Kızımı Babaannesine bırakmalı mıyım?

Açıkçası senin durumunda bı gariplik seziyorum.
Bosanmissin, iyice kızına sarılman gerekirken bilirek yada bilmeyerek kızını daha da hayatından uzaklaştırma çabası icindesin.

Burada bahsettigin şeye, yani haftaici babannede kalsın önerisine faydalı olur diyebilecek insan var mıdır bilmiyorum.

Çocuğun velayetini direkt babaya verseydiniz keşke zira bu atacağınız adımın velayet vermekten bir farkı yok...

Merhaba Hanımlar,

Eski konularımdan bilen bilir, eşimle anlaşmalı boşanıyoruz -duk- , ama beyfendi sağmal ineğini (beni) kaybettiğini yeni idrak ettiğinden çekişmeli davaya çevirecek belli ki.
Şimdi sorum şu; Bu adam çocuğumuz için olan iştirak nafakasını düşürmek istiyor bende düşürmüyorum, kızımız küçük olduğundan velayeti bende olacak. İlk davamız 1 hafta sonra görülecek, kızım tam gün kreşe gidiyor ve benim aldığım maaş aslında kızımızın kreşini de , kiramı masraflarımı da çok şükür karşılıyor, ancak o da babasıysa masraflarına dahil olmalı, nafakayı vermek zorunda!
Kızımızın velayetini istiyor , vermediğim için de hiçbir masrafına destek olmuyor.
Benim maaşım gerçekte onunkinden yüksek ama resmi belgelerde ikimizin de maaşı düşük görünüyor, ondan yüksek aldığımı ispat edip nafakayı düşürmeyi talep edemez.
Benim sorum şu ki; ben bu adama neler yapabilirim, nasıl süründürebilirim?
Hemen boşanmak zorunda olduğum bir durum yok, çekişmeliyse çekişmeli hodri meydan.
Kızımızı da anlaşmamız haftada 2 gün almaktı ama bu sürtüşmemizden sonra kanunen hakkı olan 15 günde bir görme hakkı verdim. (Kendi zaafımdan değil, kızımız bana karşı doldurduğu için, kızımızın psikolojisini bozduğu için)

Bu arada 20 eylüldeki davamız anlaşmalı olarak açılacak ama mahkeme muhtemelen anlaşmamız bozulduğu için çekişmeliye çevirecek, bu da bir tahmin neler olacağını bilmiyorum.

Bu üstteki konu içerigi size ait.
Şimdi iyice düşünün neden çocuk babaannede kalmamalı diye.

Nasıl anlamadım bu yazıyı bu konu sahibi mi yazmış

Yarım gün kreşe yazdırın yarım gün de babannesi kaldın akşam çıkışı alın çocuğu.

Allah korusun sağlık problemi olmadığı sürece bir annenin çocuğundan ayrılması söz konusu olmamalı

Çocukları ordan oraya sürüklemeyi bırakın artık
Annesi sensin ve senin yanında kalmalı
Sorman hata !!
Kıyamam o cimcimeye

Bence babaannesine falan kalmasın kreş parasına bakıcı bul evde baksın çocuk bi oraya bi oraya neden sürüklenip dursun ki küçücük bi çocuk daha o akli neden karma karisik olsun boşanmasan baksın derdim ama boşanmışsın ayrıca konuşmuyorsun bike kadın seni eve almazsa ne yapacaksın imkanlarini zorla evinde senin kucağında büyüsün bebegin ..

2. şıkkı asla uygun bulmadım. benim de bir oğlum var 3,5 yaşında. Allah bağışlar inş evlatlarımızı. annem büyüttü anneme aşıktır. ama asla annem de kalmaz. annem der ki oğlum biz de kalsana. o da olmaz anneanne annem ağlar ben gitmezsem der.
uzun saatli kreşte kalsın ama anneden ayrı yatmasın çocuk.

yok ya öyle düşünmeyin. ben de konu sahibine hak vermedim ama benim oğlan da kreşte. bazı günler 19 da alıyoruz. inanın çocuk için zor oluyor. sona kalanlar benim babam benim annem geldi diye kapıya koşuyorlar. babaanne elinde büyümüş. annesi kadar sever ondan öyle düşünmüştür ama maalesef eksik yanları var. gece anneyi arar çocuk

haklısınız birşey demiyorum 7 geç bende 7 de evde oluyorum çalışıyorum fakat sebep bu değil bir hafta babannede kalması çok saçma 7 de al kuzunu evine geç ya da bi bakıcı bul o baksın evinde işi kendi açısından kolaylaştırıyor gibi

ben asla bırakmazdım bir an düşündüm de. kreş olmazsa bakıcı olsun ya da sabah işe bırakın akşam alsın dedesi siz eve geçerken alın ama sizin evinizde sizin koynunuzda uyusun. bu çocuk bile değil daha bebek. bir anneye ihtiyacı var

12 saatten fazla kreste kalmak 3 yaş için çok uzun bir süre. Bir universite öğrencisi olabilir, bir komsu olabilir, biriyle anlaşın. 4te kresten alsin çocuğu, evinize getirsin, siz çıkana kadar en azından evde olur. Hatta bunu babannesi yapabiliyorsa o yapsın. 4te alsin, evine gotursun, siz de aksam çıkınca alın.
Hafta içi babasinda kalmasi dogru değil. Babanneyle de iletisiminiz yokmus, ne yedirir ne icirir, kacta uyutur, ne öğretir bilemezsiniz. Hiç mantıklı değil

3 yaşında çocuğun yeri annesinin yanıdır. Sadece haftasonu almanız bence yeterli değil.Haftaiçi görürüm diyorsunuz ama bunu sürdürebileceğinizi sanmıyorum. Her gün iş çıkışı üstelik konuşmadığınız kayınvalidenizin evinde vakit geçirmek istemezsiniz. Hem çocuğunuzu siz öpüp yatırmadıktan, banyosunu yemeğini siz yapmadıktan sonra misafir gibi gitmenizin anlamı olmayacak. Ben olsam bırakmam, kreşi tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…