• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizima yegenim tecavüz etmis:-(

okurken bogazim dugumlendi yemin ederim..
daha neler duyacagiz Allahim...
kadina niye bu kadar yukleniyosunuzki o bi anne asla evladinin kotulugunu istemez..suan kahroluyodur ve ne diyecegini bilemiyodur...

bi arkadas 2senedir daha yenimi anladin anne dedigin uyanik olacak demis bence kimse buyuk konusmasin kimin basina ne gelecegi belli degil hangi annenin aklina gelebilirki boyle bisey ... akil kari degil..kuzen bu ya kuzen benim icin kuzen kardes gibi bisey kardes cocuklari bunlar
Allahim bela okumak istemiyorum SEN İSLAH ET BOYLE İNSANLARİ

çocuğun cinsel istismarı çok ciddi bir cezayı gerektiren suçtur ve sizin yapmanız gereken şey hemen savcılığa giderek sahış hakkında şikayette bulunmak olmalı . Çünkü günümüzde cinsel istismar olayları çok sayıda ve günden güne artmakta siz eğer savcılığa suç duyurusunda bulunmazsanız o şahıs gibiler daha çok cesaretlenir. Yakınınız olması sizi zorlıuyor olabilir ama her kim olursa olsun işlediği suçun cezasını çekmeli siz savcılığa şikayette bulunduğunuzda zaten savcıılık makamı dava açacaktır ve olayın istismar boyutu doğrulanır ise ve kızınızın psikolojisinin bozulduğu doktor raporu ile doğrulanırsa bu durumda o şahıs 15 yıldan az olmamak üzere ceza alır . Bence şikayette bulunmalısınız .. Kızlık zarını diktirme meselesine gelince de önemli olan kızlık zarı değil çocuğun yaşadığı psikolojik durumdur kızlık zarının dikilmesi kızına yaşadığı olayı unutturmaz ciddi şekilde bir uzmandan düzenli yardım almalıdır ve kızınızı kızlık zarı fiziki yönden değil psikolojik yönden tedavi ettirmelisiniz .

yaklaşık bir aydır kk'yı takip ediyorum ve böyle şeyleri okuyunca inanın şok oluyorum.

17 yaşındaki bir kızcağıza hem de kuzeni tarafından tecavüz edilmesi çok çok çok acı. Allah yardımcısı olsun bundan sonraki hayatında.

anneyi suçlamıyım diyorum sonuçta tanımadığım bir insan, şurda yazan iki satırla bir insanı yargılamıyım diyorum ama böyle bir durumda abasını düşünüyor, o pislik yeğenine kıyamıyor, yok kocam sinirlenir, olmadı kızlık zarı diktiririz falan... suçlamıyım diyorum anneyi ama şu tavır da normal gelmiyor.

1-) polis, savcılık, hastane neyse bunlara gidilmeli. uygun şekilde şikayet yapılmalı.

2-) kızınız mutlaka psikolojik destek almalı. bence bu süreçte anne baba da destek almalı

3-) o tecavüzcü pislik (15 yaşında diye acımaya kalkan çıkmaz umarım) önce güzel bir dayak yemeli. sonra cezası neyse onu çekmeli.

4-) ablanız acınacak konumda değil. öyle bir çocuk yetiştirmişse sonuçlarına katlanmalı.

5-) kızlık zarı diktirmek cerrahi bir müdahaledir. kızınızı yaşadığını kabullenip atlatması için destek vermek yerine ağır bir ameliyata sokup, bundan sonraki hayatında kendini kandırmasını istiyorsanız bu şekilde davranmaya devam edin.

buradan annelere sesleniyorum. artık etraf sapık dolu maalesef, çocuklarınızı (kız-erkek farketmez) küçüklükten itibaren uyanık yetiştirin.

bakın benim 4 yaaşında bir yeğenim var belini bile annesinden başkasına toplattırmaz. ki bunu öğretmesi için annesini teşvik eden okuldaki psikolog. biz naparız çocuk kendini öptürüp, sevdirmek istemez zorlarız aman işte abla-abi seviyor seni ne olacak diye. bu şekilde sakın yetiştirmeyin çocuklarınızı. vücuduna istemediği bir müdahale yapıldığında karşı koymayı, bağırmayı bilsin. bakın çocuk 17 yaşına gelmiş ama sessiz kalıp tecavüz mağduru olmuş

tekrardan allah yardımcınız olsun ve sabrınız bol olsun. ama ne olur biraz bilinçli davranın, paniğe kapılmayın.

