AminKurs suçlu ama komşu kurstan da suçlu, komsunuza da sessiz kalmayın, ne diye baskaaının çocuğunu ben komsusuyum diye alır ki , kurs zaten baslı basına sorumsuz Allah korusun bütün çocukları ..
Selam hanımlar
5 yaşındaki kızımı bugün bir kursa yazdırdım ve 3 saat sonra almaya gittim.
Kursun yakınındaki parkta kızımı komşuyla beraber gördüm. Komşu kendi kızını alırken, benimkini de almış.
Hemen kursa gittim ve "Siz komşum olduğunu iddia eden birine, benim çocuğumu benden habersiz nasıl teslim edersiniz? Ya yabancı olsaydı ve kaçırsaydı? " dedim.
Eveleyip gevelediler. Hemen Bimer'i arayıp şikayet ettim.
Eşim gelince polise ve savcıya da gidip şikayet edeceğim.
Yaptıkları suç değil mi? Bir çocuğu bilinmeyen bir 3. şahısa teslim ediyorlar, üstelik resmi kurum.
Öfkeden yerimde duramıyorum.
normali ve doğrusu bu zaten.Kaynimin kizini okuldan bazen ben alirdim ogretmeni taniyormusun diye sorardi.gereken neyse yapin kapatilsin
Küçük leyla hala bulunamamışken bu ne rahatlık cidden.Çok haklısın.Hergün haberlerde bir çocuk kaybolma vakası izliyoruz.Bu ne rahatlık!
ben de şükrettim gerçekten komşum almış diye.Ay evladınızı bulmuşsunuz ya bir nefes aldım...
Ne kadar yasal hakkınız varsa lütfen kullanın..
Bir evlat söz konusu
Günlerdir kaçırılan kızlara ciğerimiz yanıyor zaten...
eşimi bekliyorum polis ve savcıya gideceğim.Cok haklısınız kızmakta bende olsam aynı şekilde davranırdım sizden habersiz asla bir başkasına veremesler vermelide lazım zaten cocugunuzu alan komşzum diyen yabancı biride alıp giderdi bunu nasıl göze alabilidiler böyle bir sorumsuzluk olmaz bence hemen polise gidip şikayete bulunun bu asla kabul edilmez bir durum bunların hesabını versinler ve cocugunuzu birdaha oraya yollamayın kesinikle başka kreşe verin komşunuz olsa bile sizden habersiz asla vermemleri lazım okurken inanın kan beynime şışradı böyle asla hic bir şekilde kabul edilicek bir durum değil
Benim 10 yasindaki oglumu anneme bile teslim etmiyor okulu
Mutlaka onceden haber veriyorum okula , tesmen kimlik bilgilerini istiyorlar benden
Ondan sonra teslim ediyorlar
Sizin yerinizde olsam ortaligi yikarim
Sadece benim kimlik bilgilerimi ve telefon numaramı aldılar.Çocuğu alabilecek kişilerin listesini sizden istemediler mi? Listede adı yoksa anne/babasına dahi verilmez çocuk, değil ki komşuya verilsin. Anne/baba arasında velayet sorunu olabilir, koruma tedbir kararı olabilir vs vs. Baştan sona saçmalık. Verilmiş sadakanız varmış resmen. Kesinlikle olayın peşini bırakmayın. Allah korusun çocuklarımızı.
Keşke o anda boğazlarına sarılsaydım.Yuh bogarim onları, hadsizler, ya bişey olsaydı, hiç alttan alma, herkese anlat ve sonuna kadar git. Evlattan öte şey varmı.
Keşke çocuğu babasına bırakıp almaya geldim diye gitseydiniz. Ortalığı bir birine katip polis cagirsaydiniz. Biraz akılları başlarına gelirdi. Nasıl böyle bir şey yapmışlar. Milli eğitime de haber verin soruşturma açılsın.Selam hanımlar
5 yaşındaki kızımı bugün bir kursa yazdırdım ve 3 saat sonra almaya gittim.
Kursun yakınındaki parkta kızımı komşuyla beraber gördüm. Komşu kendi kızını alırken, benimkini de almış.
Hemen kursa gittim ve "Siz komşum olduğunu iddia eden birine, benim çocuğumu benden habersiz nasıl teslim edersiniz? Ya yabancı olsaydı ve kaçırsaydı? " dedim.
Eveleyip gevelediler. Hemen Bimer'i arayıp şikayet ettim.
Eşim gelince polise ve savcıya da gidip şikayet edeceğim.
Yaptıkları suç değil mi? Bir çocuğu bilinmeyen bir 3. şahısa teslim ediyorlar, üstelik resmi kurum.
Öfkeden yerimde duramıyorum.
Ah keşke o anda aklıma gelseydi.Keşke çocuğu babasına bırakıp almaya geldim diye gitseydiniz. Ortalığı bir birine katip polis cagirsaydiniz. Biraz akılları başlarına gelirdi. Nasıl böyle bir şey yapmışlar. Milli eğitime de haber verin soruşturma açılsın.
İlk kez kayıt yaptırdığımız bir yer.Kardeşimi okula annem bırakır, ben veya babaanne alacaksa sabah öğretmenine söyler “ablası” alacak diye.
Böyle saçmalık mı olur edebildiğiniz her yere şikayet edin.
Çalışanları ilk kez bugün gördüm. Onlar da bizi ilk kez gördü ama çevremi benden önce tanımışlar demek kiNasıl yapmışlar öyle birşeyi ya. Sizi birlikte görmüşler mıydı? Biliyorlar mıydı komşu olduğunuzu? Bizim kreste başkası alacak olduğunda arayıp haber verdiğimizde bile WhatsApp dan gelecek olan kişinin resmini istiyorlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?