Kizimin anlattiklari

Dedim ya kizimla konusuyorum vermedi diyor icecek veliler tarafindan gonderiliyor.sut ne zaman iciriliyor kahvaltidan sonra diger siniflar ellerinde uzum ve sut paketleriyle cikiyor bizimkilere soruyoruz siniftami yediniz hayir vermedi diyor

Sormuyor musunuz üzüm süt niye vermiyorsun diye?Diğer veliler ne diyor bu duruma.

Pazartesi bazi adimlar atacagiz .hem sinir hem uzuntu .merhameti olsa 6 yasindaki cocuga bunu yaparmi

Sormuyor musunuz üzüm süt niye vermiyorsun diye?Diğer veliler ne diyor bu duruma.
Hickimse sormuyor.cok sert cevaplar verme olaylari oldu herkez benide rezil eder simdi diye soramiyor bisey.ver diyor veriyoruz al diyor aliyoruz.koyun gibiyiz korkudan

Oylemi diyorsun ama neden boyle bir ayrinti verdi o zaman
2 harekete gec diyorsun.peki cocuga zarar verirse

O kadar gözü kapalı olma diyorum. Bir kaç veli ile öğretmenin sınıftaki durumunu konuşabilirsin. Hatta bazı çocuklar benimkini beğendi ama ayseninkine iğrenç dedi diye anlatabilir bile. Diğer veliler ile konuşmak istemezsen gidip öğretmene böyle böyle demişsiniz tam olarak ne dediniz diye sorabilirsiniz.

Fiziksel zarar veremez. Kizinizin anlatimina gore psikolojik şiddet zaten uyguluyor. Daha ne yapmasından endişe ediyorsunuz. Once mudur ve es zamanli cimer e başvurabilirsiniz. Takipte olduğunuzu en ufak bir hareketinde sizin de harekete geçeceğinizi hissetse yeter.

Hickimse sormuyor.cok sert cevaplar verme olaylari oldu herkez benide rezil eder simdi diye soramiyor bisey.ver diyor veriyoruz al diyor aliyoruz.koyun gibiyiz korkudan

Anladım allah kolaylık versin. Aslında en başında herhangi bir şeyinde hemen sorsaniz ters cevap verdiğinde siz de tepki gösterseniz o çekinirdi. Bazen geçimsiz olmak çok daha iyi.

Cidden çok acı çok üzülüyorum ben bu duruma.
Hediyenin suyu çıkıyor her zaman . Onun için ben istemiyorum deyince çevremdekilere de bir işaret oluyor :)
Istedigini ima ediyor.mecburen aliyorsunuz.ornek vereyim 24 kasimda yaptik hediyeyi gonderdik.kizim yanlislikla onun hediyesini stajer ogretmene vermis.cikti kapiya cocugu almaya gittigimde isye sok oldum stajere verdi hediyeyi ben boyle kaldim belki cantasindadir dedim ama bekledim yok bisey diye bi ton laf soyledi.yok stajer ogretmen sayilmazmis onahediyealinmasina gerek yok asil bana gelmeli hediye o ayki pazar paramla gittim hediye aldim verdim

Velilerden bisey cokmazherkes 3 ay kaldi suya sabuna dokunmayalim modunda bikac denemem oldu durum bu

Anladım allah kolaylık versin. Aslında en başında herhangi bir şeyinde hemen sorsaniz ters cevap verdiğinde siz de tepki gösterseniz o çekinirdi. Bazen geçimsiz olmak çok daha iyi.
Keske keske bastan yapsaydim bunu hep uyumlu olalim dedim ama sonuc bu

İdareye git. Bizim ana sinifi öğretmeni berbat bir insandı. Cocugum ondan çok çekti. Şimdiki aklim olsa burnundan getirirdim.

Çoğu şeyi okul bittikten sonra öğrendim. Çünkü oğlum anlatmazdi. Bir keresinde bir ceza vermiş o cezayı bilseydim o gün okulu ayağa kaldırdım.