acaba gercekten kızlık zarına zarar vermısmı :26:yuzeysel mı yaklasmıs:44:gercı herhalükarda kızınızın benlıgınde derın yaralar acılmıstır:50:ama yuzeyselse belkı daha kolay atlatır dıye umut ettım bian:26:

çok üzüldüm ya şuan ellerim titriyor kıyamam ya allah yardımcınız olsun ama bu olayın üstünü örtmeyin derim..yeğeniniz olması sizi korkutmsın sonuçta acı çeken sizin evladınız savcılığa gidip şikayet edin siz olayı kapatırsanız o çocuk yine yapar..sizin için önemli olan kızınız boşverin yeğeniniz o hatalı ve bedelini ödemeli..

insanin akli duruyor bazen, cok zor bir durum.Allah düsmanimin basina bile vermesin.(amin) bir arkadasim var alman,oda genc bir kizken tecavüze ugramis.konusmasi zor geliyor hala bu durumu.bana anlatirdi hep, yakalanip ceza alasaya kadar suclu rahat yüzü görmedigini, geceleri kabuslardan uyayamadigini.geri dönüp bana yeniden tecavüz edicek psikolojisiyle yasamis günlerce.tahmin edersiniz ki cok korkunc birsey bu geri dönebilme ihtimali.üstelik kizinizin kuzeni yani bu kisi.mutlaka adli makamlara basvurup gerekenin yapilmasini saglamalisiniz,kiziniz görmeli ona yapilan sucun bir cezasinin oldugunu ve bu kim olursa olsun hesabini verecegini. eger bu yolu secmezsiniz ilerideki hayatinda sorunlu bir kadin olur.lütfen kiziniza bunu yapmayin hic kimse icin.lütfen yapmayin.

arkadasim olaydan sonra psikolojik tedaviye alinmis.ne yazik ki suc cok siddet icerdiginden haftalarca hastanede yatmasida gerekmis.olaydan 3 yil sonra esiyle tanismis ve asik olmus.evlenmisler.ben onu tanidigimda 2 cocugu vardi bir kiz bir oglan.daha sonra illa 3.bebek dediler ve yaptilar.simdi 2 kizlari ve 1 oglu var.hayatlari cok düzenli ve mutlular, suclu hala hapiste.tahliyesine 2 yildan az bir zaman kaldi.tahliye edilmeden önce ailesiyle beraber baska bir sehre tasinmak tek dilegi.o adamdan hala korkuyor geri dönecek diye :(

anlatmamin nedeni hayat öyle yada böyle devam edicek kiziniz icinde.ama ne kadar normale dönüp dönmücegi ne yazik ki birazda sizin elinizde.Allah yardimciniz olsun.

Yegenim.benim canimin icine tecavuz edicek ben ablami yegenimi esimi dusunicem yegenimle konusmk icin uygun zaman kollucam oylemi
Yikarrim dunyayi onun basina nedir yan suclu cezasini cekicek
Zarmis bilmem neymis onlar ilk etap dusunilcek seylermi bira guclu olun ki o mikrop cezasini bulsub
Rabbim kimsekere vermesin

Yani hakikaten ben sizi anlamadım kızınıza bu hayattaki en büyük kötülük yapılmış.
Siz hala ablam ablam diyorsunuz...
Benim yavruma kıyan ablam olsun,babam olsun fark yapmaz ezer geçerim!
Düşünülmesi gereken tek kişi belli!
Diktiririz gibi saçma teselli cümlelerini bırakın, kızınıza insanları kandırmayı değil
bunun dünyanın sonu olmadığını öğretin.. Onun psikolojisi her şeyden önemli.

13 yaşındakı bı erkek 15 yaşındakı kıza nasıl tecavuz eder

o yaşlarda erkekler fızıksel olarak çok gelişmemeiş oluyor

kızlar daha çabuk ergenliğe gırdıklerınden daha ırı olyorlar

ben bunu çözemedım

allahim cok zor bir durum yasiyorum ölüyorum kahrimdan gecem gunduzum karisdi..Kizimdaki tuhafliklari anlayamadim ta gecen gun annem senin derdin ne dedim daha yeni 17.sine girdi o cok ufakkk cokkk 15yasinda yegenim ablamin oglu tacavuz etmis...allahim ben napayim biri yegenim biri ablam ahh annemmmmmm ben napicam nasil cikicam isin icinden sen yardim et bana

