kızıma kardeş ama ben kararsızım

aksilikte benim kocam çok istiyor ben erteliyorum sürekli bakalım artık koyverdim gitsin yapacam bir tane daha

adigem eşin de istiyormuş bak senin ne güzel
yaşın da daha fazla ilerlemeden sen yap bence

benimki istemiyor yaa
tırsıyo herhalde iş güç rayına oturmadı diye...

bende mi böyle yapsam ne kız adigeeee
ayy beni de gaza getirdin :27:

eşimin iş mahkemesi var bugün bi belli olsa hayırlısıyla
dua edin kızlar...

valla hep beraber çalışmalara başlayalım bence her çocuk rızkıyla gelir.. kovarlarsada kovsunlar valla... eve iş alır evde yapar yinede çıkarırım rızkımı

adigem eşin de istiyormuş bak senin ne güzel
yaşın da daha fazla ilerlemeden sen yap bence

benimki istemiyor yaa
tırsıyo herhalde iş güç rayına oturmadı diye...

valla biz öyle badireler atlattık ki anlatsam sayfalar almaz eski konularıma bak az çok anlarsın .. o durumda bile eşim aman yapmayalım demedi hep çocuk hep çocuk dedi ben tırsıyordum ama şimdi bende istiyorum. birde çevremde hep yeni yeni doğum yapanlar var hevesleniyorum valla :)

aylık ödediğimiz ev kredisi eşimin şuanki maaşından fazla
adamın tırsma meselesi bu eşim 4 yıl sonra istiyo
o zaman da 36 yaşında olacağım
diyorum o zamana başka masraf çıkmayacağını nerden bilelim
neyse yaaaa gaza gelmeyeyim şimdi :)

Ben senin yerinde olsaydım; diğer detaylardan önce bu çocuğu gerçekten isteyip istemediğime bakardım ki istiyorsun..
Yaşının da kritik dönemlerindesin.. fazla düşünecek vaktin yok..
Her şeyde bir hayır olduğuna inananlardanım. Seni işten dahi çıkarsalar bir hayır vardır diye bakmak lazım.

Ben senin yerinde olsaydım; diğer detaylardan önce bu çocuğu gerçekten isteyip istemediğime bakardım ki istiyorsun..
Yaşının da kritik dönemlerindesin.. fazla düşünecek vaktin yok..
Her şeyde bir hayır olduğuna inananlardanım. Seni işten dahi çıkarsalar bir hayır vardır diye bakmak lazım.

ben istiyorum çocuğu hemde çok ama iş olayı canımı sıkıyordu. arkadaşlar yazdıkça bir rahatladım. yapacağım

ben istiyorum çocuğu hemde çok ama iş olayı canımı sıkıyordu. arkadaşlar yazdıkça bir rahatladım. yapacağım

Ben de kritik bir dönemdeyim. Bir olmalı bir de yok kalsın diyorum. Ben de 33 hatta 34 ü yaşıyorum… çok zor bir karar. Ben de hayırlısını diledim artık..

ben de kritik bir dönemdeyim. Bir olmalı bir de yok kalsın diyorum. Ben de 33 hatta 34 ü yaşıyorum… çok zor bir karar. Ben de hayırlısını diledim artık..

[sıze=3]bende kızımı 34 yaşında aldım kucağıma [/sıze]

[sıze=3]bende kızımı 34 yaşında aldım kucağıma [/sıze]

Anladım. Ben diyorum ki keşke 25 yaşında falan doğum yapsaymışım şimdi 2. Çocuğum olsaymış. Ben de kızımı 29 yaşında doğurdum.
Ama gerçekten daha genç yaşta doğum yapmak daha farklı oluyor. Şimdi işten o kadar yorgun dönüyorum ki eskisi gibi evin içinde kudurunca soluğum kesiliyor. Halbuki geçmiş yıllarda insan daha enerjik oluyor. O yüzden madem istiyorsun elini çabuk tut.

Anladım. Ben diyorum ki keşke 25 yaşında falan doğum yapsaymışım şimdi 2. Çocuğum olsaymış. Ben de kızımı 29 yaşında doğurdum.
Ama gerçekten daha genç yaşta doğum yapmak daha farklı oluyor. Şimdi işten o kadar yorgun dönüyorum ki eskisi gibi evin içinde kudurunca soluğum kesiliyor. Halbuki geçmiş yıllarda insan daha enerjik oluyor. O yüzden madem istiyorsun elini çabuk tut.[/Q

kalp kalbe karşı aynısını yazacaktım yemin ederim... keşke bu kadar beklemeyip daha erken yapsaydım diye... kader işte.. hadi sende yap bi tane boşver :)

