- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi huzurluyumben
6 yaşında çocuk ne kindar olur ne de psikopat, kendi çocuğumu koruyacağım diye ne biçim ithamlarda bulunmussunuz. Gorusmeyecekseniz görüşmeyin ama bu şekilde düşünmeniz çok üzücü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer yazdıklarımı da okuyun isterseniz.6 yaşında çocuk ne kindar olur ne de psikopat, kendi çocuğumu koruyacağım diye ne biçim ithamlarda bulunmussunuz. Gorusmeyecekseniz görüşmeyin ama bu şekilde düşünmeniz çok üzücü
6 yasındaki çocuk neyin intikamını alabilir ki...
Bu arkadaşı iki yaş büyük. Önceleri karışmadım, ama dikkat edince zatıf noktalarını çözüp onu ağlattığını gördüm. Zekası tabi daha keskin. Başa çıkabilir mi sizce ?Çocuktan uzak durmak bir çözüm. Ama çocuğunuzun bu sorunlarla baş etme becerilerinin gelişmesine de önem verin derim ben. Siz bu tarz şeyleri ne kadar uzak tutarsanız o o kadar hassas olacak... Siz de kendisine bu beklentiyle yaklaşıyorsunuz zaten.
Sevgili asudebahar. Kindar kelimesini kullandım , çünkü bu arkadaşı unutmayıp daha sonra ona yapıyor ve ağzıyla söylüyor o bana bunu yapmıştı diye. Ve vazgeçiremiyoruz annesi de ben de. Sen istersen daha güzel bşr kelime bul durumu ifade eden onu deyşştireyşm.Ne kindarligini birakmissin ne psikopatligini. Duyan da muhatabin koskaca bir eriskin sanir. 6 yasinda kucucuk bir cocuga bu kadar garez duyan bir anne. Keske o cocugun annesi yazdiklarini okusa da evladini senin nefretinden korusa
Mobilden giriyorum alinti analizi yapamiyorum, mesajin ortada ac tekrar oku.Sevgili asudebahar. Kindar kelimesini kullandım , çünkü bu arkadaşı unutmayıp daha sonra ona yapıyor ve ağzıyla söylüyor o bana bunu yapmıştı diye. Ve vazgeçiremiyoruz annesi de ben de. Sen istersen daha güzel bşr kelime bul durumu ifade eden onu deyşştireyşm.
Piskopat kelimesini nerde kullanmışım gösterirmisin ?
Durum bu, daha nasıl anlatılır ki ? Nasıl yumuşatılır ki bu tepkiyi vermeyin. Unutuyorsunuz galiba burda eziyet gören 4 yaşında bır çocuk daha var. Ben sizin beni algıladığınız gibi biri olsam buraya onları veya beni kimselerin tanımadığı yere konu açıp yardım istemem. Çocuğa iki bağırır pıstırırım. Nasıl doğru davranmak lazım bilemediğim için, yanımda kaç defa onu bile bile ağlattı bu bahsettiğim kız.
insaf lütfen.
Duruma çare olursan sevinirim.
Aynen. Anne olmak demek tüm çocuklara merhamet duymak demek, onların sadece "cocuk" olduklarını tekrar fark etmek demek.Ne kindarligini birakmissin ne psikopatligini. Duyan da muhatabin koskaca bir eriskin sanir. 6 yasinda kucucuk bir cocuga bu kadar garez duyan bir anne. Keske o cocugun annesi yazdiklarini okusa da evladini senin nefretinden korusa
Veriyor zaten. Bu çocuk gene de peşini bırakmıyor. Benim kızım artık yanıma kaçıyor. Bu çocuk ta gelip onun üzüleceği şeyleri söyluyor devamlı ağlasın diye.
Mobilden giriyorum alinti analizi yapamiyorum, mesajin ortada ac tekrar oku.
Cozum diyorsan gercekten o cocukla muhatap olmayin. Iki cocugun anlasamamasi normal ama bir yetiskinin bir cocuga nefreti baska bir sey. Bu aralar haberlerde cikan yegeninin suratina asit atan eniste haberini gordugumde ERKEK ISTE demistim. Kadinlar hususan anneler azami sefkatli varliklar gozumde cunku. Sendeki garezi benim aklim almaz zorlamayacagim
Ha bu arada iki cocugun kavgasi normal ama senin kizin oda kapisi korkusu normal degil. Psikolojik destek aldin mi bunun icin neden krize giriyor kapi kapaninca neden korkuyor bu kiz? Asil sorun bu olaydaki. Duyarli anneysen bu konuda calismalisin.