Inanın bazen evde hiç bir şey olmuyor yinede götürmüyorum pazara veya markete hava alması içinde eşimin izin gününde ormanlık alanlara pikniğe gidiyoruz bende mecbur kalmadıkça çıkmıyorumCocugunuzu okula gondermeyip ne yapacaksiniz. Alternatif ne yani?
Cocugu tum yil evde izole mi tutacaksiniz, yoksa siz nereye o da oraya mi olacak. Cocugunuzu avm ye goturuyorsaniz pazara goturuyorsaniz, emin olun okul daha guvenlidir bu alanlardan. Onun disinda tamamen izole ettiginiz cocugunuzda baska psikolojik sorunlar da cikabilir.
Bence okullae acilirsa gondermek en dogrusu olacak. Onun disinda siz cocugunuzu okul disinda izole edin, boylece azaltmis olursunuz mazuriyetini.
Kesinlikle!Çocuklar yaşıtları ile büyümesi, okumalı.
Bağışıklığı düşük diye uzak tuttuk a kuvvetlenmeyecek bağışıklığı.
Bunun yanısıra koronavirüs ile ilgili devletin çalışmasını takip etmekte fayda var. Bu ülkede milyonlarca öğrenci var. Elbette sağlığı öne alarak hareket edecekler, virüs ilk çıktığından beri yaptıkları gibi.
Konuyla alakasız olacak ama benimde oglum anaokul doneminde hep hastaydı bu sene propolis aldık gercekten işe yaradı diyebilirim cok hastalanmadı hastalansada cabucak atlattı öyle atesler içinde yatmadı yaniHanımlar kafamı çok kurcalayan bir şeyi sizede danışmak istedim internette araştırdım ama net bı bilgi alamadim belki bilenler vardır aranızda kızım okul açıldığında 74 aylık yani zorunlu birinci sınıf oluyo ben coronadan dolayı göndermek istemiyorum çünkü bağışıklığı çok zayıf bı çocuk ve her şeyi elini sürer dışarı çıkarsam bile sürekli uyarıyorum dokunma bir yerlere diye ne yapabilirim bu yıl gönderme mek için bide ne gibi cezalar uygulanir sizce
Tamam çok teşekkür ederimMerhaba sınıf öğretmeniyim devlette.kiziniz otomatik olarak mahallenizdeki bir okulda kaydı çıkacaktır.gondermemenin cezası vardır.Devletimiz bu gidişle zaten okulları açmayabilir.muhtemelen uzaktan eğitim devam edecektir. Siz yine de ben göndermek istemiyorum diyorsanız dilekçe vermenizi öneririm.
Bende aynı düşüncedeyim çıkartırlar bencede alışık olmadıkları bir durum sonuçtaKesinlikle!
Bak Almanya'da kaç aydır okullar açık, çocuklar dışarıda maskeli okulda cikariyorlarmis.
Hiç olmazsa bu kadar olmaz aşı da bulunabilir merak etmeyin bnm kizim izbandut durcak kadar iri bı çocuk değil sizinki öyleyse yapacak bişey yokPeki seneye gönderdiginizde bagisikligi kuvvetlenmis mi olacak? Ya da virus bitmis mi olacak?
Eltim zamaninda gec gonderdi bir durumdan dolayi. Sonra cocugun psikolojisi çöktü. Kucucuk cocuklarin yaninda izbandut gibi kalinca.
Cezasi var mi bilmiyorum ama olmali. Olsun yani.
Oha yaÖzel okulda birinci sınıfa kaydettirip, aynı okulun anasınıfına gönderiyorlar ya da göndermiyorlar devamsızlıktan kalıyor.
Sistem buymuş. Anlaşmalı.
Konu sahibi istersen yolu bu(??) ama çocuğun küçük değil, 86 ay birinci sınıfa başlamak için çok çok geç olmayacak mı?
Kendi cocugumdan bahsetmedim anlayarak okuyun. 3 yaşındaki cocugum izbandut olacak degil. Ve okula da zamaninda gidecek. Olmasi gerektigi gibi.Hiç olmazsa bu kadar olmaz aşı da bulunabilir merak etmeyin bnm kizim izbandut durcak kadar iri bı çocuk değil sizinki öyleyse yapacak bişey yok
Zaten anladım eltinizin biz eltimizin çocuğuda bizim gözüyle bakarız sizin mesajınıza sizin gibi karşılık verdim izbandut gözüyle gören siz siniz bn değil neyse benim derdim başkaKendi cocugumdan bahsetmedim anlayarak okuyun. 3 yaşındaki cocugum izbandut olacak degil. Ve okula da zamaninda gidecek. Olmasi gerektigi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?