Ama gerçekten daha genç yaşta doğum yapmak daha farklı oluyor. Şimdi işten o kadar yorgun dönüyorum ki eskisi gibi evin içinde kudurunca soluğum kesiliyor. Halbuki geçmiş yıllarda insan daha enerjik oluyor. O yüzden madem istiyorsun elini çabuk tut.[/Q

kalp kalbe karşı aynısını yazacaktım yemin ederim... keşke bu kadar beklemeyip daha erken yapsaydım diye... kader işte.. hadi sende yap bi tane boşver :)

Babam hasta da hastanede şu an.. ve kaç yaşında insanlar olmasına rağmen kardeşleri toplandı taa nerelerden. Eşimle konuştuk da “iyi günde kötü günde bizim kızımız tek kalacak” diye..
İkimiz de kararsızları oynuyoruz. Mantık olarak olmalı ama benim bir süre ara vermem lazım sanki. Çünkü ben işimden çok uzak bir yerde yaşıyorum. 120 km git gel. Ve kızım da okula başlamış olur o vakte kadar. Yeni doğan bir bebek+okula başlayan bir çocukla bakıcı biraz soğuk bir espri gibi geliyor bana.. son zamanlarım bakalım ağustosa kadar bu proje devreye girdi girdi, sonrasında kesin olarak kapatacağım bu sayfayı. Yazın şans verebilirim.:17::17:

Babam hasta da hastanede şu an.. ve kaç yaşında insanlar olmasına rağmen kardeşleri toplandı taa nerelerden. Eşimle konuştuk da “iyi günde kötü günde bizim kızımız tek kalacak” diye..
İkimiz de kararsızları oynuyoruz. Mantık olarak olmalı ama benim bir süre ara vermem lazım sanki. Çünkü ben işimden çok uzak bir yerde yaşıyorum. 120 km git gel. Ve kızım da okula başlamış olur o vakte kadar. Yeni doğan bir bebek+okula başlayan bir çocukla bakıcı biraz soğuk bir espri gibi geliyor bana.. son zamanlarım bakalım ağustosa kadar bu proje devreye girdi girdi, sonrasında kesin olarak kapatacağım bu sayfayı. Yazın şans verebilirim.:17::17:

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.. güzel haberlerini beklerim... umarım bende güzel bir haber verebilirim.

Ama gerçekten daha genç yaşta doğum yapmak daha farklı oluyor. Şimdi işten o kadar yorgun dönüyorum ki eskisi gibi evin içinde kudurunca soluğum kesiliyor. Halbuki geçmiş yıllarda insan daha enerjik oluyor. O yüzden madem istiyorsun elini çabuk tut.

ah ipek ben kızımı 24 yaşında doğurdum
şimdi 8 yaşında ama benim eskisi gibi küçük çocuğa tahammülüm yok
korkuyorum 32 yaşındayım gerçi ya yapamazsam diye

sonraki mesajında yazmışsın babamın başına kardeşleri toplandı diye
yalnız mı olacak benim kuzum.. düşünüyorum hep
bizim annemiz biz küçük yaştayken öldü
diyorum kardeşim olmasa kafayı yerdim herhalde bin şükür iyiki var
benim eşim de bende çok cesaresisiz bilmiyorum bilemiyorum

ah ipek ben kızımı 24 yaşında doğurdum
şimdi 8 yaşında ama benim eskisi gibi küçük çocuğa tahammülüm yok
korkuyorum 32 yaşındayım gerçi ya yapamazsam diye

sonraki mesajında yazmışsın babamın başına kardeşleri toplandı diye
yalnız mı olacak benim kuzum.. düşünüyorum hep
bizim annemiz biz küçük yaştayken öldü
diyorum kardeşim olmasa kafayı yerdim herhalde bin şükür iyiki var
benim eşim de bende çok cesaresisiz bilmiyorum bilemiyorum

kardeş çok önemli... hap kalabalık ailelere çok kardeşlere özenmişimdir. keşke durumum biraz daha iyi olsada 5 çocuk yapsam..

Merhaba adigemm ben en son çalıştığım iş yerinde 7 ay olmuştu işe bsşlayalı hamile olduğumu öğrendiğimde saklamadım doğum iznine kadar çalışmak istediğimi söyledim tamam olur dediler 1,2 haftaya yerime birini bulup işi ona öğrettirip B'ni çıkardılar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba adigemm ben en son çalıştığım iş yerinde 7 ay olmuştu işe bsşlayalı hamile olduğumu öğrendiğimde saklamadım doğum iznine kadar çalışmak istediğimi söyledim tamam olur dediler 1,2 haftaya yerime birini bulup işi ona öğrettirip B'ni çıkardılar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şu an çalışmıyormusun ki.. valla benimde öyle olur gibi geliyor bana... yönetim kurulu başkanı ve insan kaynakları müdürü çıkarmaz ama burda patronculuk oynayan bir yönetim kurulu asistanımız var onun emekleriyle kovarlar gibi geliyor.

Back
X