• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları kızımı giydiremiyorummmmmmmmm

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

rofle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
7
0
86
46
Ankara
merhaba arkadaşlar bana yardım edin.2 yaşında bir kızım var kesinlikle üstünü giymiyor çıplak dolaşmak istiyomuş çorabi pantalonu terliği onu sıkıyomuş.bana böyle diyo.zorlasam çılgın gibi ağlıyo.delircem sinirlerim harap oldu.hasta olacak diye korkuyorum .ne yapıcam bilmiyorum lütfen bi yol gösterin.

Ay aynı şeyleri bende yaşamıştım.Bu bir dönem sonra geçiyor.Ama biliyorum ne yapsan gine yapar o.Bi süre sonrada kendi kombinasyonlarını giymek isteyecektir.(Kışın yazlık-yazın kışlık gibi )hihoyyyt.Ama sıkma canını napıcan çocuk büyütmek zor iş.Odanın ısısını sıcak tutmaya çalış bari.Başka çare yok.:1rolleyes:

merhaba, aynı dert bendede var, yok sıkıyomuş yok öksürtüyormuş:)))))

Son düzenleme:
oda bişeymi benim kızım tuvaletı gelecek diye yemek yemiyo tuvaleti gelince bana kızıyor 'senin yüzünden bak yemek yedirdin diye çişim geldi bi daha yemiyceeeeeeeeeem' ya böyle delilerde var

bence gece kızınızın vücuduna kırmızı kalemle lekeler yapın kalkığında aaaaaa cocuğum senin vücuduna ne olmuş deyin ve önceden ayarladığınız birisine doktor diye götürün ve çıplak gezdiği için vücudunun böcekler tarafından yendiğini söylesin belki işe yarar.

merhaba arkadaşlar bana yardım edin.2 yaşında bir kızım var kesinlikle üstünü giymiyor çıplak dolaşmak istiyomuş çorabi pantalonu terliği onu sıkıyomuş.bana böyle diyo.zorlasam çılgın gibi ağlıyo.delircem sinirlerim harap oldu.hasta olacak diye korkuyorum .ne yapıcam bilmiyorum lütfen bi yol gösterin.

rahat ol hayatım çünkü belli bir yaşta hepsinde bu sıkıntı yaşanıyor 4 yaşındaki kızımda da aynı şeyleri yaşadım gerçi şimdilerde de giydiği herşeyin bir biriyle uyumuna bakıyor ve pembe hastası bir çoçuğum var :) herşeyimiz pembe başka renk bir şey giydiremiyorum açık pembe bir switlw koyu pembe pantolon giymiyor ve giydiremiyorum bende temmenni ediyorum ki buda geçeçk diye

bence gece kızınızın vücuduna kırmızı kalemle lekeler yapın kalkığında aaaaaa cocuğum senin vücuduna ne olmuş deyin ve önceden ayarladığınız birisine doktor diye götürün ve çıplak gezdiği için vücudunun böcekler tarafından yendiğini söylesin belki işe yarar.

akannehir

Back
X