• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizima yegenim tecavüz etmis:-(

allahim cok zor bir durum yasiyorum ölüyorum kahrimdan gecem gunduzum karisdi..Kizimdaki tuhafliklari anlayamadim ta gecen gun annem senin derdin ne dedim daha yeni 17.sine girdi o cok ufakkk cokkk 15yasinda yegenim ablamin oglu tacavuz etmis...allahim ben napayim biri yegenim biri ablam ahh annemmmmmm ben napicam nasil cikicam isin icinden sen yardim et bana

akil verin bana simdi yegenime ne diyeyim ablam hasta bir kadin duyarsa ölür kocama anlatamam oldurur yegenimi iki ucu b...lu deynek napayim bennnnnn napayim ..canim kizim yarali guzum simdi anladim iki seneden beri neler yasadigini ...sordum annem gercek iliski oldumu diye annem oyle korkdumki gozlerimi kapadim acdigimda yanimda yokdu diyo tehdit etmis kimseye soyleme diye onu külodunu giyerken hatirliyorum baska birsey yok diyo hepsini hafizasi silmis..

dOGTORA GIDELIM DIYORUM MUAYNE ETTIREYIM NE OLMUS VARMI KIZLIK ZARI YOKMU DIYE KIZIMADA TESELLI VERDIM BUTUN GECE SEVDIM OPDUM KOKLADIM ONU ANNEMM DEDIM ALT TARAFI ZAR DIKDIRIRIZ KORKMA ILERDE EVLENIRSIN SEN GUZEL YUVADA KURARSIN DEDIM dedim ama ahhhhhh ahhhh allahimmmmmmm ben napicamm akil verin banaaaaa deliricemmmmm yavruma kiydilarrr kiydilar yavruma o daha minicik ...kendini sucluyo hep acaba ben umit mi verdim diye bazende anne ben bisey yapmadim niye bana bunu yapdi diyo

yegenimle konusayimmi anam napayim ben ...kusura bakmayin delirdim kime ne diyecegimi sasirdim yardim edin bana akil verin ne olurrrrrr

şimdi anlamaya çalışıyorum.
kızınıza bu olay 2 sene önce olmuş. yaş 17 . 2 çıkar. 15. yeğen. 15.. 2 çıkar. 13.
13 yaşındaki çocukmu tecavüz etmiş kızınıza:53:

Son düzenleme:
şimdi anlamaya çalışıyorum.
kızınıza bu olay 2 sene önce olmuş. yaş 17 . 2 çıkar. 15. yeğen. 15 2 çıkar. 13. 13 yaşındaki çocukmu tecavüz etmiş kızınıza:53:

Acık noktalar var değil mi? 1 ke ztecavüz ediyor nasıl 2 sene sürüyo, arada kıtalar varsa nasıl oluyo?

Aman allahım ne kadar da sakinsin:53:
yeğenin bence masum biri değil, çok tehlikeli bir çocuk.
onunla aynı yaşta olup, bir kıza tecavüz etmeyi kaç kişi gerçekleştirir ki?

Allah yardımcınız olsun... çok ama çok zor bir durum. kesinlikle destek almalısınız hem kızınız hem de siz doktorun vereceği tavsiyeye uyarak hareket etmelisiniz. ayrıca çocuk çok küçük yaşadığı travmayı tek başına atlatamaz. Eşinizin yada üçüncü kişilerin ne düşündüğü daha sonra kafanıza takmanız gereken bişey. öncelikle kızınız ... Diğer taraftan akrabalık ilişkileri konu komşu ne der diye diye başınıza gelmeyen kalmıyor. Eğer bi de cahillik yapıp sakın kızı o oğlan bozuntusu ile evlendirmeye kalkmayın ömrünüz pişmanlıkla geçer. Anne olarak düşünün ve anne olarak hareket edin. her şart altında evlatlar bizim... yanlışları ve doğruları ile. kaldı ki sanırım kızınız da herhangi bir hoşlanma vs. yok. tamamen kendi isteği dışında gelişen bi olay var tecavüz dediğinizden yola çıkarak söylüyorum. eğer aralarında bi sevgi ya da hoşlanma var ise bu yaşlarda gelip geçici hevesler sonrası hüsran. tekrar Allah yar ve yardımcınız olsun diyorum

aradan 2 sene geçtiyse bunun ispatı oldukça zor olacak. birde oğlanın yaşının 13 olduğunu düşünürsek. zor bir dönem sizi bekliyor. iyi bir psikolog ve avukat şart size.

Son düzenleme:
Allah korusun ama kızıma yeğenim tecavüz edecek ben hala ablamı,yeğenimi düşüneceğim öyle mi? büyük konuşmayayım ama evladıma bunu yapanın dünyasını yıkarım başına!

kızınızı lütfen bir psikoloğa götürün..zar diktirmekten daha güzel bir çözüm bu,çocuğa olmadık şeyler empoze etmeyin.

Son düzenleme:
sanmıyorumki şu konu gerçek olsun
hele ki diktiririz ne olacak yazısını büyük harfle yazmanız ayrı bir ilginçlik
kkda hep olan tartışma bu diktirme konusu. birilerine gönderme yapmaya çalıştığınızı düşünüyorum
ve çok sakinsiniz..

