Kızımı ilk kez gördüm

'Anayım ben anaaaa' duygusallığıdır o dün bebişimin içimde bir yerde olduğunu gördüğümde bende aynı hisse kapıldım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

'Anayım ben anaaaa' duygusallığıdır o dün bebişimin içimde bir yerde olduğunu gördüğümde bende aynı hisse kapıldım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Aaa sende mi hamilesin çok sevindim kaç haftalık daha yeni sanırım hayırl olsun bu arada cnm sağlıkla al kucağına

Aaa sende mi hamilesin çok sevindim kaç haftalık daha yeni sanırım hayırl olsun bu arada cnm sağlıkla al kucağına

Evet bir türlü takvim yapmayı beceremeyen 7.5 haftalık bir hamileyim bende Amin inşallah hepimiz sıkıntısızca kokularını içimize çektiğimiz günleri görürüz

Evet bir türlü takvim yapmayı beceremeyen 7.5 haftalık bir hamileyim bende Amin inşallah hepimiz sıkıntısızca kokularını içimize çektiğimiz günleri görürüz
cnm profiline gir orada kişisel bilgileriniz yazan yere tıkla aşağı doğru in ortalarda hamilelik takvimi var kan grubunun altında oraya bebeğin doğacağı tarihi yaz en alta in değişiklikleri kaydet de oldu bitti

cnm profiline gir orada kişisel bilgileriniz yazan yere tıkla aşağı doğru in ortalarda hamilelik takvimi var kan grubunun altında oraya bebeğin doğacağı tarihi yaz en alta in değişiklikleri kaydet de oldu bitti
Ayy heme n deniyorum olursa çok daha fazla dua ederim

Maşallah Can'ım benim hissettiklerin gayet normal ben ilk çocuğumda her usg girdiğimde ağlardım sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah

İşte olduuuu çok teşekkür ederim

Sizinki de bizim gibiyimiş bizde düne kadar hiç göremedik ayrıntılı ultrasonda bile döndü totosunu yattı
Aynen bizdede ayrıntılıda döndü kıçını o kadar da heyecanla beklemiştim. Ee kızlar işte, naza şimdiden başlamışlar

Aynen bizdede ayrıntılıda döndü kıçını o kadar da heyecanla beklemiştim. Ee kızlar işte, naza şimdiden başlamışlar
Nazlarını yesinler onların sağlıkla kucağına al cnm inşallah bi doğsunlarda gözlerimizi yüzlerinden ayırmayız herhalde o kadar hasret bırakıyor şapşikler

Sağlıkla gelsin inş bebeğin canım .hayırlısıyla kucağına al inşş...

Maşallah rabbim tamamina erdirsin insallah tum hamisler sağlıkla sihhatle alalim çocuklarımızı kucaklarimiza. rabbim isteyen herkesinde kucaklarini, gobuslerini doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…