Kızıma ne oluyor 😣😥😥

Benim oğlumda da böyle sinir krizleri oluyor, ama sadece şiddetli bağırma, ağlama, ve etraftaki eşyalara vurup yerlere atma şeklinde. Bazen çok saçma bir sebepten, hatta daha küçükken hiç sebepsiz olurdu.

Mesela dün ben mutfaktayim, ben çıkınca birden ağlamaya başladı, (tabi ben anladım, daha önce de yaşadığımız icin) vay efendim neden mutfaktan çıkmışım yanıma gelecekmiş...

Tamam geri girdim gel diyorum, artık kabul de etmiyor asla..

Mubalagasiz yarım saate yakın berbat bir çığlık ağlama yapıyor bunun için, gözlerinin altı kızarana kadar.

Sonra birşey olmamiscasina gelip özür diliyor, ama o zaman içinde komşular arıyor, hasta mi, düştü mi diye..

Ama sizinkinde kasılma ve terleme de eşlik ediyormuş, o korkuturdu beni..

Bizim çocuklarda da şiddetli ağlama krizleri , aşırı tepkiler hırçınlık gibi dönemleri oldu . Yaş sendromları vs dedik alttan aldık , atlattık Fakat kaskatı kesilmesi bana biraz anormal geldi . Çoğu arkadaş yazmış en doğrusu çocuk nöroloğuna götürmeniz bence de . Yine bir arkadaşın telefona çekme önerisini çok tuttum . Çekim yapıp özellikle en rahatsız olduğunuz bölümü doktora gösterebilirsiniz uzunsa hepsini izleyemeyebilir .

Zor olacak o an cekmek ama bence bir videoya cek. Dr gorsun o ani. Sakinlesince ne oldugunu anlamiyordur dr. En azindan kriz anini gorsun bi. Gecmis olsun.

Tahlil yapıldı temiz çıktı kan idrar herşey normal çıktı

Benin kızım nerdeyse doğdu doğalı öyle ben ilgilenmiyorum bu davranışları sergilediğin de kendi kendine düzeliyor şimdi eskine oranla çok iyi mizmizligi baki kalacak belli ama

Bu nasil bir doktor? Her hasta, hasta gibi görünmüyor. Nice insan kendini saglikli his ediyorken, agir bir hastaligi oldugunu ögreniyor. Yani hic kan alma, mri, felan yaptirmadimi?

Neticede kizin bir olayda sinir krizi yasamiyor (temper tantrum). Hic bir neden olmadan kriz yasiyor. Önemli nokta burda. Bence baska bir cocuk doktoruna yada cocuk nöroloji uzmanina götür. Bunun bir nedeni olmali.

Yoksa sende, bende biliyoruz cocuklar sinir krizi yasayabildigini. Benim kizimda istedigi olmadiginda yerlerde yatar, zapt edemiyoruz. Biz öyle birakiyoruz, onu dinlemiyoruz ve sonradan kendisi birakiyor zaten. Bu cogu 2.5 yasindaki cocuklarda var. Ancak antattiklarindan, senin kizinda farkli birsey var gibime geliyor. Epilepsiye benziyor sanki.

sendrom atlatiyor sanirim hayatinda bir seyler degisiyor gibi
birde bu yaslarda cok fazla baslari agrir
siz yinede bir norologa yada psikologa goturun

Onuda düşündüm ama o an telefon elimde olamıyor ki
Baska turlu dr anlayamaz ama. Annem sinir krizi gecirdigi zaman biz dr a ne kadar anlatsak da eeg de falan bisey cikmiyordu. Artik son care dr cekin getirin demisti. Mecbur annem kriz gecirince cektik 2 3 dakikalik bir video. Dr daha da aydinlanmisti. Ona gore bir tedavi uygulamisti. Siz de cekmeye calisin. Bir sure tel. Hep cebinizde olsun. Basladigi an cekin. Dr gormeli baska turlu anlayamaz.

Vitamin hapı antibiyotik falan veriyorsanız sıkıntı yapmış olabilir hafif masaj yapın rahatlasın

Yorumlariniza katiliyorum, hollandada yasiyorum oglumda boyleydi, hatta bi ara marketlerde bile aglamaya kendini yerlere atmaya baslamisti neymis efendim dondurma istiyormus neden almamisim. Ilk zamanlari zorlaniyordum herkezin neoluyor bakişlari beni iyice panik yapiyordu, birgun marketteyiz tekrar krize girdi oglum ben cikiyorum marketten aglaman bitincr gel disari dedim, bi kac adim sonra aniden susup yanima kostu annee bekleee diye, oylece kala kaldim

Bence bir şeylerden korkmuş. Çevrenizde eş dost konu komşu en takımınız bile ona karşı siz olmadan korkutucu davranmış olabilir mi!!!! Herşey olabilir yanlış anlamayın bende anneyim çok uzuldum

Tahlil yapıldı temiz çıktı kan idrar herşey normal çıktı
Arkadasim ben yıllarca bir şikayetim yüzümden gitmediğim doktor kalmadı. Hepsi de tahlil yapmıştı oysaki ama herşey normaldi. En son gittiğim doktor şikayetlerini anlatmama tek bir tahlil istedi daha önce bakılmadan spesifik bir şeye baktı ve evet sorun o degerdeydi. Yani şunu demek istiyorum tahlilde bakıldı da doğru şeylere bakild mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…