Konuda, konu sahibi de sahte değildir ! Lütfen objektif, dayanışma içinde ve yol gösteren yorumlar yapın....

çok geçmiş olsun ...

Konuda, konu sahibi de sahte değildir ! Lütfen objektif, dayanışma içinde ve yol gösteren yorumlar yapın....

çok geçmiş olsun ...

bu yazıdan sonra bir kez daha okudum ilk mesajı...tüylerim ürperdi bir anne olarak, ne diyeceğimi bilmiyorum. herkesten şüphe ederek evlat büyümek çok zor, en yakınına bile güvenememek daha zor.

Allah hepimizin evladını korusun,

siz de hem kendiniz hem de yavrunuz için mutlaka bi psikoloğa görünün..

madem sahte değil konu sahibnden özür diliyorum
kkdaki sahte konular böyle düşünmeye sürüklüyor insanı
kusura bakmayın.
Allah yardımcınız olsun inşaAllah..

Kazen'in mesajını okudunuz, lütfen yorumlarınız yol gösterici olsun.
Konu sahibesinin içinde bulunduğu psikolojik durumu anlamamız kolay olmayacaktır elbette ama bir gerçek var ki tecavüz akraba çevresinden olunca travma ve gitgeller dahada karmaşık hal alıyor, bir yanda evladı, eş, aile efradı, çevre, bunu ortaya çıkarmak o kadar kolay değil, kızının iftira ettiği iddia edilebilir, diğer akrabalar ikiye bölünebilir, 2 yıl neden susuldu denebilir, konu sahibesinin anneliği bile sorgulanabilir.
Konu tecavüz olunca kadınların nasıl bir psikolojik baskı altında olduğunu unutmayın lütfen:(((
Hiç kolay değil biraz empati yapın:50:

Konu sahibesi Allah yardımcınız olsun, öncelikle evladınızın psikolojisi için mutlaka bir uzmandan yardım alın, şu anda öncelikli olan kızınızın bu travmayı atlatabilmesi, sizinde psikolojik destek almanız gerekiyor, hem kızınızın yaralarını sarabilmek hemde olay karşısında dik durup sağlıklı düşünebilmek için.

Sonrasında ne yapmak istediğinize de karar vermelisiniz, kızınıza yapılanları ortaya çıkarıp savaşmak mı istiyorsunuz yoksa susup herşeye sünger çekmek mi?
O yeğen her gelişinde kızınızın öfkesi, unutamaması, susup hiçbirşey yokmuş gibi rol yapmak zorunda kalması evladınızı çok yaralayacaktır, ya siz unutabilecek misiniz?

Şahsi kanaatim kızınıza yapılanları gün yüzüne çıkarmanızdan yana, sizi anlıyorum ablanız, akrabalar, eşiniz herşeyi kuruyorsunuz kafanızda ama inanın hepsi bir yana evladınız bir yana, evladınızın ileride sağlıklı bir birey olabilmesi, özgüvenini kazanabilmesi için arkasında olduğunuzu göstermeniz gerekiyor.

Lütfen herşeyi ama herşeyi enine boyuna düşünün, benimde sizin kızınız yaşlarında bir kız evladım var, o yüzden bir anne olarak sizden iyi düşünmenizi istiyorum.

ayyy ALLAHIM ne kotu bi durum bu cok uzuldum s.....nasil yapmis kendimi yerinize koyuyorum duyulsa kizim mahvolacak sussam icimde dert olacak o s.....oldursem yeri ama kizimin piskolojisi o zaman duzeleckmi isin iciden cikilmiyor:43::43::47::47:

Çok güç bir durumda kalmışsınız, Allah yarrdımcınız olsun.
Zaten psikolog için sıra almışsınız.
En doğrusunu yapmışsınız.
Kızınız ile yakın temasta olmaya devam edin bence.
Siz onun gözünün içine acıyarak bakarsanız o da kendine acır.
Psikolog ile görüştükten sonra ablanızla aciliyetle konuşmalısınız durumu.
Çünkü o çocuğu takip etmeliler, kontrol etmeliler, onlar yurt dışında galiba gerekeni yapmalılar.
Ablanız çocuğunun yaptığı kötülüğü bilmeden onun nasıl cezasını çekmesini, başkasına zarar verme ihtimalini azaltmayı ,tedavi olmasını her ne ise artık sağlayacak?
Eşinizin karakterini bilmediğim için yorum yapamıyorum söylemeniz veya söylememeniz hususunda.
Bunu öğrenip kızını dövende var, öldüren de var, kendine zarar verende var.
Şu aşamadan ablanız bence kilit kişi, azcık adalet duygusu varsa o çocuk Sizden uzakta eliniz yetişemez o gerekenin yapılması için çabalamalı.

Nasıl bir konu bu!!! :53: :53: siz o ş...size hala yeğenim mi diyorsunuz!! Bu konunun çok duyulması kızı etkiler ama sessiz kalmanız, üstünü örtmeniz daha kötü etkiler..

