Kızımı Babaannesine bırakmalı mıyım?

Öğleden sonra gelip hem evin işlerini yapacak hem de çocuğu karşılayacak birini bulabilirsiniz. Size de faydası olur, çocuk da annesiyle kendi evinde kalır.

Yapman gereken şey yarım zamanlı kreş ve yarım zamanlı bir de bakıcı bulmak. Çocuk tabi ki de babanne dedeyle yaşamamalı. Annesiyle aynı çatı altında olmalı.

gece uynadıgında seni yanında görmesi dünyaya bedel o çocuk için ,
kesinlikle kabul etmem ben olsam ama sen bilirsin genede

Yapman gereken şey yarım zamanlı kreş ve yarım zamanlı bir de bakıcı bulmak. Çocuk tabi ki de babanne dedeyle yaşamamalı. Annesiyle aynı çatı altında olmalı.
Bende buna katılıyorum. Babanne ne alaka ya. Konu sahibi sizi enayi yerine koyup babanne hafta içi hergün torunu yanında kalsın diye çabalıyor, eski eşinizle bu konuda işbirliği içindeler. Kabul etmeyin bu teklifi. Çocuğun babanneye değil size ihtiyacı var.

Günün bir kısmını kreş yerine babaanne ve dedeyle geçirmesi güzel ama akşamları da orada kalması hiç iyi değil. Gün içerisinde yeterli vakitli geçiremiyor olsanız bile 3 yaşındaki bir çocuğun annesiyle aynı evde kalması gerekir.

Bence hiç bulaşma 3 saat için ne gerek var çocuk kreşte dursun yada servisle senin işywrine gelsin birlikte eve geçin

bu zamana kadar bakan babaannesi bu zamandan sonra da güzel bakar. torununu düşünen bir babaannenin de çocuğun annesini kötüleyeceğini sanmam ki zaten kötü biri olmadığından bahsediyorsunuz.
3 yaşındaki çocuk için 08:00-19:30 arası kreş gerçekten biraz fazla o sebeple babaanneye akşamları bırakmalısınız.
yalnız gece kesinlikle kalmasın gidip alın evlerinden. geceyi sizinle geçirmeli muhakkak.

gece uynadıgında seni yanında görmesi dünyaya bedel o çocuk için ,
kesinlikle kabul etmem ben olsam ama sen bilirsin genede
evet çok doğru
kızım var 3,5 yaşında Allah bizlere bağışlasın, sabah uyandığında ilk seslendiği ben oluyorum biraz geç gideyim yanına seslenmesi ağlamaklı bir tona bürünüyor
yaaa yok gecenin bir körü de gelsem kızımsız uyumak istemem

AMİN inşallah kesinlikle dogru diyorsunuz , uykusunun içinde öpüyor beni ,
konu sahibi bırakırsa hata eder ,

Eski.kayin aileyi hic.karistirma bence
Ama senin kolayina geliyor bence bu alternatif... Neyse gerci zorlugunu daha sonra sen cekeceksin ne desek bos

"Haftaiçi akşamları da gidip görüp vakit geçirebileceğim" ne demek? Onu orada bırakıp kendi evinize mi gideceksiniz sonra?
Anlamadım???
öbür türlü kızımı akşam getir, sabah götür yapmak kızıma eziyet, kış geliyor ve arabam yok.

Siz açıkçası kızınızı eşinize karşı her türlü kullanmışsınız.
Şimdi de biraz karşı tarafa yıkmaya calisiyorsunuz.
Sayın ki eşiniz ve ailesi öldü ya da başka şehirdeler. O zaman bulacağınız çözüm neyse şimdiki de o olmali.

Yani diyorsunuz ki; kızınızın iyiliğini değil , şuan ki şartlarda en yapıcı olanını değil de , en zorunu seçin, kızınız da bu kötü şartların psikolojisine katlansın. Öyle mi?

Çocuk orda kalırsa daha az görüşeceksiniz, kreşe devam etmesi daha mantıklı. Daha fazla vakit geçireyim derken çocuğu daha da uzaklaştıracaksınız bunu yapmayın.

Yani diyorsunuz ki; kızınızın iyiliğini değil , şuan ki şartlarda en yapıcı olanını değil de , en zorunu seçin, kızınız da bu kötü şartların psikolojisine katlansın. Öyle mi?
:))) bu mu cıktı? Valla bravo.
Aslında şöyle dedim siz kızınızı ufak ufak babasına bırakmaya çalışıyorsunuz.
Hatta bir de soru sordum, bu insanlar olmasa ne yapacaktinız diye ama nedense yanitlamadiniz.
Bütün hafta annesini göremeyecek olmak nasıl bir psikoloji yaratacak acaba?

Siz ciddi misiniz?
yani sizce sizi haftada bir görmek, her akşam sizinle değil başkasıyla uyumak psikolojisini etkilemez, ama uzun saatler kreşte kalması etkiler
yok ya siz kesinlikle bahane arıyorsunuz kendinize
yaaa ben eşimle ayrı kaldığım bir dönem oldu aklım çıkıyordu kızımı alıp gittiğinde ya getirmezse diye ne çareler üretirdim aklımca
eğer kızınızı yanınızda istiyorsanız ve düşündüğünüz gerçekten onun psikolojisiyse lütfen babaannede falan bırakmayın çocuğun 3 farklı evi olacak nerdeyse
tutun bir bakıcı 3-4 saat siz gelene kadar baksın
ki bizim burada bir hanım var oğlu okuldan dönünce baksın diye birini tutmuş hem de yemeğini de yaptırıyor ohhh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…