• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizima yegenim tecavüz etmis:-(

bu konu bana niyeyse fake gibi geldi :19::19:

çünkü hiçbir anne bunu öğrenip de ahh ben ne yapayım biri kızım biri ablam demez.!!!!!!!!

senin önceliğin evladındır!!!!!!!!1

"aahh annemmmmmmm zarı diktiririz mi :53: sen de yuva kurarsın mı" cidden bunlar mı denir :53:
bence sizin beyninize kan gitmemiş.........!!!
evladın psikolojisi nerde senin aklın nerde!

Sizin gibi dusunuyorum...

Ben dunyayi basina yikardim yaa...Ne sessiz kalmasi...hicbirsey gozum gormezdi...Ne abla ne yegen guzumde olmazdi...Basina yikardim...evuni....o dokunan ellerini koparirdim...Allahim yaa Allah kimseye vermesin...Gercekten basiniza geldiyse ne olur sessiz kalmayin...Her kim yaptiysa cezasini bulsun...Allah yardimcin olsun.

Bu arada yegen kac yasinda ?

fantaziye bak ya yegen kız :) anne ogul dede torun varmı arkası...sen erkeksın eger degılsen.sen gercekten bır kadınsan ve hatta bır anneysen ve sen hala o yegenı öldürmedıysen yada en azından şıkayet etmedıysen sana yazıklar olsun..ne kızlık dıktırmesı sen ne sacmalıyosun ya..ne tesellısı ne dunyanın sonu degıl muhabbetlerı..senın kızına tecavuz edılmıs ne ablası ne hastalıgı bir git işine..ama dedıgım gıbı sen erkeksın..yok degılsen ınsanda degılsın ıyı bır anne hıc degılsın ...

allah yardımcın olsun... olayın üstünden 2 sene geçmiş eğer ortaya çıkarırsan bu sefer karşı taraf kızı başkasıyla yapmış bizim oğlumuza suçu atıyor deyip sizi çok zor bir duruma itebilirler ve kızınızın psikolojisi dahada bozulur sizi asla kınamıyorum ama 2 sene boyunca bunu fark eememiş olmanız gerçekten anneliğinizde bir soruna işaret ediyor olabilir ama asla tabi sizi kınamıyorum... şöyle bir gerçek var eğer bu durum hasır altı edilirsede gene çok kötü olacak o yüzden ilk olarak eşinizle konuşun daha sonra doktordan tecavüz raporu alınabiliyorsa 2 sene geçmesine rağmen alın hemn iyi bir avukat bulup olayı anlatıp olabilecekleri ön görmeye çalışın ve bunlardan sonra aile efradına bunu açıklayın elinizde sağlam şeyler olursa kızı başkasıyla yapmış bizim oğlumuza suçu atıyor diyemezler ozamn .... ama kesinlikle bunu hasır altı etmemenizi öneririm.. tekrar geçmiş olsun ...

fantaziye bak ya yegen kız :) anne ogul dede torun varmı arkası...sen erkeksın eger degılsen.sen gercekten bır kadınsan ve hatta bır anneysen ve sen hala o yegenı öldürmedıysen yada en azından şıkayet etmedıysen sana yazıklar olsun..ne kızlık dıktırmesı sen ne sacmalıyosun ya..ne tesellısı ne dunyanın sonu degıl muhabbetlerı..senın kızına tecavuz edılmıs ne ablası ne hastalıgı bir git işine..ama dedıgım gıbı sen erkeksın..yok degılsen ınsanda degılsın ıyı bır anne hıc degılsın ...

http://www.kadinlarkulubu.com/aile-evlilik-cocuklar/618848-kizima-yegenim-tecavuz-etmis-4.html
Kazen in açıklaması var.Emin olmasa bu açıklamayı yapmazdı.Biz ne kadar kuzenimizi kardeş saysakda bu tür olaylar oluyor malesef

