Kızımı biyolojik annesi geri istiyor

Hanımlar meraba. Yeni üyeyim bunun için açtım ne yapsam nereye anlatsam derdimi bilmiyorum.

Eşimle 9 yıl önce evlendik. Evlendiğimde eşimin 3 yaşında bir kızı vardı. Benim ilk evliliğimdi bu. Sevdim eşimi severek evlendim. Önceki evliliği görücü usulü olmuş ailesinin baskısıyla evlenmiş. Eski eşi hamile kalıp doğurduktan sonra kızı 6 aylıkken bırakmış azerbaycan türkü başka bir adamla kaçmış azerbaycana. Hiç aramamış biz evlenene kadar biz evlendikten sonra da aramadı.

Ben eşimle evlendiğimde kızı eşimin annesindeydi babaannesi bakıyordu. Evlendikten sonra alalım kızını yanımıza dedim üzüldüm zaten kayınvalidemde hastaydı belinden amelliyat olmustu güçlükle bakıyordu. Kendisi de iyi bir insandır hala iyi anlasırız. Sonuç olarak aldık bizle kalmaya başladı öyle alıştım ki ona başta bu kadar sevceğimi tahmin edemezdim. Çok tatlı sevecen bir kızdı çok güzel bir bebekti hala da öyle güzeldir kızım.

Evlendikten 3 sene sonra ben hamile kaldım bir kızım daha oldu. Şimdi 2 kızım var. Diğer kızımı biyolojik annesi görmek istiyormuş eski eşinin ailesi aramış eşimi velayetini alacakmış çok pişmanmış. Eşimde baya parlamış. Hatta kadının azerbaycanda iki çocugu daha olmus.

Ya kızımı alırsa benden ne yapacagımı bilmiyorum. Kızım 12 yaşında benim annem sensin görmek istemıyorum onu diyor. Ne olursa olsun seni doğuran kadın seni görmek istiyormuş ne dersin diye bunu uygun bir dille söyledik ama kızım da istemedi. Ben onsuz yapamam yıllardır ben baktım bana anne dedi ben yedirdim giydirdim hasta olunca ben telaşlandım şimdi üzerinde hiç emeği olmayan bir kadın onu alırsa benden kardeşinden koparırsa diye içim içimi yiyor evde. Ne yapacagım hanımlar biriniz akıl verin nasıl bir yol izlemeliyim çıldırmak üzereyim kızıma yansıtmasamda içimdeki telaşı gizleyemiyorum fikir verin lütfen kızımı benden alabilir mi ?

Hanımlar bu konu ile çok benzeyen bir konu olduğunu söyleyenler var ben yeni üyeyim o konuyu da okudum az önce orada kadının çocukları yokmuş yalnızca azeri olması aynı. Konunun benzerliğinden ziyade nasıl bir yol izleyeceğimi söylerseniz inanın çok yardımcı olmuş olursunuz. O konu sahibi hanımla da iletişime geçeceğim. Teşekkürler
velayet isleri o kadar basit degil. sorarlar adama kizini neden birakip gittin diye. esinle beraber iyi bi avukat bulun canim. her cocugun yeri annesidir biliyorum ama malesef her doguranada anne denmiyor. aklina yenimi gelmis bi kizi oldugu.
avukatla beraber dogru bi yol cizin kendinize. esin ondan once davranip dava acsa basil olur acaba? avukat sart.
seni de tebrik ederim bu arada. anne olmak icin dogurmanin sart olmadiginin ornegisin. gonlunde onada yer acmissin ve simdi ayrilma ihtimali bile yikiyodur seni. insallah kizin seninle buyur. yinede annesini gormesi ve tanimasi gerekir. konusulsa belkii kizin icin daha saglikli bi durum olur ama sanmiyorum konusarak olacagini.

12 yaşına gelmiş çocuğun velayetini bu saatten sonra alamaz merak etmeyin Yok öyle bu yaşa kadar arayıp sorma bundan sonraki geri istiyorum de hadi ordan hakim de vermez velayeti :işsiz:

Aman dikkat edin çocuğu kaçırmaya kalkmasın yalnız bırakmayın görüşürlerse de

Back