Niye banlandiniz ya? Kötü bir şey yazmamişsiniz ki.Evet tekrar burdayım olumlu yada olumsuz yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.Kızım geldi önce doya doya sarıldık öpüştük ve ikimizde bolca ağladık.Annecim hiç aklımdan çıkmadınız çok özledim ailemi evet doğru bir evlilik yaptım ama yanlış adımlar atarak yaptım dedi hatamı biliyorum sizin verdiğiniz sevgiyi saygıyı emekleri yok saydım ve utandığım için sizinle iletişime geçemedim dedi ama artık özleminize dayanamadım ve herşeyi göze alarak gelmek istedim dedi.Bu arada kızımın ikiz kardeşi var Bilgisayar mühendisliği okuyor oğlum üstdüzey emniyet görevlisi ben emekli başhemsireyim eşim subay emeklisi bunlari yazıyorumki saçma sapan yorum yapanlar öyle çarçur bir aile degiliz sadece farklı bakış açılari edinmek için buraya konu açmıştım herkese tekrar teşekkür ediyorum
Malesef olanları sorgulamak biseyi değiştirmeyecek umarim pisman olmaz anne olarak sizi anlıyorum tek söyleceğim sey onu karşı tarafa itecek bi davranışta bulunmayın size cok ihtiyacı olacakBir anne olarak fikirlerinize ihtiyacım var canımdan çok sevdigim kızım 2 yıl önce aile olarak tasvip etmesekte seviyorum dedigi gencle sözledik tek şartımız okulunu bitirmesiydi ama kızım gitti bizden habersiz nikah kıydı bizede sosyal medyadan evlilik cüzdanının fotografıni atti tabii biz şok zira böyle birşey yapmasıni gerektirecek bir dirum yoktu.En önem verdigimiz şey eğitim hayatıydı 3 yıl yemedim içmedim yurtdışında okuttum 2 yılda türkiyede egitimini tamamlaması gerekiyordu ve gitti evlendi.Çok agladım çok üzüldüm ama elimden hiç birşey gelmedigi gibi bizimle görüşmekte istemedi ama bu gün mesaj atmış gelmek istiyorum diye bende gel dedim çok kızgınım çok öfkeliyim ama cokta özledim geldiğinde bu ihanetinin yaptıklarınin hesabını sorayım yoksa hiç birşey olmamış gibi davranayım ne yapayım bilemedim lütfen bana fikirlerinizle yardımci olun
Diyorum ki herkes farklı anlamış, yapacak bir şey yok. Ben şahsen konuşma tarzını hoş bulmadım. Ve bir "çarçur aile" potu da kırdı hanımefendinin kendisi. Abartı var konuşmasında, çaresizliğini ölüm ile açıklıyor ise Allah kendisine başka dert vermesin diyorum. Bende çaresizliğini anlatma biçimi olduğunu biliyorum. Ama anlatma biçimini sevmedim işte sadece.Bunda da herkes özgür.Bazen çekilen acının,nekadar dayanılmaz katlanılmaz olduğunu,bulunduğu durumun yada hissettiği acının çaresiz olduğunu anlatmak için kullanır insanlar
Allah kimseye o kelimeleri söyletecek Kadar çaresiz bir durum herhangi bir dert Yada bir acı vermesin.
kaç gündür bakıyorum bu konuya
Ya okunan algılanmıyor yada sırf sivrilmek için o laf cımbızlanıyor,dönüyor da dönüyor
Konu sahibi açıkladı yani Çektiği acıyı tarif etmek için,ölümden de beter dediğimiz tabirle anlatmaya Çalıştığını söyledi
Daha nasıl açıklayabilir
Konuşmasında abartı var diyorum.Ben çevremde de yaşadıklarını bu kadar dramatik hale getiren insanları normalde sevmem.(ölüm dışında) Yani bukadar ölümle bir tutulup anlatılması bende samimiyeti yitiriyor. Kaldı ki hanımefendinin sadece o mesajı değil diğer bazı mesajlarında da itici sözleri var. Samimi gelmedi bana sanki hırs yapmış, istediği olmamış bunu yediremeyen bir insan gibi geldi. Ha burada bende hatalı düşünüyor olabilirim. Bilemem. Umarım herkes mutlu olur.Evet ama siz anormalsiniz diye yargılıyorsunuz hoş olmayan bu. Ben böyle bir durum yaşamadım, siz de yaşamadınız. Hangi durumun daha can yakacağınıveya çaresiz hissettireceğini bilemeyiz. Burada yaşayan biri hislerini ve çaresizliğini söylüyor o kadar.
Buradan ölse daha iyiydi manası çıkmamalı.
