çok teşekkür ederim ,amin inşallah .Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin.Melike daha hoş geldi kulağıma düşünün derim:)
bu arada hayırlısı olsun sağlıcakla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah canım :)
evet canım eşimde bende öykü düşünüyoruz şu yönden kararsızım çok konulan bi isim ama bizim çevremizde yok bu isimden büyük ihtimal öykü olcaköykü de çokk güzel bir isim koyun bence :))
hadi hayırlısı olsun canım :))evet canım eşimde bende öykü düşünüyoruz şu yönden kararsızım çok konulan bi isim ama bizim çevremizde yok bu isimden büyük ihtimal öykü olcak
Buğlem - Öykü - Rüya - Ayça - Nisa - beste - bestemsu - ve özelikle buğlem çok hoşuma gidiyor :) özellikle buğlem sizde bunlardan birini koyabilirsinizArkadaşlar hepinize merhaba. Hamile olduğumu öğrendikten sonra siteye üye olmuştum sizlerden faydalı bilgiler almak için gerçekten çok güzel tavsiyeleriniz var :))
26 haftalık hamileyim kızımız olucak inşallah :)) Eşimde bende zeynep ismini beğeniyoruz ama çevremizde zeynep ismi çok var ve çok kullanılan bir isim olduğu için koyup koymamakla kararsızım..Çift isme de karşıyım. Bana ne isim önerirsiniz çok zormuş isim karar vermek
son durum ne acaba?:) karar verdiniz mi? bende zeyneb Ismini cok cok seviyorum. Henüz cinsiyeti belli degil, ama kizim olursa Zeyneb koymayi düsünüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?