akil verin bana simdi yegenime ne diyeyim ablam hasta bir kadin duyarsa ölür kocama anlatamam oldurur yegenimi iki ucu b...lu deynek napayim bennnnnn napayim ..canim kizim yarali guzum simdi anladim iki seneden beri neler yasadigini ...sordum annem gercek iliski oldumu diye annem oyle korkdumki gozlerimi kapadim acdigimda yanimda yokdu diyo tehdit etmis kimseye soyleme diye onu külodunu giyerken hatirliyorum baska birsey yok diyo hepsini hafizasi silmis..

dOGTORA GIDELIM DIYORUM MUAYNE ETTIREYIM NE OLMUS VARMI KIZLIK ZARI YOKMU DIYE KIZIMADA TESELLI VERDIM BUTUN GECE SEVDIM OPDUM KOKLADIM ONU ANNEMM DEDIM ALT TARAFI ZAR DIKDIRIRIZ KORKMA ILERDE EVLENIRSIN SEN GUZEL YUVADA KURARSIN DEDIM dedim ama ahhhhhh ahhhh allahimmmmmmm ben napicamm akil verin banaaaaa deliricemmmmm yavruma kiydilarrr kiydilar yavruma o daha minicik ...kendini sucluyo hep acaba ben umit mi verdim diye bazende anne ben bisey yapmadim niye bana bunu yapdi diyo

yegenimle konusayimmi anam napayim ben ...kusura bakmayin delirdim kime ne diyecegimi sasirdim yardim edin bana akil verin ne olurrrrrr

bir dakika.
acaba yanlışmı anladım. siz 15 yaşında diye yeğenden bahsetmediniz galiba. yeğenin yaşı belirsiz. 15 yaş derken kızınızın yaşını söylediniz.belkide oldukça büyüktü kızınızdan

allahim cok zor bir durum yasiyorum ölüyorum kahrimdan gecem gunduzum karisdi..Kizimdaki tuhafliklari anlayamadim ta gecen gun annem senin derdin ne dedim daha yeni 17.sine girdi o cok ufakkk cokkk 15yasinda yegenim ablamin oglu tacavuz etmis...allahim ben napayim biri yegenim biri ablam ahh annemmmmmm ben napicam nasil cikicam isin icinden sen yardim et bana

akil verin bana simdi yegenime ne diyeyim ablam hasta bir kadin duyarsa ölür kocama anlatamam oldurur yegenimi iki ucu b...lu deynek napayim bennnnnn napayim ..canim kizim yarali guzum simdi anladim iki seneden beri neler yasadigini ...sordum annem gercek iliski oldumu diye annem oyle korkdumki gozlerimi kapadim acdigimda yanimda yokdu diyo tehdit etmis kimseye soyleme diye onu külodunu giyerken hatirliyorum baska birsey yok diyo hepsini hafizasi silmis..

dOGTORA GIDELIM DIYORUM MUAYNE ETTIREYIM NE OLMUS VARMI KIZLIK ZARI YOKMU DIYE KIZIMADA TESELLI VERDIM BUTUN GECE SEVDIM OPDUM KOKLADIM ONU ANNEMM DEDIM ALT TARAFI ZAR DIKDIRIRIZ KORKMA ILERDE EVLENIRSIN SEN GUZEL YUVADA KURARSIN DEDIM dedim ama ahhhhhh ahhhh allahimmmmmmm ben napicamm akil verin banaaaaa deliricemmmmm yavruma kiydilarrr kiydilar yavruma o daha minicik ...kendini sucluyo hep acaba ben umit mi verdim diye bazende anne ben bisey yapmadim niye bana bunu yapdi diyo

yegenimle konusayimmi anam napayim ben ...kusura bakmayin delirdim kime ne diyecegimi sasirdim yardim edin bana akil verin ne olurrrrrr

Ah güzel arkadaşım, ne kadar üzüldüm anlatamam. Bu duruma kesinlikle müdahale etmek zorundasın. Kızın yapılan hatanın o densiz yeğeninin yanına kalmadığını, ailesinin her şartta kendisini seçeceğini hissetmeli. ben normalde bu konularda çok acımasızımdır. Aynı durumun o yeğenim dediğin kişinin başına gelmesini isterim ama bu malesef olmuyor.yada uzvunu sonsuza kadar yeğeninden almak isterim ama bunlar sinirle yazılan şeler... ah olsa tam karşılığı bu aslında. dünyasını yıkacaksın kansız pisliğin o zaman kesin anlar ne b... yediğini. her neyse.
İlk işin kızını bir terapiste götür güzel arkadaşım. kesinlikle canını dişine tak kaç yıl sürerse sürsün kaç para harcarsan harca bu konuyu can kızının aşmasını sağla... Yarın birgün hayatına devam etmesini - çoluk cocuğa karışmasını istiyorsan yap bunu...

