Kızıma ne oluyor 😣😥😥

bız acılde yatarken boyle bı cocuk getırmışlerdı bıranda aglama başlıyor ellerı ayakları kasılıp soguk soguk ter dokuyor annesıyle bıraz sohbet etmıstık doktor doktor gezdırdım hepsı bıseyı yok gayet saglıklı dedı hatta bazısı sız bı psıkologa gorunun bıle demıs kadın artık en son acıle getırdıklerınde o krız anını vıdeoya cekmıs doktor bıle su vıdeo olmasa bu cocugun anlattıgınız şeylerı yasadıgına ınanmam dedı ve cocugu mr yonlerdırdıler hocanın bılgısı dahılınde bışey nobetı gecırıormus cocuk ısmı aklıma gelmıyor norolojı servısıne yatış yapmışlardı sonra ne oldu bılmıyorum acıkcası bence sızde o krız anını bı vıdeo ya cekın ısınıze yarayabılır

Benim kizimda 37 aylık ve su an sizin çocuğunuz gibi herşeye ama herşeye ağlıyor kavga ediyor. Ama elleri ayakları buz gibi demişsiniz bı sorun Dr a.

o an derhal video çekmelisiniz.nöbet geçiriyor olma ihtimali var.iyi bir araştırma hastanesinde , iyi isim yapmış bir nörologdan randevu alıp gösterin.

Herkesin dediği gibi mutlaka videoya çekin, ama benim sipa mesela videoya aldığımı görünce susuyor, sizinkinde durum ne olacak bakalım, çocuğunuzun iyiliği için yapın bunu, yoksa Dr larin anlatiminizdan yola çıkarak anlamaması da normal..

İ
En yakın zamanda götüreceğim çok gittim doktora tahlil v.s ondan sonra temiz çıkınca 3yaş sendromu deniliyor korkuyorum

bence kardiyolojiye bir götürün,nörolojiye.Bişey yoksa bile için rahat olur

Çocuğun sinirli olmasını, ağlama krizlerini anlayabilirim. Büyüme sancıları, kendini ifade edememe, istediğinin olmaması vs. tarzı şeylerle ağlama krizlerine girebilir. Fakat kasılma durumu şüphe uyandırıcı. Ben sara hastasıyım 4 yıldır. 14 aylık oğlum var. Kendisi 3-5 saniyeliğine kendisini kasıyordu. Ben direk şüphelendim. Eşimde bende çok korktuk oğlumuzda da sara çıkacak diye. Bir sürü doktora götürdük. Sordukları ilk şeyler videosu var mı, sizinle göz temasını kaybediyor mu? Bunlar çok önemli. Çocuk nöroloji uzmanına gitmenizi tavsiye ederim. Bir sorun çıkma ihtimali düşük diye düşünüyorum, inşallah yoktur, çocuğunuz sağlıklıdır gerçekten. Ama içinizin tam olarak rahat etmesi için bir çocuk nöroloji şart. Birde video çekimi için telefonunuzu hep cebinizde ya da yakınınızda bulundurmayı alışkanlık haline getirin. Hiç panik yapmadan videosunu çekmeye çalışın. Videosunu çekerken herhangi bir müdahalede bulunmayın. Sadece seslenin size tepki veriyor mu? Videoda bunlar önemli.

Ayrıca bizimkinin davranışsal olduğunu düşünmeye başladık. Bir kaç kez karşısında yaptığı kasılmayı denediğimizde o da yaptı. Bilinçsizken yapamaz bunu. Tesadüf müydü onu da bilmiyorum. Ama kendi hastalığımdan dolayı hala şüphelerim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…