Dedim ya kizimla konusuyorum vermedi diyor icecek veliler tarafindan gonderiliyor.sut ne zaman iciriliyor kahvaltidan sonra diger siniflar ellerinde uzum ve sut paketleriyle cikiyor bizimkilere soruyoruz siniftami yediniz hayir vermedi diyor
Pazartesi bazi adimlar atacagiz .hem sinir hem uzuntu .merhameti olsa 6 yasindaki cocuga bunu yaparmiBen hem bu mesleği yapmış hemde anne olmuş olarak 2 kere sinirleniyorum. Emanet çocuğa böyle davranmak, hele ki bi eğitimciye yakışmıyor. Bu mesleğin önceliği para değil ki, merhamet. O yoksa ben yargılarım. Sonuçları bizede bildirin.
Hickimse sormuyor.cok sert cevaplar verme olaylari oldu herkez benide rezil eder simdi diye soramiyor bisey.ver diyor veriyoruz al diyor aliyoruz.koyun gibiyiz korkudanSormuyor musunuz üzüm süt niye vermiyorsun diye?Diğer veliler ne diyor bu duruma.
Oylemi diyorsun ama neden boyle bir ayrinti verdi o zaman
2 harekete gec diyorsun.peki cocuga zarar verirse
Hickimse sormuyor.cok sert cevaplar verme olaylari oldu herkez benide rezil eder simdi diye soramiyor bisey.ver diyor veriyoruz al diyor aliyoruz.koyun gibiyiz korkudan
Istedigini ima ediyor.mecburen aliyorsunuz.ornek vereyim 24 kasimda yaptik hediyeyi gonderdik.kizim yanlislikla onun hediyesini stajer ogretmene vermis.cikti kapiya cocugu almaya gittigimde isye sok oldum stajere verdi hediyeyi ben boyle kaldim belki cantasindadir dedim ama bekledim yok bisey diye bi ton laf soyledi.yok stajer ogretmen sayilmazmis onahediyealinmasina gerek yok asil bana gelmeli hediye o ayki pazar paramla gittim hediye aldim verdimCidden çok acı çok üzülüyorum ben bu duruma.
Hediyenin suyu çıkıyor her zaman . Onun için ben istemiyorum deyince çevremdekilere de bir işaret oluyor :)
Velilerden bisey cokmazherkes 3 ay kaldi suya sabuna dokunmayalim modunda bikac denemem oldu durum buO kadar gözü kapalı olma diyorum. Bir kaç veli ile öğretmenin sınıftaki durumunu konuşabilirsin. Hatta bazı çocuklar benimkini beğendi ama ayseninkine iğrenç dedi diye anlatabilir bile. Diğer veliler ile konuşmak istemezsen gidip öğretmene böyle böyle demişsiniz tam olarak ne dediniz diye sorabilirsiniz.
Fiziksel zarar veremez. Kizinizin anlatimina gore psikolojik şiddet zaten uyguluyor. Daha ne yapmasından endişe ediyorsunuz. Once mudur ve es zamanli cimer e başvurabilirsiniz. Takipte olduğunuzu en ufak bir hareketinde sizin de harekete geçeceğinizi hissetse yeter.
Keske keske bastan yapsaydim bunu hep uyumlu olalim dedim ama sonuc buAnladım allah kolaylık versin. Aslında en başında herhangi bir şeyinde hemen sorsaniz ters cevap verdiğinde siz de tepki gösterseniz o çekinirdi. Bazen geçimsiz olmak çok daha iyi.
ilahi :)) kusura bakma gece gece bir araştırma bir alıntılama zahmetine soktum seni. ama kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin. seni sınava tabi tutmuşum gibi hissettim. sınav demişken sen 27 yaşındasın basın medya sektöründesin ve öğretmenler öğretmen olabilme belgesini(bu diploma olmalı) alabilmek için senden ders alıyorlar. Nasıl oluyor o iş? bu konuda da aydınlatırsan çok mutlu olacağım.