Sonra eşinle konuş ama kızın evde değilken yapmalısın. Çünkü haklı olarak beklemediğin tepkiler verecektir. Sakinleşmesi için ona biraz zaman ver... Kim duyarsa duysun öldürme duygusu gelecektir insana bak ben bile neler neler hayal ettim... Eminim kızın piskolojik durumunu göz önüne alınca birazda sakinleşince KANUNİ bir ceza alınması gerektiğini eşinde düşünebilecektir...

Sonra o yeğen dediğin kansıza bişiler yapmak lazım. Yoksa sen kendini yemeğe devam edersin. ( Aslında hergün bi yerini kırmak lazım taki kırılıp iyileşmemiş kemik kalmayana kadar. Kusura bakma çok sinirlendim...) Bence Ablanla konuş... korkma ölmez ama oğlunu öldürecektir eminim. Ablana bu durumun tersi olsa ne yapacağını sor. Eşinde eniştenle konuşur. Bir ceza olmak zorunda. Hayır o kansızında insan içinde yaşaması için sağlıklı bir zihne sahip olması için onunda ıslah evinde terapi görmesi gerekebilir...kesinlikle suç duyurusunda bulunmalısın 2 gün nezarette yatsa o kansız pislik neye uğradığını şaşırır.

Sakın susma... Kızın annesinin kendisi için dünyayı yerinden oynatacağını bilmeli... bişiler yapmalısın... Ablanla belki birdaha çok zor görüşeceğinizi düşüneceksin, bağlarınız kopacak ama söz konusu senin etinden et tırnağından tırnak...Şuçlu kimse cezasını çekmeli... Yoksa senin kızın olmasa bile can yakmaya devam eder...

Canım arkadaşım allah kalbinize huzur versin. İnşallah atlatacaksınız bu durumu.

Son düzenleme:
acaba gercekten kızlık zarına zarar vermısmı :26:yuzeysel mı yaklasmıs:44:gercı herhalükarda kızınızın benlıgınde derın yaralar acılmıstır:50:ama yuzeyselse belkı daha kolay atlatır dıye umut ettım bian:26:

İnanamıyorum ya... Allah aşkına senin başına geldiğini bir an için GERÇEK MANADA düşünür müsün? sana biri zorla sahip oluyor. Canın yanıyor.. iğreniyorsun karşı koyamıyorsun... olay bitince kızlık zarı umrunda olur mu? 5 yıl sonra olayı hatırlasan... keşke kızlığımı bozmadan bana tecavüz etseydi mi dersin... nasıl bir yaklaşım bu... o kız bitik durumdadır terapi almazda muhtemelen birdaha hiç kimse ile birlikte olmaz. Empati yapmak istemişsin ama olmamış arkadaşım... biraz daha uğraş...Allah senin başına vermesin.

kizim kendi kizlik zarindan dolayi cok agliyo bende napalim annem takma diye onu teselli ettim ne diyeyim su anda piskolojisi cok kotuu ne diyecegimi bilemedim..Hep duydugu ilk gece hikayelerinden sanirim etkilenmiss olsa gerek teselli icin dedim ama iyi etmedimmi allahimmm salak gibiyim

Kendini yıpratmamalısın... Dimdik durmalısın. Kıtalar bile olsa o pislik ceza çekmeli. KIZIN... SENİN KIZIN... Eğer bişiler yapmak istiyorsan bence ilk önce sağlam bir avukata gidip ön danışmanlık al... neler yapabileceğini konuş... bunu kimseye haber vermeden yapabilirsin... neler yapabileceğini öğren. ve lütfen lütfen lütfen suçluyu cezasız bırakma...

kızın elinden gidiyor sen zar peşindesin..
tüylerim diken diken kimse kusura bakmasın kimse bnm evladımdan kıymetli olamaz. ne yegen olucak o şe...siz ne anne nede abla
yapmayı biliyorsa cezasınıda cekicek
hem emin ol ki o bir kez olmamıştır.
yazık günaH yavruna hic mi fark etmedin davranısını icine kapanmısır muhtemelen hic mi anlamadın..

