Kızıma nasıl davranmalıyım lütfen bir akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye banlandiniz ya? Kötü bir şey yazmamişsiniz ki.
Kızınızın iyi ve mutlu olmasına sevindim. Kötü başlamış ama böyle devam etmek zorunda değil. Bundan sonra her şey sizin için iyi olur umarım.
Benim bir akrabam da çok kavgayla evlendi. Düğüne annesi gelmiyordu, düğün başlayınca eve gidip alıp getirdiler. Olaylar olaylar... eş ailesi ile kendi ailesi kavga etti, Bir seneye yakın görüşülmedi... Ama sonra yeniden görüşülmeye başlandı,arada bebek doğdu etti falan. Şimdi aileler , çocuklar arasında hiç husumet kalmadı. Hatta beraber torun gezmesine çıkıyor iki kanlı bıçaklı kaynana.
Dünya hali , umarım hatirlanmaz bile bu günler ...

Malesef olanları sorgulamak biseyi değiştirmeyecek umarim pisman olmaz anne olarak sizi anlıyorum tek söyleceğim sey onu karşı tarafa itecek bi davranışta bulunmayın size cok ihtiyacı olacak

Diyorum ki herkes farklı anlamış, yapacak bir şey yok. Ben şahsen konuşma tarzını hoş bulmadım. Ve bir "çarçur aile" potu da kırdı hanımefendinin kendisi. Abartı var konuşmasında, çaresizliğini ölüm ile açıklıyor ise Allah kendisine başka dert vermesin diyorum. Bende çaresizliğini anlatma biçimi olduğunu biliyorum. Ama anlatma biçimini sevmedim işte sadece.Bunda da herkes özgür.

Konuşmasında abartı var diyorum.Ben çevremde de yaşadıklarını bu kadar dramatik hale getiren insanları normalde sevmem.(ölüm dışında) Yani bukadar ölümle bir tutulup anlatılması bende samimiyeti yitiriyor. Kaldı ki hanımefendinin sadece o mesajı değil diğer bazı mesajlarında da itici sözleri var. Samimi gelmedi bana sanki hırs yapmış, istediği olmamış bunu yediremeyen bir insan gibi geldi. Ha burada bende hatalı düşünüyor olabilirim. Bilemem. Umarım herkes mutlu olur.

Olan olmus bi kere , evlattir neticede, hasret giderin sonra guzel guzel konusun bence neden boyle yaptigini aceleye getirdigini vs.

Çarçur aile ne kadar çirkin bir tanım.
Mesleklerle mi kıymetli yada çarçur hatta çöp aile olunuyor..
Kızın neden derdini mecalini anlatmadan evlendigi bence bu sözlerden anlaşıldı.

Damadın kendisine ve ailesine de çarçur aile muamelesi yapıldıysa meslekleri begenilmedigi için, ve bunun gibi başka tavırlar bence çok da anormal değil yapılan

7
Neden size yabanci gibi davranmis,aile iliskileriniz nasildi durup dururken nasil yapar Boyle biseyi
hanimefendi şöyle açıkladi bu soruyu; kendisinin BAŞhemşire,eşinin emekli SUBAY,oğlunun ÜST DÜZEY emniyet görevlisi olduğu için ÇARÇUR aile olmadıklarını bu yüzden hatali olamayacağını, kızının ÖLSEYDI daha iyi olacağı bir durumda bulunduğunu.....zavallı kız, anneli olup annesiz büyumüş belli ki, keske geri dönmek zorunda kalmasa diye diledim içimden istemsizce

Bende size zavallı demek istiyorum annelik sorgulanmıyacak kadar kutsaldir

Artık pis yorumlarınızla başbaşa kalın zaten benim ne işim vardi acaba bukadar empati yoksunu atgözlüğü takmış insanin arasinda kendi kendimi ayipladım
cok haksizlik ettiniz. sizin yaninizda olan onlarca mesaja tesekkur etmek yerine yazdiklariniz cok küstah. kibirinizi degerlendirin. yoksa kayiplariniz daha fazla olur.

Artık pis yorumlarınızla başbaşa kalın zaten benim ne işim vardi acaba bukadar empati yoksunu atgözlüğü takmış insanin arasinda kendi kendimi ayipladım
buraya konu acmamak lazim valla.onca yazidan bi tane kelime bulup sakiz gibi uzattikca uzatiyolar.Allah bunlarin diline düşürmesin.yirtik dondan cikar gibi her konunun sonlarina dogru gelip konu sahibini banlatmadan da gitmiyolar.

buraya konu acmamak lazim valla.onca yazidan bi tane kelime bulup sakiz gibi uzattikca uzatiyolar.Allah bunlarin diline düşürmesin.yirtik dondan cikar gibi her konunun sonlarina dogru gelip konu sahibini banlatmadan da gitmiyolar.
kardes yorum yapan herkese sayıyor kadin sen de dahil....

Beğenmediğiniz forum'da niye geziyorsunuz ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…