- Konu Sahibi fatosemirhan
-
yada bildigimiz eski isimleri koyun, inanin buna bu zamanda pek kimse yok eski isim cocuklarina koyan, onun icin fazla kimsede ayni isim olmiyacak...birde güzel anlamli olanlari secin. Ben kizima zehra ismini koydum, onuda herkes ecrin yagmur beste falan koyarken ben degisiklik olsun dedim eski isim koydum, ve gercekten mahallede sadece benim kizimin ismi tek...Tabiki sonucta karari siz vereceksiniz, icinize ne siniyorsa onu koyun, sonra sizi dinledimde pisman oldum deme...
ben de beğenmedim, madem farklılık istiyorsunuz, çok daha anlamsız ama kulağa hoş gelen isimler var.onlardan seçebilirsiniz, ya da izmir, mersin, alanya vs.. koyun da hiç değilse ülkemizin bir şehrinin adını taşısın..
ben de beğenmedim, madem farklılık istiyorsunuz, çok daha anlamsız ama kulağa hoş gelen isimler var.onlardan seçebilirsiniz, ya da izmir, mersin, alanya vs.. koyun da hiç değilse ülkemizin bir şehrinin adını taşısın..
3.5 ay sonra doğacak kızımız için farklı bir isim koymak istiyoruz. Paris ismi nasıl sizce. Başta çok iddialı ve saçma gibi geldi bana ama kulağa hoş gelen bazı isimlerin anlamları o kadar saçma ki Paris hoşuma gitmeye başladı ne dersiniz...
ortacagda avrupada tuvalet kulturu olmadigindan, yollara uzun oyuklar insa etmisler ,insanlar ihitiyacini giderdikten sonra ,kovalarla, cislerini camdan asagi bosaltirmislar, bu oluklarda insanlarin diskilari nehire kadar gidermis, simdiler de ask kokuyor denilen o sehir vakt-i zamaninda sidik ve b.k kokuyormus anliyacaginiz..hani filmlerde goruruz ellerinde semsiyeseler guzel kadinlar yurur kaldirimlardan , tahmin edin semsiyeler neden var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?