önce bir terapiste götür o travayı atlatmasına yardımcı ol
sonra gereken yerlere şikeyet et..

sabah sabah inanılmaz sinirlendim..

kızına da zar tesellisi vereceğini sevgini güven duygusunu ver..

ben farklı bir açıdan baktım olaya,öncelikle hernasıl olursa olsun geçmiş olsun,belki kıınız başka birisiyle ilişki yaşadı siz yeğeninize yada hiç kimseye söylemeden kendi içinizde halledersiniz diye böyle bi senaryo yazdı,kusura bakmayın öyle şeyler yaşanıyo duyuluyo ki her olasılığı düşünüyoruz profesyonel yardım alıp ona göre davranın

bu konu bana niyeyse fake gibi geldi :19::19:

çünkü hiçbir anne bunu öğrenip de ahh ben ne yapayım biri kızım biri ablam demez.!!!!!!!!

senin önceliğin evladındır!!!!!!!!1

"aahh annemmmmmmm zarı diktiririz mi :53: sen de yuva kurarsın mı" cidden bunlar mı denir :53:
bence sizin beyninize kan gitmemiş.........!!!
evladın psikolojisi nerde senin aklın nerde!

bu nasıl birşey yaaaa...yiğense yiğen...o hiçmi düşünmedi kuzenini seni...sen nasıl onu düşünürsün evladın gözünün önünde erirken..
biranca önce gidin şikayet edin...en azından hukuk önünde cezasını çeksin...yanınamı kalsın yaptığı bu şey..böle şeymi olur yaaa..
kızlık zarıymış bilmem neymiiş...şu durumda en son düşünülmesi gereken şey bu...:41::41::41: çok sinirlendimm

Beni anlamadığım niye hiç bir cevap yok :20:

Benim oğlum küçücük bir kızın böyle canını yaksa ben oğlumu yakarım sen ne zarının ne ablasının peşindesin ya
Nasıl hala düşünmeye vakit buluyorsun hala daha bunu senin kızın unutup mutlu mesut hayatına devammı edecek sanıyorsun ne hayalleri vardı belki gelecekteki eşiyle hayatıyla ilgili senin kıymetli yeğenin geldi senin küçücük kızının hayallerini mutluluğunu çocukluğunu genç kızlığını bir çırpıda pisliğiyle aldı elinden gitti ve sen hala kızının hayatından o pisliğin neler çaldığını anlamak istemiyorsun devam et ileride damada ne hesap vereceğini düşün sen sadece...:41:

Okudukça kahroluyorum hala ya yeğenimle konuşayımmı demişsin bide allah aşkına ne diyeceksin yeğenine hmm tamam ama bidaha olmasın yavrum mu diyeceksin yada naptın bakiyim sen çok ayıp bidaha duymayayım mı diyeceksin allah rızası için ya :53:

Son düzenleme:
bir dakika.
acaba yanlışmı anladım. siz 15 yaşında diye yeğenden bahsetmediniz galiba. yeğenin yaşı belirsiz. 15 yaş derken kızınızın yaşını söylediniz.belkide oldukça büyüktü kızınızdan

Eveet.. yanlış anlamışız..bende yeğen küçük sanıyordum.. aslında 15 olan kız.. ş....sizin yaşı belli değil..

umarım bu iğrenç olayı en az zararla atlatır.

Bu zar konusunda konu sahibinin üzerine fazla gidilmiyor mu? Kız ergenlik çağında somut şeylere takılmış annesi sadece avutmak için söylemiş..he yanlış mı evet yanlış konuşmuş ama fazla üzerinde durulacak bir şey değil.. sonuçta bu olay içinde en önemsiz şey o dandik zar..
biraz daha toparlandığında seni 2mm zar için sorgulayan adamın alnını karışlarım demesini de bilir..

önemli olan kızın acil terapi görmesi annesinin de.. terapist bu zar olayını çözer..

Anneyi takdir ettim.. en azından kızı rahatça kendini açabilmiş.. gerçi bu baya sürmüş ama kolay değil.. yavrum kendi içinde kim bilir neler yaşadı..

Allah kimseye göstermesin.. :ssz:

Son düzenleme:
Back
X