- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.769
- 358
Bende buna katılıyorum. Babanne ne alaka ya. Konu sahibi sizi enayi yerine koyup babanne hafta içi hergün torunu yanında kalsın diye çabalıyor, eski eşinizle bu konuda işbirliği içindeler. Kabul etmeyin bu teklifi. Çocuğun babanneye değil size ihtiyacı var.Yapman gereken şey yarım zamanlı kreş ve yarım zamanlı bir de bakıcı bulmak. Çocuk tabi ki de babanne dedeyle yaşamamalı. Annesiyle aynı çatı altında olmalı.
Bence hiç bulaşma 3 saat için ne gerek var çocuk kreşte dursun yada servisle senin işywrine gelsin birlikte eve geçinMerhaba Hanımlar,
Ben 3 ay önce eşimden ayrıldım ve 1 hafta öncede resmi olarak anlaşmalı boşandık, 3 yaşında kızımız var, velayeti bende kaldı, babası ile anlaşmazlığımız yok kızımız hususunda.
Ben özel sektörde iyi gelire sahip bir çalışanım. Kızım bende kalıyor, ben işyerindeyken kızımda tam gün kreşe gidiyor, babası izinli olduğu günler haftada 2 gün alıyor, böylelikle babaannesi ve dedesi de vakit geçirmiş oluyorlar (kızıma doğduğundan beri babaannesi baktı büyüttü).
Ancak kızım sabah 7 akşam 19.30 arası kreşte oluyor çünkü benim çalışma saatlerim bu şekildebulunduğum şehirde ailem falan yok hatta kimsem yok. Bu kadar uzun süre kreşte olması beni çok üzüyor, kendisi de üzülüyor.
Babası ile konuştuk ve şu konuda karara vardık; Kızımız babaannesine yakın olan kreşe gidecek sabah 8 akşam 4 olacak, dedesi getirip götürecek, benim istediğim kreş olacak, bende haftasonları kızımı alacağım, haftaiçi akşamları da gidip görüp vakit geçirebileceğim.
Babaannesi ile konuşmuyoruz ama kötü biri değildir, kızıma çok çok iyi bakıyor, beni de "henüz" kötülemiyor.
Siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız?
Bu karar nasıl sonuçlar doğurur?
Merhaba Hanımlar,
Ben 3 ay önce eşimden ayrıldım ve 1 hafta öncede resmi olarak anlaşmalı boşandık, 3 yaşında kızımız var, velayeti bende kaldı, babası ile anlaşmazlığımız yok kızımız hususunda.
Ben özel sektörde iyi gelire sahip bir çalışanım. Kızım bende kalıyor, ben işyerindeyken kızımda tam gün kreşe gidiyor, babası izinli olduğu günler haftada 2 gün alıyor, böylelikle babaannesi ve dedesi de vakit geçirmiş oluyorlar (kızıma doğduğundan beri babaannesi baktı büyüttü).
Ancak kızım sabah 7 akşam 19.30 arası kreşte oluyor çünkü benim çalışma saatlerim bu şekildebulunduğum şehirde ailem falan yok hatta kimsem yok. Bu kadar uzun süre kreşte olması beni çok üzüyor, kendisi de üzülüyor.
Babası ile konuştuk ve şu konuda karara vardık; Kızımız babaannesine yakın olan kreşe gidecek sabah 8 akşam 4 olacak, dedesi getirip götürecek, benim istediğim kreş olacak, bende haftasonları kızımı alacağım, haftaiçi akşamları da gidip görüp vakit geçirebileceğim.
Babaannesi ile konuşmuyoruz ama kötü biri değildir, kızıma çok çok iyi bakıyor, beni de "henüz" kötülemiyor.
Siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız?
Bu karar nasıl sonuçlar doğurur?
evet çok doğrugece uynadıgında seni yanında görmesi dünyaya bedel o çocuk için ,
kesinlikle kabul etmem ben olsam ama sen bilirsin genede
evet çok doğru
kızım var 3,5 yaşında Allah bizlere bağışlasın, sabah uyandığında ilk seslendiği ben oluyorum biraz geç gideyim yanına seslenmesi ağlamaklı bir tona bürünüyor
yaaa yok gecenin bir körü de gelsem kızımsız uyumak istemem
Ne yazık ki arabam yok saatlerim çok geç, evimiz çok uzak çünkü benim evim işe yakın.Siz sabah kaçta çıkıyorsunuz evden, kızınızı akşamları alıp sabah babaannesine bıraksanız olmaz mı?
İşim çook uzak kalıyor bu sefer ve servis yada araç yok şirketime ulaşım içinbence ikinic sık daha güzel .getirip götrseniz bannensinenden alsanız. evi yakına tasısanız
öbür türlü kızımı akşam getir, sabah götür yapmak kızıma eziyet, kış geliyor ve arabam yok."Haftaiçi akşamları da gidip görüp vakit geçirebileceğim" ne demek? Onu orada bırakıp kendi evinize mi gideceksiniz sonra?
Anlamadım???
Kolayıma gelmek mi? Çok acımasızsınız.Eski.kayin aileyi hic.karistirma bence
Ama senin kolayina geliyor bence bu alternatif... Neyse gerci zorlugunu daha sonra sen cekeceksin ne desek bos
Yani diyorsunuz ki; kızınızın iyiliğini değil , şuan ki şartlarda en yapıcı olanını değil de , en zorunu seçin, kızınız da bu kötü şartların psikolojisine katlansın. Öyle mi?Siz açıkçası kızınızı eşinize karşı her türlü kullanmışsınız.
Şimdi de biraz karşı tarafa yıkmaya calisiyorsunuz.
Sayın ki eşiniz ve ailesi öldü ya da başka şehirdeler. O zaman bulacağınız çözüm neyse şimdiki de o olmali.
:))) bu mu cıktı? Valla bravo.Yani diyorsunuz ki; kızınızın iyiliğini değil , şuan ki şartlarda en yapıcı olanını değil de , en zorunu seçin, kızınız da bu kötü şartların psikolojisine katlansın. Öyle mi?
Siz ciddi misiniz?Yani diyorsunuz ki; kızınızın iyiliğini değil , şuan ki şartlarda en yapıcı olanını değil de , en zorunu seçin, kızınız da bu kötü şartların psikolojisine katlansın. Öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?