- Konu Sahibi fatosemirhan
-
anamın babamın bana koyduğu isimden allah beni neden yargılasın?benim bunda suçum günahım ne?diyelim ki eksiksiz her farzı yerine getiriyorum,sadece adım kötü diye allahın beni hoş karşılamaması hak mı?
bunu bizzat kuran'dan okumak istiyorum,bana lütfen yerini gösterebilir misiniz?
canm yanlış anlama ama başta saçma geldiyse o düşüncende dur! kızının gelecğini düşün...sırf kızıma iddalı isim koydum demekle olmuyo ...zaman varken iyi düşün derim..ileride kızın arkadaşları arasında dalga konusu olur söylemedi demeyin...40:
arkadaşım ben senden ebu davudun her hangi başka bir büyüğün dediğinği değil Kuran-ı Kerimden bir ayet yada tek bir cümle istedim bak ben yolluyorum:
söz peygamber efendimize aitse eğer,tartışılacak bir yanı yoktur.doğruluğunu kabul ederim.bunun dışındaki her türlü din bilginlerini ve alimlerini ise red ederim.gizemx in dediği gibi her konu Kur'an-ı Kerimde açıklanmaz Hadis-i Şeriflerde açıklanır
yazdığım söz Ebu Davuda ait bir söz değil Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (A.S.M) a ait Hadis-Şerif
Ebu Davud Buhari ve Müslim gibi bir muhaddis.
söz peygamber efendimize aitse eğer,tartışılacak bir yanı yoktur.doğruluğunu kabul ederim.bunun dışındaki her türlü din bilginlerini ve alimlerini ise red ederim.
bu konuyu daha da fazla uzatıp konudan tümden sapmamak için,daha fazla uzatmama taraftarıyım.
ve genel olarak konu sahibinin de bilgisine;paris truva kralının oğludur.ne dinen ne milleten bizimle yakından uzaktan alakası olmayan bir şahsiyettir.....
bencede cok sacma sehir ismi koymak, ilerde o cocuklar büyüdügünde kesin kendi isimlerini sevmiyecek ve kesin sorarlar okadar isim varken neden bir sehir ismi diye. Ravza koy cok güzel isim ve nerdeyse kimsede yok gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?