şikayey edin Ilce milli egitim e dilekce verin hemen ozel veya devlet fark etmez hangi okulsa..Haddini bilsin bu kadar olmaz..Herkese iyi aksamlar...kizim bugun okuldan sozederken(anasinifi) yaptiklari bir etkinlik sonrasi ogretmenin NE BUNLAR BOYLE HEPSI SACMASAPAN IGRENC OLMUS dedigini anlatti genelde kizimla sohbet adi altinda bilgi alirim her gun buna benzer zorla yemek yiyeceksin yemeyecene odul yok demesi.herhafta 1 tl toplamasi ki arada cocuklari mutlu etmek icin toka oyuncak alacagim demisti hadi sivrilmeyelim dedik kabul ettik.okul kapanacak bisey alinmadi hala.miktar umrumda degil ama dogru mu sizce.ev ziyareti dedi uygun degilim ama kizima ne soylediyse sen davet etmezsen gelemezmis dedi kizim zarzor hazirlik yaptim agirladim.ayricada surekli kahvalti cay duzenlensin hediyeler alinsin istiyor hatta diger ogretmenlere almislar benim neyim eksik dedi bana sonrada ihtiyacim yok ama onore edilmek adina dedi.en son ki etkinlikte fazla para toplanmis bunu toplayan kisiye soyledim herkese iade etmelisiniz diye o kiside sinifin kumbarasina atalim dedi bende siz iade edin isteyen atar dedim ve o kadinla ogretmen cok samimi dost.o gunden beri bana tavirli ogretmen.umrumda degil iki uc ay kalmis idare edeyim dedim ama kizimin bugun soyledigi duruma cok uzuldum sinirlendim.sadece kimin ne soyledigini asla umursama ve en iyisi icin daima mucadele et kizim eminim cok ugrastin ve cok guzel olmustur gormeyi merakla bekliyorum gibi seyler geveledim.kizimda dosyam gelince bak gercekten ogrencmi olmus soyle dedi.o an ne cevap verdim hatirlamiyorum cunku cok uzuldum.ic dokme diyelim fikir alisverisi diyelim dertlesme diyelim cocuklarim uyudu ve bu olay beno cok zedeledi.
Inaninki 4 kisilik bir ailenin 1 yillik ihtiyaci kadar tuvalet kagidi islak m3ndil havlu aldik her veli aldi bunu ayrica ekstra isteklerinide aliyoruz 1 tl yede tamam gerekirse onun olsun ama cocuga hakaret asagilama bizi artik bitirdişikayey edin Ilce milli egitim e dilekce verin hemen ozel veya devlet fark etmez hangi okulsa..Haddini bilsin bu kadar olmaz..
tabi detay olarak cocuktan emin olun bizde anaokulunda bir cocuk var surekli beni ogretmen itti dovdu diye hayal kurup anlatiyor..Çocuklar abartabilir ...Topladigi paraya sasirdim ben 1 tl fazla kalsa anında cocuga iade eder veliye de ayrica mesaj atarim
Allah akıl versin ne diyeceğimi bilemedimIstedigini ima ediyor.mecburen aliyorsunuz.ornek vereyim 24 kasimda yaptik hediyeyi gonderdik.kizim yanlislikla onun hediyesini stajer ogretmene vermis.cikti kapiya cocugu almaya gittigimde isye sok oldum stajere verdi hediyeyi ben boyle kaldim belki cantasindadir dedim ama bekledim yok bisey diye bi ton laf soyledi.yok stajer ogretmen sayilmazmis onahediyealinmasina gerek yok asil bana gelmeli hediye o ayki pazar paramla gittim hediye aldim verdim
Gidip Konuşun kızım böyle böyle Anlattı diyeBir veli arkadas dediki mezuniyette vermezse geri isteyelim dedi para degilde suncacik yavruma ne yapmis kadin bugun hic resim yapmadi
Bugun video cektim gizlice kizimi tekrar tekrar dinledim ayni sekilde anlatti.yqnlis bisey yapmaktan cok endiseliyim aslinda o nedenle adim atamiyorumKızınızın anlattıklarını katiyen göz ardı etmeyin derim. Anladığım kadarıyla ilgili bir ebeveynsiniz de. Ama söz konusu olan kendi çocuğunuz ve bu yüzden sakin davranmanız daha mühim bence. Öğretmene karşı kendinizi doldurmamanız, duygusal hareket etmemeniz çocuğunuzun yararına olur diye düşünüyorum.
Bu yaştaki çocuklar yaşadıklarını kendi zihinlerinde şekillendirerek dışa vuruyorlar. O yüzden yanlış anlamaya yer bırakarak hareket edin derim.
Aslinda asil konu sut yada uzum degil bunlar bir birikim oldu.diger siniflarin elinde gorduk sadece bizim sinifta yoktu o nedenle yazdim.aslolan cocuklarin ruh sagligini etkileyecek konusmalari.ve kizimin iki gundur resim yapmak istememesi.neden yapmiyorsun diyorum sacmasapan ve igrenc olacak cunku diyorKonu sahibi uzum birinci dönem dağıtılıyordu bu dönemde haftada 3 gün süt dağıtılıyor(pazartesi,Çarşamba,cuma) yani bu dönem zaten kuru üzüm dağıtılmiyor.
Yarin sorayim diyorum ama korkuyorumyinedeGidip Konuşun kızım böyle böyle Anlattı diye
Korkma canım sen niye korkacaksın o öğretmen korksunYarin sorayim diyorum ama korkuyorumyinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?