Doğuma Hazırlık Kızıma "Paris" ismini düşünüyorum ne edersiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
tabi ki sizin seciminiz ama buraya yorum yapabilme hakkimiz oldugu icin bende kendi nacizane fikrimi söylemek istiyorum,biz TÜRK vatandasiyiz TÜRK üz kanimiz da türklük var neden yabanci bi sehrin ismi ya da neden o kadar türkce isim varken üstelik türk oldugunuz halde bu isim ??? ben pek anlayamadim dogrusu sizin evladiniz sizin karariniz biz ne dersek diyelim snucta karar tabiki sizin ama bu isim gercekten cok sacma daha dogrusu bizim evlatlarimiza bu vatanin evlatlarina uygun bir isim degil...Bir de sunu söylemek istiyorum ileride cocugunuz okula gittiginde sen türksün neden ismin paris derlerse o zaman kendi isminden bile nefret etmeye baslayabilir karar tabi ki sizin ama bence nacizane fikrim kiziniza güzel ve anlamli bir isim secin !!!

Son düzenleme:
Bana da komik geldi doğrusu, ilginç olacağım diye bu kadarı da olmamalı yaa...
Hayatınızda Parisi görünüz mü? Eşinizle orda tanıştınız veya orada mı hamile kaldınız? O şehrin bir anlamı olmalı ki insanın hayatında, çocuğuna isim olarak koymasının nedeni de o olsun.

Bence hoş olmaz Türkiyede paris ismini genelde evcil köpekler için kullanıyolar hatta çevremde 2kişinin köpeginin ismi

kusura bakmayın ama fıkrımı belırteyim hiç güzel değil bence.arkadaşımın kopegının ısmıde paris :26: okan bayulgen de istanbul koymuş kızının adını ama hıç degılse o Turkeye'de

hayatm ben ve eşimde değişik isimler arıyoruz ama paaris katma bence çünkü yahşi cazibedeki simgenn köpeğnn adı şuan ama güzel isim ama katma bak benim adım gürcü anlamı dil bilmez konuşmayı sevmez demek ben suanna katmayı düşünüyorum kızıma çöldeki kum tanesi demekmiş ama nette anlamı yok :) ama ben onu katmayı düşüniyorum yinede ilginç isim bulursam yazarm canım ama türkçe isim katma bence çünkü bende katmicam klasik kendi ismim gbi kızımında ismi değişik olmalı

parısın anlamını arastırdınız mı peki..bu ay cok degısık ısım koyalım kımsede olmasın hevesını anlamıyorum guzel anlamlı isimler varken yok ama olur mu özenti milletiz ayy ne degısik.. anlamı var mı anlamı ne sorusuna muhatap olup göğsümüz kabaracak öbur turlu ismimiz ayse fatma olursa sıradan ınsan oluruz keske anlasak eğitimle kültürle cocugumuz diğer cocuklardan ayrılır sıradanlıktan çıkar ..bence koyun Paris koyun değişik olsun

bu konuda fikir, o ismi koyup koymamak tamamen size kalmış ama madem bizlerden yorumlamamızı istemişsiniz ben kendi adıma yorumlayayım..
Birincisi eğer Türk bir aile iseniz böyle bir ismi koymanız tamamen saçmalık zaten nüfus müdürlüğüne gittiğinizde böyle bir ismi nüfus cüzdanına yazacaklarını sanmıyorum. ikincisi bana göre paris hilton isimli sürekli skandallar patlatan son derece itici bir kadınla aynı ismi paylaşması hiç hoş değil. bazı tipler köpeklerine de bu ismi koyuyorlar ifrit oluyorum.üçüncüsü bir öğretmen olarak söylüyorum; çocuğunuza sadece frapanlık adına böyle bir isim koymayın.çocukluk ve ergenlik çağında çocuğunuza ismi ile ilgili yapılan yakıştırmalar onun psikolojisini olumsuz yönde oldukça etkileyecektir.ileride onun da seveceği size de farklı gelen daha güzel bir isim koyabilirsiniz.ben ayaklarınız yere bassın biraz diyorum...

bencede cok hos bi isim degil paris.bence ikra,azra,esila yada sevval koyabilirsin sizcede guzel degiller mi?

bende beğenmedim.okan bayülgen kızına istanbul ismini koymuştu.o bile bi insan ismi olmalımı bilmiyorum.farklı olmak adına bazı şeyleri abartmamak lazım bence.yinede kendi kararınız....

bence hiç hoş değil türkde olsanız yabancı da olsanız paris güzel değil bir çocuğa taşıyabileceği isim koyulmalı diye düşünüyorum. şehir isimleri modamı oldu istanbul paris bana çok saçma geliyor.

ağça-beria-açılay-devin-ahsen-dilşah-ecmel-iyem-esna-pamira-sahra-masal-zümra-rana( hepsinin çok güzel anlamları var cnm ilgilenirsen):79:

parisi ben de kızım olursa koymak istiyorum... bence cok modern hem ırkçı bir yanınız yoksa neden olmasın ben kesinlikle evrensellikten yanayım =) paris de cok ihtişamlı bir isim bence eşinizle ilgili sıkıntınız yoksa neden olmasın? hem bu sizin bebeğiniz, sizin yasam tarzınıza göre büyüyecek olan br bebek.. neden olmasın kii???

ırkçılıkla evrensellikle alakası yok yaa yapma bence ne parisi bizde eşimle dalga geçiyoduk oğluma babası sinirlendiğinde köpekkk diyceğine parisss diyo:))eyvah eyvahı izledikten snrada şansss gel oğlum buraya diyoo yani şakalaşıyo dalga geçiyo bence anlamlı modern güzel bi isim düşün dalga geçmesinler çocugunla:)

sanırım arkadaş farklılık arayanlardan ama bence marjinal olayım derken aşırıya kaçmamak lazım.nette çok güzel isim siteleri var.benim de bir kızım olucak Allah'ın izniyle bir hafta sonra ..Ecemsu koymayı düşünüyoruz bakalım.Hayırlısı.Allah kurtarsın hepimizi..:87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…