- 22 Temmuz 2009
- 2.372
- 601
- 723
- 32
Bende çok beğeniyorum galiba masal olcak :))Ada ismini pek beğenmiyorum. Masal Ada da yan yana olunca Masal adası gibi güzel olmuyor.
Masal ismi anlamsız değil bence çok güzel bir isim
Dilim dönmüyo :))Reyyan veya Yüsrâ
Kızlarr Allahın izniyle nisanda doğum yapacağım az bi sürem kaldı kızıma isim arıyorum..fikirlerinize ihtiyacım var.. Böyle marjinal bir isim sitiyorum ama anlamı güzel olsun sonuçta bebeğin karekterinede yansıyormuş..Ben masal çok istiyordum babasıda masal istiyor ama masalın bir anlamı yok sadece güzel.. Sizce anlamlı bir isimmi bulmalıyım masal da kalmalımıyım masal ada güzel mi sizce? Şimdiden teşekkür ederim cevap verirseniz çok sevinirim
Canım elif i bende çok istiyordum ama kuzenimin ve ananemin ismi elif etrafımda çok elif var :)) Galiba Masal a karar verdik yani babası çok istiyor masalZeynep,Elif,duru yada melek,özellikle Zeynep ve Elif isimlerini beğenirim kimisine göre Eski isimde olsa yıllarca değişmeyecek isimler arasında bana göre.
Canım elif i bende çok istiyordum ama kuzenimin ve ananemin ismi elif etrafımda çok elif var :)) Galiba Masal a karar verdik yani babası çok istiyor masal
Çook teşekkür ederimmm güzel yorumunuz içinmasal ismi çok hoş bir isim..bebeğinide sağlıcakla al kucağına...
Canım benim tam R'lerde dilim dönmüyo ya çok zorlanıyorumKizim olsaydi afra koyacaktim hanim sahabelerden ama oglum olacak . Ayrica ramle ismide benim hosuma gidiyor kum tanesi demek ve bence farkli bi isim hic kimsede duymadim canim
Ayyy benimde çok hoşuma gidiyor başından beri kumsal falan diyordum ama eşim kumsal çok anlamsız falan dedi hevesimi kırdıKumsal da olabilir çok beğeniyorum :)
Çok teşekkür ederim fikirleriniz için :) Bi konuşiyim eşimle bakalım ne diycek... Benimde çokhoşuma gidiyor ama eşim Aşkımızın Masalı olarak bebeği nitelendiriyor yani bizimde aşkımızın masalı bu gibi düşünüyor , bende ilerde masal komik olur mu diye düşünüyorum kumsal güzel bir genç kızı çağrıtırıyor ama masal küçük güzel bir kızıKesinlikle çok romantik çok hoş :) oğlum olacağı için ben koyamıyorum bu ismi :) bence eşinizi ikna etmelisiniz
Çünkü çok yaygın olan bi isim değil
Siz ne önerirsiniz ? Varsa çocuğunuzun adı nedir?İsim Türkçede olsa Arapçada olsa anlamı önemlidir..
Bir arkadaş asel demiş..Çocuga illa arapça isim koyacağız diye bal(asel) gel kızım demek olmaz. Bu kezban(yalancı) koymak gibi..Yada aleyna (-e üzerine) aleyna bir bağlaçtır..Saçmalığın daniskası!
Anlamı asil cesaretli cömert benzeri olan ve kulağa hoş gelen her isim uygundur bence.
Ada nedir ya doğa nedir masal nedir..İsim önemlidir yükü ağırdır ona göre karar verin.
Canım bende iki isim istiyordum ama sonra düşündümde şimdiki bütün çocuklar iki isimli ve sadece tek isim kullanılıyo yani diğeri boşa gidiyo ve çocuğun kafası karışıyoBen minigime Dilara İpek koymayi düşünüyorum. Dilara esimden İpek benden. Sizce nasil? Ya da ikisinden biri mi olmalı
Anlamı ne canım ? Lina bana kısa geliyor sanki tamamlanmamış gibiKendi adım diye söylemiyorum canım ama lina derim hem marjinal hem kuranda geçiyor hem güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?