Olan olmus bi kere , evlattir neticede, hasret giderin sonra guzel guzel konusun bence neden boyle yaptigini aceleye getirdigini vs.Bir anne olarak fikirlerinize ihtiyacım var canımdan çok sevdigim kızım 2 yıl önce aile olarak tasvip etmesekte seviyorum dedigi gencle sözledik tek şartımız okulunu bitirmesiydi ama kızım gitti bizden habersiz nikah kıydı bizede sosyal medyadan evlilik cüzdanının fotografıni atti tabii biz şok zira böyle birşey yapmasıni gerektirecek bir dirum yoktu.En önem verdigimiz şey eğitim hayatıydı 3 yıl yemedim içmedim yurtdışında okuttum 2 yılda türkiyede egitimini tamamlaması gerekiyordu ve gitti evlendi.Çok agladım çok üzüldüm ama elimden hiç birşey gelmedigi gibi bizimle görüşmekte istemedi ama bu gün mesaj atmış gelmek istiyorum diye bende gel dedim çok kızgınım çok öfkeliyim ama cokta özledim geldiğinde bu ihanetinin yaptıklarınin hesabını sorayım yoksa hiç birşey olmamış gibi davranayım ne yapayım bilemedim lütfen bana fikirlerinizle yardımci olun
Gelmek istiyorum derken???
Ziyaret amaçlı mı? Eşini terk etmek amaçlı mı?
Çocuğu oldu mu bu 2 yılda?
Terk etmek amaçlı değil bence, çünkü doğru evlilik yaptım ama yanlış adımlarla demiş.şunun cevabını öğrenemeden konu sahibi banlanmış
Poffff
Gene merak içinde kaldım.
hanimefendi şöyle açıkladi bu soruyu; kendisinin BAŞhemşire,eşinin emekli SUBAY,oğlunun ÜST DÜZEY emniyet görevlisi olduğu için ÇARÇUR aile olmadıklarını bu yüzden hatali olamayacağını, kızının ÖLSEYDI daha iyi olacağı bir durumda bulunduğunu.....zavallı kız, anneli olup annesiz büyumüş belli ki, keske geri dönmek zorunda kalmasa diye diledim içimden istemsizceNeden size yabanci gibi davranmis,aile iliskileriniz nasildi durup dururken nasil yapar Boyle biseyi
Bende size zavallı demek istiyorum annelik sorgulanmıyacak kadar kutsaldir7
hanimefendi şöyle açıkladi bu soruyu; kendisinin BAŞhemşire,eşinin emekli SUBAY,oğlunun ÜST DÜZEY emniyet görevlisi olduğu için ÇARÇUR aile olmadıklarını bu yüzden hatali olamayacağını, kızının ÖLSEYDI daha iyi olacağı bir durumda bulunduğunu.....zavallı kız, anneli olup annesiz büyumüş belli ki, keske geri dönmek zorunda kalmasa diye diledim içimden istemsizce
cok haksizlik ettiniz. sizin yaninizda olan onlarca mesaja tesekkur etmek yerine yazdiklariniz cok küstah. kibirinizi degerlendirin. yoksa kayiplariniz daha fazla olur.Artık pis yorumlarınızla başbaşa kalın zaten benim ne işim vardi acaba bukadar empati yoksunu atgözlüğü takmış insanin arasinda kendi kendimi ayipladım
Birilerini eleştirecekseniz kendinizden başlayın.Zira üslubunuz çok çirkin.Artık pis yorumlarınızla başbaşa kalın zaten benim ne işim vardi acaba bukadar empati yoksunu atgözlüğü takmış insanin arasinda kendi kendimi ayipladım
Artık eminim, kızınız yapayalnız ve çaresiz büyümüş...allah yardımcisı olsun kuzununArtık pis yorumlarınızla başbaşa kalın zaten benim ne işim vardi acaba bukadar empati yoksunu atgözlüğü takmış insanin arasinda kendi kendimi ayipladım
Bu yazdığınız çok ayıp, kimse size hakaret etmedi burda..Bende size zavallı demek istiyorum annelik sorgulanmıyacak kadar kutsaldir
buraya konu acmamak lazim valla.onca yazidan bi tane kelime bulup sakiz gibi uzattikca uzatiyolar.Allah bunlarin diline düşürmesin.yirtik dondan cikar gibi her konunun sonlarina dogru gelip konu sahibini banlatmadan da gitmiyolar.Artık pis yorumlarınızla başbaşa kalın zaten benim ne işim vardi acaba bukadar empati yoksunu atgözlüğü takmış insanin arasinda kendi kendimi ayipladım
Okumak cahilliği alıyor sadece başhemşire hanımArtık pis yorumlarınızla başbaşa kalın zaten benim ne işim vardi acaba bukadar empati yoksunu atgözlüğü takmış insanin arasinda kendi kendimi ayipladım
kardes yorum yapan herkese sayıyor kadin sen de dahil....buraya konu acmamak lazim valla.onca yazidan bi tane kelime bulup sakiz gibi uzattikca uzatiyolar.Allah bunlarin diline düşürmesin.yirtik dondan cikar gibi her konunun sonlarina dogru gelip konu sahibini banlatmadan da gitmiyolar.
Beğenmediğiniz forum'da niye geziyorsunuz ki?buraya konu acmamak lazim valla.onca yazidan bi tane kelime bulup sakiz gibi uzattikca uzatiyolar.Allah bunlarin diline düşürmesin.yirtik dondan cikar gibi her konunun sonlarina dogru gelip konu sahibini banlatmadan da gitmiyolar.
Eşşeklikte sizin gibilere kalıyoOkumak cahilliği alıyor sadece başhemşire hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?