Hakkını ara kızını sakın uzdurme.

Müdahale etmeden duramadım. Ay siz ne çirkin bir insansınız öyle :) Nasıl çirkin bir üslup, nasıl çirkin bir kafa yapısı yahu. Galiba gün boyunca aşağılanıp, hor görülüp burada stres atıyorsunuz.

Bahsi geçen öğretmen ananız mı babanız mı? Nereden biliyorsunuz ne kadar mükemmel bir insan, ne kadar mükemmel bir öğretmen olduğunu? Ama bunun bir önemi yok; çünkü zaten amaç anasınıfı öğretmenlerinin ayaklar altına alınan gururunu hak ettiği yere çıkarmak falan değil. Yapmayın yahu. Gidin tarafından hor görüldüklerinizden çıkarın bu öfkeyi. :)

Kadın yersiz tanımlamalarınıza laf etmiş. Haklı da biraz, şuursuz şuursuz konuşmuşsunuz. Konuya da uygun olarak, tam bir anaokulu öğrencisi üslubuyla, "hadi açıkla, hadi açıklasana yaaa!" yapıyorsunuz. Kadın açıklayınca kopya çekmekle itham etmeler...

Korkunçsunuz. Tatmininizi bunun üzerinden sağlıyorsunuz belli ki.

şikayey edin Ilce milli egitim e dilekce verin hemen ozel veya devlet fark etmez hangi okulsa..Haddini bilsin bu kadar olmaz..
tabi detay olarak cocuktan emin olun bizde anaokulunda bir cocuk var surekli beni ogretmen itti dovdu diye hayal kurup anlatiyor..Çocuklar abartabilir ...Topladigi paraya sasirdim ben 1 tl fazla kalsa anında cocuga iade eder veliye de ayrica mesaj atarim

Kızınızın anlattıklarını katiyen göz ardı etmeyin derim. Anladığım kadarıyla ilgili bir ebeveynsiniz de. Ama söz konusu olan kendi çocuğunuz ve bu yüzden sakin davranmanız daha mühim bence. Öğretmene karşı kendinizi doldurmamanız, duygusal hareket etmemeniz çocuğunuzun yararına olur diye düşünüyorum.

Bu yaştaki çocuklar yaşadıklarını kendi zihinlerinde şekillendirerek dışa vuruyorlar. O yüzden yanlış anlamaya yer bırakarak hareket edin derim.

Inaninki 4 kisilik bir ailenin 1 yillik ihtiyaci kadar tuvalet kagidi islak m3ndil havlu aldik her veli aldi bunu ayrica ekstra isteklerinide aliyoruz 1 tl yede tamam gerekirse onun olsun ama cocuga hakaret asagilama bizi artik bitirdi

Allah akıl versin ne diyeceğimi bilemedim

Konu sahibi uzum birinci dönem dağıtılıyordu bu dönemde haftada 3 gün süt dağıtılıyor(pazartesi,Çarşamba,cuma) yani bu dönem zaten kuru üzüm dağıtılmiyor.

Son düzenleme:
Bugun video cektim gizlice kizimi tekrar tekrar dinledim ayni sekilde anlatti.yqnlis bisey yapmaktan cok endiseliyim aslinda o nedenle adim atamiyorum

Konu sahibi uzum birinci dönem dağıtılıyordu bu dönemde haftada 3 gün süt dağıtılıyor(pazartesi,Çarşamba,cuma) yani bu dönem zaten kuru üzüm dağıtılmiyor.
Aslinda asil konu sut yada uzum degil bunlar bir birikim oldu.diger siniflarin elinde gorduk sadece bizim sinifta yoktu o nedenle yazdim.aslolan cocuklarin ruh sagligini etkileyecek konusmalari.ve kizimin iki gundur resim yapmak istememesi.neden yapmiyorsun diyorum sacmasapan ve igrenc olacak cunku diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…