- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi huzurluyumben
-
Madem gorusmek zorundasin, 6 yasindaki cocukla sen konus, aralarini yap. Ufak bi hediye al bi dahaki gorusmede. Ne biliyim boya kalemleri ya da onun sevebilecegi baska bisey... "Kizim seni cok seviyor, ama sen kapiyi kapatinca cok korkup senle oynamak istemiyo. Sen onun ablasisin, sen buyuksun, sen prensessin" diye ver gazi yalniz kaldiginizda. Cocuklar kindar olmaz. Bence ise yarayacaktir, bi dene bakalim.Merhabalar. 4 yaşında bir kızım var. Çok uyumlu bir çocuk. Anlaşamadığı insanlar olmaz genelde. Problem yaşasa bile sadece kendini savunur, karşısındakine zarar vermez hatta karşısındaki çocuk çok ağlıyorsa, çok sevdiği şeylerden bile feragat eder onun için. Bir buçuk yıldır okula gidiyor ve bir kere bile şikayet almadım. Hatta tüm öğretmenleri ondan çok memnun. Burada en az ayda bir görüşmek zorunda olduğum bir arkadaşımın altı yaşındaki kızı ile maalesef anlaşamıyorlar. Bu kız daha büyük olduğu için kızımdan intikamını, kızımın zayıf noktalarını kullanarak alıyor. Mesela kızım odanın kapısı kapatılınca çok korkuyor. En ufak bir anlaşmazlıkta bu büyük olan kız odanın kapısını kapatıp kızımı ağlatıyor. Ve psikopat gibi kızımın peşinden gelip devamlı rahatsız ediyor. Devamlı gözleri üzerinde ve olmamasını rahatsız edebilirim diye fırsat kolluyor. Açıkçası ben bile rahatsız oldum. Zaten bu kızın başka çocuklarla kaynaşamamak gibi problemleri var. Sizden ricam bana yol göstermeniz. Çünkü bu kız benden bile korkmuyor yanımda yaptıklarına devam ediyor. Sanırım annesini de dinlemiyor. Sessiz bir çocuk, ve çok inatçı, ve korkarım ki kindar. Maalesef hiç görüşmemek mümkün değil arada sırada kalabalık ortamlarda görüşmek zorundayım. Kızımın diğer arkadaşlarıyla oyun oynamasını ve mutlu olmasını istiyorum. Ama kızım bir kere mutsuz olunca, kimseyle oynamayıp benim yanımda olmayı tercih ediyor. Bu da beni üzüyor. Fikirlerinizi bekliyorum. Çok teşekkür ederim, iyiki varsınız.
valla oyle cocuklar varkı cocuk deyıp gecmıceksın benımde var komsumun bır kızı oyle 7 yasındaMerhabalar. 4 yaşında bir kızım var. Çok uyumlu bir çocuk. Anlaşamadığı insanlar olmaz genelde. Problem yaşasa bile sadece kendini savunur, karşısındakine zarar vermez hatta karşısındaki çocuk çok ağlıyorsa, çok sevdiği şeylerden bile feragat eder onun için. Bir buçuk yıldır okula gidiyor ve bir kere bile şikayet almadım. Hatta tüm öğretmenleri ondan çok memnun. Burada en az ayda bir görüşmek zorunda olduğum bir arkadaşımın altı yaşındaki kızı ile maalesef anlaşamıyorlar. Bu kız daha büyük olduğu için kızımdan intikamını, kızımın zayıf noktalarını kullanarak alıyor. Mesela kızım odanın kapısı kapatılınca çok korkuyor. En ufak bir anlaşmazlıkta bu büyük olan kız odanın kapısını kapatıp kızımı ağlatıyor. Ve psikopat gibi kızımın peşinden gelip devamlı rahatsız ediyor. Devamlı gözleri üzerinde ve olmamasını rahatsız edebilirim diye fırsat kolluyor. Açıkçası ben bile rahatsız oldum. Zaten bu kızın başka çocuklarla kaynaşamamak gibi problemleri var. Sizden ricam bana yol göstermeniz. Çünkü bu kız benden bile korkmuyor yanımda yaptıklarına devam ediyor. Sanırım annesini de dinlemiyor. Sessiz bir çocuk, ve çok inatçı, ve korkarım ki kindar. Maalesef hiç görüşmemek mümkün değil arada sırada kalabalık ortamlarda görüşmek zorundayım. Kızımın diğer arkadaşlarıyla oyun oynamasını ve mutlu olmasını istiyorum. Ama kızım bir kere mutsuz olunca, kimseyle oynamayıp benim yanımda olmayı tercih ediyor. Bu da beni üzüyor. Fikirlerinizi bekliyorum. Çok teşekkür ederim, iyiki varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?