Doğuma Hazırlık Kizima isim fikrinizi almak istiyorum iki isim arasinda kaldik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kizlar iki isim arasnda kaldik bana buglem asel zor gibi geliyor sizin fikriniz nedir

• Buglem asel

OY: 18 11,8%
  • Öýkü asel

OY: 136 88,9%

• Ankete Katılan
    153
Maalesef ben ikisininde beğenmedim.
Bu yeni çıkan anlamını bile bilmediğim ve kulağa acayip gelen isimleri hiç sevemedim gitti..
Zehra verin Ayşe Fatma olsun çok daha güzel

Daha anlaşılır Türkçe isimlere neden yönelmiyorsunuz. Açıkçası bu iki ismi ilk defa duyuyorum. Pek beğenmedim kusura bakmayın. Görümcem oğluna elyasa ismini koymayı düşünüyordu. Sonra dedi ki biz Türk milleti bunu elyasa elyasa diye diye ilyasa bağlarız herhalde diye vazgeçti. Sizin aselde soylenee söylene aysel olmasın sakın:)) şaka bir yana da tabiki tercih sizin

Buğlem Asel çok kötü fena . İkisi de uyduruk kelimeler.
Buğlem sanki buhurdanlık yerine yeni kelime türetilmiş gibi. Tdk nın ilginç kelime önerileri olur ya, oturgaç gibi...
Asel de direkt aselsanı çağrıştırıyor. Asal nedir asil nedir biliyoruz ama asel nedir sorsan kaç kişi bilir. Harf hatası gibi.

Hic biri bence. Valla Ben kizim olsa Ebru koyardim adini.
Ben iki kızıma da klasik isimler koydum.kuranda geçsin istedim eski isimler bana da hoş geliyor
Buğlem ne yani kız ismini kaç yaşına kadar doğru düzgün söyleyemeyecek.
Elif koy Esma koy Zehra mesela..

Asel bi kere erkek bebege daha uygun,
Asel hanım asel hanım hiç bayan ismi gibi degil kusura bakmayın.
Bu isimlerden bitek öykü güzel.

Canim bence bunlar çok ağır isimler. Beraber kullanmak çok zor. Anlamları da ağır. Ben öykü ismini sevmem. Yanlış hatirlamiyorsam buglem de bilindigi givi iyi bir anlamlı isim değil. Ve çok var. Gerçi asel de bu ara asiri konan bir isim. Ama bu isimler olcaksa illa ki yine asel daha iyi.

Buglem çok kötü bence.
Asel'i de pek sevmedim ama Öykü ile beraber daha iyi

Sağlıkla, mutlulukla büyütürsünüz umarım kızınızı :)
Buğlem'in telaffuzu zor, kulağa da hoş gelmiyor açıkçası. Benim daha önce duyduğum bir isim değil. Bence yapmayın kızınıza böyle birşey, her yerde sıkıntı yaşamasın isminin doğru anlaşılması konusunda :)
Bence Öykü tek başına çok tatlı bir isim.

Ben ikisini de beğenmedim,üzgünüm.
Asel ne demek?

nette
  • Cennetteki dört ırmaktan birinin adı.
  • Arapçada bal anlamına gelmektedir.
  • Bal akan ırmak.
böyle yazıyor bu ismi gelin evi programında duydum bilindik klasik güzel isimler daha iyi

Madem sordun açıkça söyleyeyim, isimlerin ikisini de hiç ama hiç beğenmedim. Sadece Öykü koysanız olmuyor mu? :)

Sadece Öykü bence. Asel i okuyunca aklıma direk ASELSAN geldi.Buglem bildiğimiz saç buglesi gibi.

Acayip isimler olsun diye amma uğraşıyor yeni nesil anne babalar. Buğlem ne Asel ne ilk defa duydum. Eyşan koy eyşan o daha güzel bu isimlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…