Maşallah canım Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin insallahhayat hep güzel günler göstersin sana..
Bu arada baya inceledim aaa nerde bu yanak falan derken çözdüm olayı balyanak bu annesiyan profil pozu göremeyen varsa benim gibi
Çok teşekkür ederim aynı dilekler sizin içinde geçerliUmitlerin bittigi yerde Rabbim bi mucize veriyo hep sağlikla mutlulukla kucagina alirsin insallah
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda sizde bu güzel duyguları yaşayın inşallah hamilelerin duası kabul olur derler umarım benim sizin için duamda kabul olur. Rabbim bu güzel haberi size tez vakitte duymayı nasip eder inşallahNe mutlu size, inanin sizin kadar olamaz ama ben de çok duygulandım. Rabbim sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla dünyaya getirmenizi nasip etsin. Onca şeyin üstune..Ne büyük hikmet....Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Rabbim bana ve isteyen hakeden herkese de versin inşallah hayırlısıyla :) sağlığınız ve mutlulugunuz daim olsun... :) :)
Fazla duygusalim bugün galiba bu mesaja bile cok duygulandım :) Allah razı olsun :) amiiiinnn inşallah çok teşekkür ederim. :) :)Çok teşekkür ederim en kısa zamanda sizde bu güzel duyguları yaşayın inşallah hamilelerin duası kabul olur derler umarım benim sizin için duamda kabul olur. Rabbim bu güzel haberi size tez vakitte duymayı nasip eder inşallah
Ay kurban olurum yavrum bnm ya cok guzel bi duygudur ustelik cok tatli bi bebis hic bisey olmaz annesi korkma emi Allah bizede versn ins.Eki Görüntüle 1869389 Hep dert hep soru olmaz di mi.
Bende bugün size yaşadığım tarifsiz mutluluğu anlatmak istedim. Benim minik kızım ilk kez bize yüzünü gösterdi. Doktorlar sizin çocuğunuzun olması imkansız demişti. Eşinin varikosel ameliyatı sonrası aşılama ve tüp bebek deneriz sperm oluşursa belki bir ihtimal demişti ama benim kızım gayet doğal bir yolla ve hiç beklemediğimiz bir anda geldi bugün o tombik yanakları kavisli burnu açıp kapattığı ağzını ilk kez gördük. İlk aylarda ki düşük tehlikesi sonradan gelen erken doğum riski rahim ağzı yetmezliği riski yaşadım hep korktum kaybetmekten üstelik son iki randevumuzda gelişimi hep 1 hafta 2 hafta gerideydi. Bugün kızımın kilosu 1560 gramdı fazlalığımız bile var boyumuz 38 cm olmuş. Herşey yolunda ve ben ilk kez bu gece içim rahat uyuyacağım sanırım doktorum rahim ağzımın küçülmediğini bu oranda son haftaya kadar götürebileceğimizi söyledi. Kalp rahatsızlığım olduğu için normal doğum yapamayacağım ama inşallah kızımı sağlıkla kucağıma alacağım. Böyle işte paylaşmak istedim. Bide size güzel kızım Elis'imin fotosunu koyuyorum bu bizim ilk ve tek yüz fotomuz. Hepiniz aynı mutlulukları ve Huzuru kat ve kat fazlasıyla yaşarsınız umarım.Hayatımda ilk defa bu kadar duygusal hissediyorum acil kendime gelmem lazım
Gerçekten mi keşke bende görsem kızımı rüyamda ne Mutlu size.Ben ruyanda gordun kızımı çok güzel bir duygu
ne kadar güzel yaa ben de çok duygulandım okurken, Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsinn, isteyenlere de tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahEki Görüntüle 1869389 Hep dert hep soru olmaz di mi.
Bende bugün size yaşadığım tarifsiz mutluluğu anlatmak istedim. Benim minik kızım ilk kez bize yüzünü gösterdi. Doktorlar sizin çocuğunuzun olması imkansız demişti. Eşinin varikosel ameliyatı sonrası aşılama ve tüp bebek deneriz sperm oluşursa belki bir ihtimal demişti ama benim kızım gayet doğal bir yolla ve hiç beklemediğimiz bir anda geldi bugün o tombik yanakları kavisli burnu açıp kapattığı ağzını ilk kez gördük. İlk aylarda ki düşük tehlikesi sonradan gelen erken doğum riski rahim ağzı yetmezliği riski yaşadım hep korktum kaybetmekten üstelik son iki randevumuzda gelişimi hep 1 hafta 2 hafta gerideydi. Bugün kızımın kilosu 1560 gramdı fazlalığımız bile var boyumuz 38 cm olmuş. Herşey yolunda ve ben ilk kez bu gece içim rahat uyuyacağım sanırım doktorum rahim ağzımın küçülmediğini bu oranda son haftaya kadar götürebileceğimizi söyledi. Kalp rahatsızlığım olduğu için normal doğum yapamayacağım ama inşallah kızımı sağlıkla kucağıma alacağım. Böyle işte paylaşmak istedim. Bide size güzel kızım Elis'imin fotosunu koyuyorum bu bizim ilk ve tek yüz fotomuz. Hepiniz aynı mutlulukları ve Huzuru kat ve kat fazlasıyla yaşarsınız umarım.Hayatımda ilk defa bu kadar duygusal hissediyorum acil kendime gelmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?