylüyorlar sizce de öyle mi hanımlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…