Kızımı ilk kez gördüm

masallah ne guzel ya bi de guluyomu bana mi oyle geldi isallah vakti zamaninda dogar minik prenses

Ay ay ay maşallah maşallah şirine ne guzelde gulmus :) benımde ıkıbucuk yıldır olmuyor ınsallah hayırlısıyla buzde yasarız byle mutluluklar :) saglıkla kucagına al canım

ne kadar güzel yaa ben de çok duygulandım okurken, Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsinn, isteyenlere de tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Amin cnm inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

masallah ne guzel ya bi de guluyomu bana mi oyle geldi isallah vakti zamaninda dogar minik prenses
Teşekkür ederim evet bana da gülüyor gibi geldi ağzını falan açıp kapatıyordu usg de elini ağzına götürüyor muhteşem hisler

Ay ay ay maşallah maşallah şirine ne guzelde gulmus :) benımde ıkıbucuk yıldır olmuyor ınsallah hayırlısıyla buzde yasarız byle mutluluklar :) saglıkla kucagına al canım
İnşallah sizde aynı sevinçleri kat be kat fazlasıyla en kısa zamanda yaşarsınız. Dualarım sizinle ..

Teşekkür ederim evet bana da gülüyor gibi geldi ağzını falan açıp kapatıyordu usg de elini ağzına götürüyor muhteşem hisler

bende bi dis gebelik bi dusuk yasadim suan 27 haftalik hamileyim insallah bizde biyle net goruruz doktorum daha kucuk diye renkli ultrason cekmiyo masallah bebeginize

kızınız çok güzelmiş hanımefendi rabim esirgesin bağışlasın maşallahhhh hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah

merak ettiğimden soruyorum cevap vermezseniz kızmam varikosel adam boşalıo muydu yanı normal bı şekilde sıvı gelıo muydu hanı sperm yok demıs ya dr

niye merak ettiysem artık

Maşallah sonuna kadar böyle güzel bi tabloyla ilerlesin hamileliğin, saglikla al kucağına kızını bizim kiz bir türlü göstermedi yüzünü,kıçını dönmüş bize

Canım hikayemiz çok benziyor. Eşimde sayı ve hareket problemi vardı. 1. derece varikosel olduğu için drlar ameliyata gerek yok dediler. Bizde en son aşılama düşündük o yüzden ben rahim filmi çektirdim. Sonra dedik aşılamayla zaman kaybetmeyelim tüp bebek yaptırırız diye karar aldıkki miniğim gelmiş o sırada annesine. Ama o kadar çok tedirginim ki bir sıkıntı olacak diye. Bugün 6+2 günlüğüz. İnşallah sağlıklıca bebişlerimizi kucaklarımıza alırız. Çok öptüm o yanaklardan maşallah ona

Benim de eşim ameliyat olmadan 2 hafta önce rahmime yerleşmiş kızım eşimin ameliyatından sonra öğrenmiştik. Cidde'n benzermiş hikayemiz. İçini ferah tut çünkü ne kadar stres yaparsan o kadar bebeğinde etkileniyor hormonlar yüzünden. İnşallah hayırla sağlıkla kucağımıza alacağız kuzularımızı. Burdan yine birlikte paylaşacağız sevinçlerimizi Bebek sahibi olmak isteyen tüm dostlarla. bakalım senin minik şımarığın sana Nasıl güzellikler yaşatacak ben aynı Zaman'da ebeyim doğum koçluğu da yapıyorum. Ne zaman birşeye ihtiyacın olursa aklına takılan birşey çekinmeden sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum cnm

Maşallah sonuna kadar böyle güzel bi tabloyla ilerlesin hamileliğin, saglikla al kucağına kızını bizim kiz bir türlü göstermedi yüzünü,kıçını dönmüş bize
Sizinki de bizim gibiyimiş bizde düne kadar hiç göremedik ayrıntılı ultrasonda bile döndü totosunu yattı

bende bi dis gebelik bi dusuk yasadim suan 27 haftalik hamileyim insallah bizde biyle net goruruz doktorum daha kucuk diye renkli ultrason cekmiyo masallah bebeginize
Olur cnm merak etme bi daha ki gidişinde iste renkli artık belli olur yüzü cnm

Çok teşekkür ederim canım haberleşelim :) Bizim miniklerimiz birer mucize Allah mucizelerimizi korusun öptüm canım :)

Allah nazarlardan saklasin maasallah tebessumlu bakmis:))

Allah saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin insallahh:-*

tabiki cevap veririm cnm erkekte cinsel açıdan hiçbir problem olmuyor varikoselde boşalmada oluyor sperm meni denen sıvının içinde ki minik milyonlarca hücremsi yapılar. bazılarında hiç sperm olmuyor ama meni olur.

Tesekkur ederım cnm merakım gıttı normal yani test yapılmadan belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…