Son düzenleme:
Kızlık zarının hiç önemli omadığını anlatın kızınıza ama hatırlamadığına göre belki gerçek anlamda okadar detaylı birşeyde olmamış olabilir psikolojik destek alın olayı eşinize anlatamamınızı anlıyorum aslında biryerde çünkü gitse öldürse yeğeninizi ozaman ne olacak çok zor durumlar bunlar ama yeğeninizin yanınada kalmamalı asla bu durum bunu sineyede çekemezsiniz siz bunu sineye çekerseniz kızınız hayat boyu sizi affetmez en azından ablanız ve yeğeninizle hesaplaşmalısınız ve birdahada görüşmeyeceksiniz o yeğenle sileceksiniz artık polise verirmisiniz verseniz ne olacak birşeyde ispatlayamayacaksınız olay iyice dallanıp budaklanacak kızınız belki iyice utanç duyacak çünkü bu yaşlarda kadınlar kendilerini suçlarlar böyle olaylarda utanılacak şeye kendileri sebep oldular sanırlar

allahim cok zor bir durum yasiyorum ölüyorum kahrimdan gecem gunduzum karisdi..Kizimdaki tuhafliklari anlayamadim ta gecen gun annem senin derdin ne dedim daha yeni 17.sine girdi o cok ufakkk cokkk 15yasinda yegenim ablamin oglu tacavuz etmis...allahim ben napayim biri yegenim biri ablam ahh annemmmmmm ben napicam nasil cikicam isin icinden sen yardim et bana

akil verin bana simdi yegenime ne diyeyim ablam hasta bir kadin duyarsa ölür kocama anlatamam oldurur yegenimi iki ucu b...lu deynek napayim bennnnnn napayim ..canim kizim yarali guzum simdi anladim iki seneden beri neler yasadigini ...sordum annem gercek iliski oldumu diye annem oyle korkdumki gozlerimi kapadim acdigimda yanimda yokdu diyo tehdit etmis kimseye soyleme diye onu külodunu giyerken hatirliyorum baska birsey yok diyo hepsini hafizasi silmis..

dOGTORA GIDELIM DIYORUM MUAYNE ETTIREYIM NE OLMUS VARMI KIZLIK ZARI YOKMU DIYE KIZIMADA TESELLI VERDIM BUTUN GECE SEVDIM OPDUM KOKLADIM ONU ANNEMM DEDIM ALT TARAFI ZAR DIKDIRIRIZ KORKMA ILERDE EVLENIRSIN SEN GUZEL YUVADA KURARSIN DEDIM dedim ama ahhhhhh ahhhh allahimmmmmmm ben napicamm akil verin banaaaaa deliricemmmmm yavruma kiydilarrr kiydilar yavruma o daha minicik ...kendini sucluyo hep acaba ben umit mi verdim diye bazende anne ben bisey yapmadim niye bana bunu yapdi diyo

yegenimle konusayimmi anam napayim ben ...kusura bakmayin delirdim kime ne diyecegimi sasirdim yardim edin bana akil verin ne olurrrrrr
mrb oncelikle cok zorbirdurum allahimsizebolsabir versinama sunuda bilinki bukadar uzuldugunuzu caresiz kaldiginizi lutfen kiziniza cokyansitmayin cunku gercekten o bu durumdan zaten birhayli yara almis ben sizin yerinizde olsam ablanizlada oyegeninizlede esimledekonusmazdim cunku bunu bir kisiyi bile anlatirsaniz bin kisinin duyacagindanve o bin ksininiin konusacagi laflariduyacaginizdan emin olun oyuzden bence hiccc uyuyan yilani uyandirmayinderimben sizemalum oburude yigrniniz bunun duyuldugunu duydugu zaman kiziniza saricakallah korusun buseferde kiziniziyice bunalim ve cokkunluk yasiycakesinize solemeyin bile demiyorum cunku soylediginiz anda allahkoruun olanlara sizbile artik engl olamassiniz diycceksinizki o zman bu kizima yapilanlar ne olcak kendi hallerine birakin lutfen belayi basiniza sarmayin cunku biizm toplumuzdaallahkorusun bu durumun sonu olumdur yani bnu hepimiz bilyoruz oyuzden diyecegim su kizinizi hemen bi psikolk yada psikiytra goturun kizinizlaarkadas olun ona yaklasin hic bir sekilde suclamayin konusun acin onu dedigim gibi kiziniza yardim ederseniz bir siz basarabilirsiniz bunu baskada kimse yapamaz ama sakin bence sakin kimseye demeyin lutfen cunku bu asla cozum olmaz asla ve sesszce halledin bu durumu hallolmaz kolay kolay biliyorum ama baskalaribilmedikten kotu gozle bakmadiktan suclamadiktan sonra kiziniz bu durumu zmanla atlatmayacalisicaktr emn olun allahim size ve kiziniza boll sabir ve cokkk yardim etsin

ilk sayfaya cevabı dışında hiç cevap yazmadı konu sahibi
şu olayı çok merak ediyorum ama konu açıp gitmekle nasıl yardım edilebilir ki?

ilk sayfaya cevabı dışında hiç cevap yazmadı konu sahibi
şu olayı çok merak ediyorum ama konu açıp gitmekle nasıl yardım edilebilir ki?