25-30 yaşlarında yetişkin bir kadın olduğunda anneme sığındım üstünü örttü diyebilir... Çok zor zamanları kızcağız yeterince içinde yaşamış, kendini suçlamış artık gerçek suçlunun cezasını çekmesi lazım.. :47:

Hemen psikologa gidin siz de kızınız da...ben olsam hemen eşime anlatırım..ağzını burnunu kırsın.. :47: :41:

Allah düşmanımın başına vermesin böyle olayı.. Allah yardımcınız olsun ama size anne olarak çok büyük iş düşüyor.. Ablanız ve enişteniz de bedel ödeyecekse ödeyecekler! Oğullarını adam etseydiler!! 2cm çıkıntısı var diye erkek diye serbest bırakmasaydılar...

Öncelikle Allah yardımcınız olsun
Konuyu kapatmamanızı önereceğim
Kim olursa olsun, kızımdan önemli değil benim için
Yarın öbür gün kızınız karşınıza dikilip
Anne ben cahildim küçüktüm
Benim hakkımı neden savunmadın
Neden arkamda durmadın derse yıkılırsınız
Üstelik babasının da bilmesi gerekiyor
Babasından saklayarak en büyük hatayı siz yapmayın..

konunun sahte olmadığı teyıt edilmiş ama ben hala annenın tutumuna takılmış durumdayım

senın kızın çok buyuk bi travma yaşıyor 2 senedır sen hala ablam yeğenım dıyorsun

hakkını arayacak olsan herkes duycak bi şekilde yayılacak ama susarsanda

yapılan kötülük cezasız kalıcak

anladığım kadarıyla yeğen kızdan 2 yaş ufak olay gerçekleştığınde 13yasında oluyor

nasıl savunamamış kendısını kızınız acab başta herşey oyun gıbımı başladıda buralara gelince kız korkusundan tecavuz dıyor

çünkü dirense sonuç bu olmazdı

her ıkı durumdada kızınızı bır doktora götürün en azından ruh sağlığı bozulmasın daha fazla

Önce bu olayın doğruluğundan emin olun.
Kızınızı psikoloğa götürmekle işe başlayabilirsiniz.
Hassas bir konu ama bazı psikolojik hastalıklarda,zihin olayları yaşanmış gibi uydurabiliyor.

Olay doğru olmasa da olsa da kızınızın her halükarda psikoloğa gitmesi gerek.

Doğruluğundan emin olduğunuz noktada,ablanız ve eniştenize bildirmelisiniz.
Oğulları böyle birşey yaptıysa normal değil ve kontrol altına alınması gerekir.
Yaşının küçük olması onu mazur göstermez.
Her yaşı küçük olan akrabaya,konu komşuya tecavüze yeltenmiyor.Demek ki çocukta bir anormallik var.

Aileyiz-akrabayız diye düşünmeyin.
Nasılsa yarın öbürgün bununla yaşayamayacaksınız.
Ablanızın yüzüne bakamayacak,yeğeninizin düğününe gidemeyeceksiniz.
Onlar sizin mutlu günlerinizde yanınızda olsun istemeyeceksiniz.

nasil bir seydir bu yahu kanim dondu yemin ederim
Allah belasini versin
tutumunuzu hic hos karsilamadim ben de
1.bu olay 2 yil once oluyo ve siz kiziniza daha yeni soruyosunuz neyin var diye
anne dedigin uyanik olmali cocugunun gozunden anlamali skintisi oldugunu ,gerekirse diretip ne oldugunu ogrenecek ben annemden oyle gordum sahsen.bazen diyoruz ya ustune gitmeyelim falan filan iste boyle olaylari gorunce yok arkadas diyorum modernlik de bi yere kadar.1 ay beklerim 2 ay beklerim 2 yil bu kiz ruh gibi dolanacak ve ben ne oldu diye sormicam oyle mi?
2.hala ablanizi yegeninizi dusunuyorsunuz ona ayri bi sastim zaten
3.kusura bakmayin ama cok zayif bi karaktere sahip oldugunuzu dusunuyorum yazdiklarinizi okuyunca
kizcagiz da sizden nasil gormushse oyle olmus malesef.sana tecavuz ediliyor bagir cagir it cocugu gozunu kapatip sakince durmak niye?tabi sizden bildigimiz kadarina yorum yapiyorum belki de baska turlu gerceklesti olay(sakin yanlis anlasilmasin kizi suclu bulmuyorum katiyyen)
bazen kizim birazcik cadilik yapinca kiziyorum simdi dusunuyorum da iyi ki boyle Allah gostermesin boyle bir sey olsa ya susup 2 yil beklese ne olacak
neyse ben olsam sizin durumunuzda once esime ablamlari ziyarete gitmek istiyorum deyip yola koyulurdum
polisle birlikte kapilarina dayanirdim cocugu aldiktan sonra polis, esimi arayip ustu ortulu sekilde tecavuz ettiyini degil de yeltendiyini soylerdim hani korkuyosunuz ya oldurur esim falan diye.esim gelince de zaten cocuk polisde oldugu icin esiniz bir sey yapamaz

Back
X