Kizimin anlattiklari

Toka oyuncak alacagim demisti.hatta bende icimden kendim alabilecegim birseyin parasini neden ona vereyim dedim ama cogunluk kabul edince sivrilmeyelim dedim.hayir yiyecek olamaz cunku devletin vermis oldugu sut ve kuru uzumu de vermiyormus cocuklara
Ne yapıyor kendimi yiyor ? Arkadaşım belki kahvaltıda içiriyorlar o sütü. napacak koli koli evine mi taşıyacak ?

Bilemem ben öğretmen değilim. Müfredat da alanım değil. Ama garip geldi. Dediğim gibi ben anlatılan olayın pedagojik kısmıyla ilgiliyim.ama teşekkürler bilgilendirme için.

Bilemem ben öğretmen değilim. Müfredat da alanım değil. Ama garip geldi. Dediğim gibi ben anlatılan olayın pedagojik kısmıyla ilgiliyim.ama teşekkürler bilgilendirme için.
Rica ederim canım, benim de yeğenim öğretmen ondan biliyorum. Okul müdürü her toplantıda velilere ziyaretler yapın diye sıkıştırıyormuş

Yani su üslupla yazan birine değil çocuğumu gezdirmesi için köpeğimi emanet etmem. Kokan ev nedir ya. Bu nasıl bir tabirdir. Utanın kendinizden eğer sorumlusu olduğunuz yavrucaklarin yaşam mekanlarıyla ilgili fikriniz buysa ve gitmeyin bir zahmet. Ben müfredat bilmem. Ben cocuk psikolojisi ve eğitim psikolojisiyle ilgili egitime sahibim ve aldığım eğitim cayır cayır bu öğretmenin dilinin yanlış olduğunu bağırıyor. Tabi siz aynı dili konuştuğunuz için gayet empati kurabiliyorsunuz. Ayrıca azıcık çocukların sağlığını düşünüyorsanız bir zahmet çikolata almayiverin. Sadece çocuklarla iletişim kurarken ne kadar kırılgan olabileceklerini düşünün ve sizin çocuğunuza bu uslupsuzlukla davranilirsa nasil hissedebileceginizi tahayyul edin. Insallah cocuklara da bu kadar seviyeaiz bir dil kullanmiyorsunuzdur.

boyle bir ogretmene bende denk gelmistim ve butun egitim hayatimi bitirdi keske annem susmak yerine rezil etseydi o kadini hayatimin en onemli donemini sinerek mahvettim birdahada okula isinamadim

4. Sınıfa gidiyordum bir öğretmenim bu şekilde duygularımızı kullanıyordu . Bir arkadaşımızın annesi onun ameliyat olunca bile yanında olmuştu, refakatçi olarak . Beni hiç seviyordu çünkü annem onun beleşçi ve takıntılı tavrından dolayi ona prim vermiyordu tüm hirsini benden çıkartıyordu . Tüm paramı harcatıyordu bana zorla ve ben anneme söylemiyordum velhasil büyüduk 26 yaşındayım evliyim ve hala aklımdan gitmez facebookdan eklemiş kabul etmedim yine eklemiş.sınıf arkadaşlarımdan avukat olan doktor olan univ bitiren herkesin mezuniyet fotosu altına kendini oven şeyler yazmis (benim disimdaki arkadaslarimda silmis).babası marangoz bir arkadasima evinin tüm dolaplarini yaptirmisti ucretsiz ,benzinlikleri olan bir arkadasimiza surekli arabasina benzin alip para vermiyormus .megolaman ruh hastası babamı benden kiskaniyodu hep Cumhuriyet altını alınırdı bu salak kadına zorla öğretmenler günü doğumgünü bilmem ne adı altında ona yakın olan bir veli toplardı paraları.Kendini bir halt sanmasin maaşı veriliyor zaten millet birde anaokulu öğretmenini 1 sene eğitim görecek ne diye bu kadar yuceltecekmis allah bilir anaokulu ogretmenlik mezunu bile değildir .Kesinlikle yönetimle konuşun hadsiz , ailesinin anasının babasinin kişilik edindirmedigi birinin egosuyla mi ugrascak herkes

