Kızımı başkasına vermişler

Kurs suçlu ama komşu kurstan da suçlu, komsunuza da sessiz kalmayın, ne diye baskaaının çocuğunu ben komsusuyum diye alır ki , kurs zaten baslı basına sorumsuz Allah korusun bütün çocukları ..
Amin

Allahım yaa bu nasıl bir saçmalık? Anne baba haberdar etmeden 3. bir kişi gidip nasıl alabilir bir çocuğu sorgusuz sualsiz!
erkek kardeşim yeğenimi kreşten almak için gittiğinde ablam hocaya kardeşim alacak bugün diye tembihlemişti. kardeşim kreşe gidince hoca yine de yeğenime sormuş bu kişi senin dayın mı diye, o da çocuk aklı ben onu tanımıyorum demişyeğenim öyle diyince hoca kapıyı direk kardeşimin suratına kapatıp ablamı aramış öyle bir zamanda yaşıyoruz ki değil komşu akrabalarına bile güvenmemek lazım malesef..

Kaynimin kizini okuldan bazen ben alirdim ogretmeni taniyormusun diye sorardi.gereken neyse yapin kapatilsin

Çok haklısın.Hergün haberlerde bir çocuk kaybolma vakası izliyoruz.Bu ne rahatlık!

Ay evladınızı bulmuşsunuz ya bir nefes aldım...
Ne kadar yasal hakkınız varsa lütfen kullanın..
Bir evlat söz konusu
Günlerdir kaçırılan kızlara ciğerimiz yanıyor zaten...

Cok haklısınız kızmakta bende olsam aynı şekilde davranırdım sizden habersiz asla bir başkasına veremesler vermelide lazım zaten cocugunuzu alan komşzum diyen yabancı biride alıp giderdi bunu nasıl göze alabilidiler böyle bir sorumsuzluk olmaz bence hemen polise gidip şikayete bulunun bu asla kabul edilmez bir durum bunların hesabını versinler ve cocugunuzu birdaha oraya yollamayın kesinikle başka kreşe verin komşunuz olsa bile sizden habersiz asla vermemleri lazım okurken inanın kan beynime şışradı böyle asla hic bir şekilde kabul edilicek bir durum değil

Benim 10 yasindaki oglumu anneme bile teslim etmiyor okulu
Mutlaka onceden haber veriyorum okula , tesmen kimlik bilgilerini istiyorlar benden
Ondan sonra teslim ediyorlar
Sizin yerinizde olsam ortaligi yikarim

Çocuğu alabilecek kişilerin listesini sizden istemediler mi? Listede adı yoksa anne/babasına dahi verilmez çocuk, değil ki komşuya verilsin. Anne/baba arasında velayet sorunu olabilir, koruma tedbir kararı olabilir vs vs. Baştan sona saçmalık. Verilmiş sadakanız varmış resmen. Kesinlikle olayın peşini bırakmayın. Allah korusun çocuklarımızı.

Kaynimin kizini okuldan bazen ben alirdim ogretmeni taniyormusun diye sorardi.gereken neyse yapin kapatilsin
normali ve doğrusu bu zaten.
Elimden geleni yapacağım.
Çok haklısın.Hergün haberlerde bir çocuk kaybolma vakası izliyoruz.Bu ne rahatlık!
Küçük leyla hala bulunamamışken bu ne rahatlık cidden.

Ay evladınızı bulmuşsunuz ya bir nefes aldım...
Ne kadar yasal hakkınız varsa lütfen kullanın..
Bir evlat söz konusu
Günlerdir kaçırılan kızlara ciğerimiz yanıyor zaten...
ben de şükrettim gerçekten komşum almış diye.
Ya olmasaydı.

Allahım korudu evladımı.
eşimi bekliyorum polis ve savcıya gideceğim.
Benim 10 yasindaki oglumu anneme bile teslim etmiyor okulu
Mutlaka onceden haber veriyorum okula , tesmen kimlik bilgilerini istiyorlar benden
Ondan sonra teslim ediyorlar
Sizin yerinizde olsam ortaligi yikarim

O anda aklımdan geçen tek şey, ya kızımı başkası alıp kaçsaydı.

Sonradan toparladım kendimi ve resmi her yola başvuracağım.

Yuh bogarim onları, hadsizler, ya bişey olsaydı, hiç alttan alma, herkese anlat ve sonuna kadar git. Evlattan öte şey varmı.

Sadece benim kimlik bilgilerimi ve telefon numaramı aldılar.
Ya ilk günün yoğunluğuydu ya da başından beri umursamazlardı.

Kesinlikle Allah korudu evladımı.

Siz de sağlıkla kavuşursunuz inşallah yavrunuza

Yuh bogarim onları, hadsizler, ya bişey olsaydı, hiç alttan alma, herkese anlat ve sonuna kadar git. Evlattan öte şey varmı.
Keşke o anda boğazlarına sarılsaydım.
Aklım başımda değil gibiydi.
Allah korudu kızımı.

Keşke çocuğu babasına bırakıp almaya geldim diye gitseydiniz. Ortalığı bir birine katip polis cagirsaydiniz. Biraz akılları başlarına gelirdi. Nasıl böyle bir şey yapmışlar. Milli eğitime de haber verin soruşturma açılsın.

Kardeşimi okula annem bırakır, ben veya babaanne alacaksa sabah öğretmenine söyler “ablası” alacak diye.

Böyle saçmalık mı olur edebildiğiniz her yere şikayet edin.

Nasıl yapmışlar öyle birşeyi ya. Sizi birlikte görmüşler mıydı? Biliyorlar mıydı komşu olduğunuzu? Bizim kreste başkası alacak olduğunda arayıp haber verdiğimizde bile WhatsApp dan gelecek olan kişinin resmini istiyorlar :))

Ah keşke o anda aklıma gelseydi.
İnanın aklımdan geçen tek şey, iyi ki gerçekten komşum almış. Çok şükür kızım yanımda. Ya yabancı biri alıp gitseydi vs vs

Eve gelene kadar kafam dumanlı gibiydi.

Kardeşimi okula annem bırakır, ben veya babaanne alacaksa sabah öğretmenine söyler “ablası” alacak diye.

Böyle saçmalık mı olur edebildiğiniz her yere şikayet edin.
İlk kez kayıt yaptırdığımız bir yer.
Beni tanımıyorlar ama komşumu tanımışlar.

Çalışanları ilk kez bugün gördüm. Onlar da bizi ilk kez gördü ama çevremi benden önce tanımışlar demek ki

Yok artık..
Hala kaldı mı böyle yerler ya? Ne büyük ciddiyetsizlik.
Millet bas bas bağırıyor bunlar hala eski kafa..

Hem yasal olarak şikayet edin hem de sosyal medyadan duyurun.
Oradaki diğer velileri de uyarın mutlaka.

Aslında buraya da yazsanız keşke kurumun adını..

Allah korumuş
Hepimizin kuzularını korusun Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…