Kızıma nasıl davranmalıyım lütfen bir akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yav he he gerçekten de
anne olmak ömür boyu eziyet çekmek mi
sadece anne mi sevip sayacak annenin aynısını beklemeye hakkı yok mu
işte bu zihniyet kocasına da köle olan zihniyet

ben öle doğuştan anne olan çocuk için ölüp biten biri falan değilim
çocuğum büyüdükçe onu tanıdıkça onunla bi şeyler paylaştıkça anneliği anladım
bi zahmet ben tam da soylendiği gibi yemeyip yediriyor giymeyip giydiriyor
sağlığı eğitimi mutluluğu için her şeyi yapıyorsam o da yapacak
hayır bunca insan anne baba ne için yaşıyor çocuklarını ayakları yere basan bireyler haline getirmek için değil mi
ee bunu elinin tersiyle iten onca emeği hiçe sayan her şeyden önce kendine saygısı olmayan evlada sırf evlat diye aa yavrum az yaptın gel biraz daha ağzıma et mi dicez
yok öle bi dünya

tabi ki evladımı sokağa atmam kapımı da açarım kalbimi de
ama yok soylenme yok sorma yok kızma kızın mutlu olsun
mutluluk olmaz o enayilik olur

konu sahibi keşke siz de böyle bıçak sırtı bi konuda daha düzgün açıklama yapsanız biz de anlasak da yardımcı olsak
hepimizin başına gelebilecek bi olay
kızınızla iletişimiz böyleyse üzgünüm siz de normal değilsiniz

Ağzınıza sağlık

Maalesef öyle bir acı ki tarifi yok hani ölse mezarına gidersiniz bir şekilde kabullenirsiniz takdiri ilahi dersiniz ama böylesi daha çok acıtıyor
Bu nasıl bir yorum ya, tamam üzücü bir durumda, ölümle nasıl bir tutulur Allah aşkına.2 yıl önce bu kalitede bir laf ettiyseniz kıza görüşmez tabi.

Bu nasıl bir yorum ya, tamam üzücü bir durumda, ölümle nasıl bir tutulur Allah aşkına.2 yıl önce bu kalitede bir laf ettiyseniz kıza görüşmez tabi.
Ölse göremeyeceğinden eminsin yapacağın bir şey yok, kabulleneceksin ama bu şekilde görebilecekken göremiyorsun. Bu daha acı diyor konu sahibi.

Ve bunun karşılığı olarak yapılması "gereken" de 16 yaşında evden kaçmaktır öyle mi?

Ve bunun karşılığı olarak yapılması "gereken" de 16 yaşında evden kaçmaktır öyle mi?
arkadaşim aile dinamiklerini bilemezsin, bunlar sadece uzman gozlerin farkedebileceği ubelirtilerden birkaçidır ama neredeyse hiç şaşmaz, gercekten sevilerek deger verilerek ilgiyle büyütulmus ,hayalleri hedefleri olan ,hiçbir çocuk huzurlu yuvasinı bırakip kaçmaz.Hatalar yapabilir elbette ama asla iş bu raddeye gel-mez

Evet tekrar burdayım olumlu yada olumsuz yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.Kızım geldi önce doya doya sarıldık öpüştük ve ikimizde bolca ağladık.Annecim hiç aklımdan çıkmadınız çok özledim ailemi evet doğru bir evlilik yaptım ama yanlış adımlar atarak yaptım dedi hatamı biliyorum sizin verdiğiniz sevgiyi saygıyı emekleri yok saydım ve utandığım için sizinle iletişime geçemedim dedi ama artık özleminize dayanamadım ve herşeyi göze alarak gelmek istedim dedi.Bu arada kızımın ikiz kardeşi var Bilgisayar mühendisliği okuyor oğlum üstdüzey emniyet görevlisi ben emekli başhemsireyim eşim subay emeklisi bunlari yazıyorumki saçma sapan yorum yapanlar öyle çarçur bir aile degiliz sadece farklı bakış açılari edinmek için buraya konu açmıştım herkese tekrar teşekkür ediyorum

hanimefendi kizinizla barışmaniza çok sevindim ama burda zaten kimse size çarçur aile demedi ki? ayrica çarçur aile ne demek bilmiyorum ama aile üyelerinin meslekleri aile dinamiklerinin sadece tek bir boyutunu oluşturur. Anne temizlikçi baba seyyar satıci da olabilir mesela , bu aileyi çarçur aile yapmaz, anne babanin onurlu bir sekilde hayatini kazandığını gösterir sadece ama çocuklariyla ilişkilerinde hata yaptikları veya yapmadıkları anlamina gelmez.

Mesleği ve eğitim olmayan nice aileler var ve çocuklarına çok güzel bakıyorlar. Onlar da sizi deyiminizle "çarçur bi aile" değil. Talihsiz bir söylem olmuş. Eğitiminiz insanlara bakış açınızı değiştirmemiş. Sınıfsal ayrımlar yapmışsınız. Çok yazık

Neden size yabanci gibi davranmis,aile iliskileriniz nasildi durup dururken nasil yapar Boyle biseyi

Ölmüş olmasını tercih ederdim mi diyor?
Cidden okuduğunuzdan bunu mu anlıyorsunuz.
Diyor ki ölmüş olsa mezarını bilirim ama böylesi daha acı diyor. Bakın ben şunu anlatamıyorum, bu dünyada ölüm dışında herşeyin çaresi vardır. Yaşadığı durumu ölüm ile kıyaslaması bana yanlış geldi. Ben fikrimi dile getirdim. Sizde onun gibi düşünüyor olabilirsiniz. Bişey diyemem. Fakat görüşmemeleri kendi ellerinde olan düzeltilebilecek bir durum iken. Ölüm, kendi ellerinde olmayan bir durum, asla geri dönüşü olmayan bir durum. İnsan kontrolünde değiştirilebilecek bir dram acısı ile ölüm acısı kıyaslanmamalı anlamında söyledim. Bana göre kötü bir yorumdu ve anormal di. Size görede benim düşüncem anormal olabilir. Bu durumda yapacak bişey yok.Herkes istediğini düşünmekte özgür. İyi akşamlar dilerim.

Evet ama siz anormalsiniz diye yargılıyorsunuz hoş olmayan bu. Ben böyle bir durum yaşamadım, siz de yaşamadınız. Hangi durumun daha can yakacağınıveya çaresiz hissettireceğini bilemeyiz. Burada yaşayan biri hislerini ve çaresizliğini söylüyor o kadar.
Buradan ölse daha iyiydi manası çıkmamalı.

Bazen çekilen acının,nekadar dayanılmaz katlanılmaz olduğunu,bulunduğu durumun yada hissettiği acının çaresiz olduğunu anlatmak için kullanır insanlar
Allah kimseye o kelimeleri söyletecek Kadar çaresiz bir durum herhangi bir dert Yada bir acı vermesin.

kaç gündür bakıyorum bu konuya
Ya okunan algılanmıyor yada sırf sivrilmek için o laf cımbızlanıyor,dönüyor da dönüyor
Konu sahibi açıkladı yani Çektiği acıyı tarif etmek için,ölümden de beter dediğimiz tabirle anlatmaya Çalıştığını söyledi
Daha nasıl açıklayabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…