Katılıyorum, en azından şu an ki durumdan haberdar edilseydik.
Ben de takip ediyordum mapısta.

Ne yaptı acaba konu sahibesi:44:

ALLAH yardimciniz olsun cok aci olay yasiyorsunuz

sessiz kalmamanizi tavsiye ederim :50: o yigen tecavüz edip sonrada elini kolunu sallayarak gezmesin :50:

yorumları okudum..cogu kişi annenın tutumuna yer vermıs yorumunda..özellıkle kızlık zarı ıle ılgılı..

siz olsanız kızınızı nasıl tesellı ederdınız?

o kız, kızlıgını evlenecegı kısıye vermeyı dusunurken...

ve kadın suan bunalım ıcınde..bızım yol gostermemız gerekırken bazı arkadaslar kadının tesellı bıcımını elestırıyor...

benim kanaatim herseyın acıga cıkmasıdır..
gun gelecek yıgenınde ablanda bıtecek...

hersey bır yere kadar..

vakıt ablayıda yıgenıde dusunme vaktı degıl..acık acık konus....

hıcmı yuzyuze gelmıceksın ıkısıylede...
hadı varsayalımkı konuyu hıc acmıyacaksın...
onları gordugunde kendıne nasıl hakım olacaksın ?

kızının gelecegı soz konusu...

Konu sahibini bilmem ama okuyunca kanım dondu benim.. bugün küçücük bir kıza tecavüz eden yarın yollarda kimlerin kızına sarkar. tuttuğunuz gibi kolundan o yeğeni savcılığa götürmediğiniz için siz suçlusunuz, o küçük kızı bununla yaşamak zorunda bıraktığınız içinde suçlusunuz..

ve bu başlığın doğruluğunu araştırmaları için savcılığa bildirmediğimiz için biz de suçluyuz.
teknoloji ilerledi, ip adresinden girişler ve kullanıcılar gerekçeli sebep olduğunda bulunabiliyor
eğer ortada bir suç varsa cezası da olmalı ve bu buraya yazılıyorsa gereçekliği de varsa ortaya çıkmalı!

bu linkle birlikte burda yazılanları suç duyurusunda bulunacağımı bilmenizi isterim, gerisi emniyete kalmış.

Bir anne nasıl sakin kalabilir. Kızını teselli etmekten başka bişey yapamaz. Şu onu yapar, bu bunu yapar. Sizin kızınıza ne yapılmış onu düşünmüyorsunuz da ona söyleyemem buna söyleyemem. Kızlık zarını diktirmekle mi kurtaracaksınız çocuğunuzu.Bedenine verilen zararı tamir ettirmek çok kolay. Ya ruhuna verilen zarar. Bunu açıklamazsanız o çocuğunuza destek aldırmazsanız kızınız ne olacak onu düşünemiyor musunuz. Çoktan sormuş olmalıydınız bunun hesabını. Nasıl tutabildiniz kendinizi..

ne yalan söyleyeyim ben inanmıyorum konunun gerçek olduğuna.
bırak yeğeni afedersiniz bu mikropluğu yapan kendi kardeşi bile olsa ortalığı ayağa kaldırır normal bir anne.
evladını boşver kızım zarını diktiririz gene mutlu olursun diyerek teselli etmesi ayrı bir cehalet!
o zar mevzusunu açmak kızlığının bozulmasının,psikolojisinin bozulmasından daha önemli olduğunu düşündüğünüzü,kızınızıda böyle bir düşünceye ittiğinizi gösterir.hiç bir anne bu kadar zarar vermez kızına.
o yüzden inanmıyorum bu konuya.inşallah da öyledir çünkü konu gerçekse daha çok üzülürüm.

edit:böyle bir büyük sorun karşısında psikologa gitmek yerine buraya yazmanız,
daha sonra da konuyu açıp gitmenizde zaten konunun sahtliğini gösteriyor.

Back
X