Ne yapıyor kendimi yiyor ? Arkadaşım belki kahvaltıda içiriyorlar o sütü. napacak koli koli evine mi taşıyacak ?
Üzüm ve süt dağıtımında sürekli aksaklıklar yaşanıyor. Veliye icsin/icmesin diye izin belgesi gönderildiği nin ertesi günü veli bize süt verilmemiş diyebiliyor.Ama 1.donem komple yoktu mesela.Bir de süt de sorun görülünce(bir tanesi bozuk çıkınca)hepsini toplayıp tekrar gonder ,yeniden gelsin vakit aliyor

Tam olarak hangi çocuklara? Öğretmenin halinden anlamak için öğretmen olmak gerekiyor gibi dar bir algınız var sanırım. Ha buarada aldığım eğitimin yanında sizinkinin esamesi okunmaz ayrıca, o yüzden hiç o topa girmeyin. Kokan eve gelince temizlik içten başlar. Zihniyetiniz pis, kalbiniz leşse eviniz de kokar. Her gün çitileseniz de tiksindirdiğiniz insanlara kokar.

benzr bir öğretmen de bizde vardı sevgilisi gül yollardı bize gösterirdi. hatta ve hatta sevgilisi yılbaşında tanga yollamış onu bile göstermişti bize. çocukluk ama bilinç altında kalıyor işte

Aldığınız eğitim kullandığınız dilden net anlaşılıyor tartışmaya gerek yok yani. Burada kimse öğretmenlere saldırmadı. Tek bir öğretmen anlatıldı. Neden bu kadar coştunuz anlamadım. Eğer tüm öğretmenleri melek zannedecek kadar yanılgı içindeyseniz öğrencisini döven, taciz eden, tecavüz edenleri hiç duymamışsınız demek ki. Benim öğretmenimi ben ölene kadar hiç bırakmadım. Hayatıma yön veren kadındı. Ellerini bin defa öpsem bir kere daha öpeyim derdim ama kardeşim öğretmeni yüzünden oks hastası oldu. Yanı tanımadığınız, bilmediğiniz insanları saçma sapan ve avam uslularla yargılamak için kullandığınız beyninizi biraz olsun calistirsaydiniz burada aldığınız eğitimi kullanarak (ki demek ki eğitilmemiş sadece ders öğrenmişsiniz şu üsluba bakarsak) benimle sidik yaristiracaginiza biraz olsun şu anda kalbinin kırıklığından resim yapmak bile istemeyen minicik bir yavruyla empati yapardınız adına öğretmen denilen ama daha kendisi insanlığı öğrenememiş bir kadın yerine. Ayrıca kıvırmaya gerek yok. Açık ve net kokan evlerimizden ve hijyenik olmayan gıdalarımızdan bahsetmişsiniz. Öğretmen olmamanıza ayrıca sevindim. Bu da bir kazanımdır.

Kendi üslubuna bak lümpen. Gözünle gördün ,şahit oldun (bunların olması lazım yoksa emin olamazdın) ve empati kurdun çocukla. Git ötede böbürlen.

Kendi üslubuna bak lümpen. Gözünle gördün ,şahit oldun (bunların olması lazım yoksa emin olamazdın) ve empati kurdun çocukla. Git ötede böbürlen.
Lümpenin anlamını bildiğimize emin misiniz. Hani eğitiminiz falan yalan olmasın diye soruyorum. Eğer anlamından emin olarak yazdıysanız sıkıntı yok Zaten tarzınıza çok uygun. Ama bilmeden yazdıysanız yoksul demek ki hiç utanılacak bir şey değil benim için yoksul olmasam da. Emin olun bu ülkede herkes ağzında gümüş kaşıkla doğmuyor. Sizin kokan evleriyle tiksindiginiz insanlar kucumsediginiz o bir liraya muhtaç olabiliyor. Bunu bilmek için de ille yaşamak gerekmiyor. Artık sizin gibi uslupsuzlugu ilke edinmiş garip bir insanla daha fazla iletişim kurup zihnimi kirletmek istemiyorum.

Kendinizde yazmaya hak gördüklerinizi şaşkınlıkla okuyorum, bir çocuk söz konusuyken böyle konuşabilmek, ki doğru olmasa bile konu, bilemiyorum nefret dolusunuz nefretle ve leş zihinlilikle suçladığınız insanlardan bin kat daha fazla hem de. İnsanlar bir konu üzerine kendi yaşadıklarını ifade ediyor, sizin mükemmel bir öğretmene denk gelmiş olmanız hepsinin öyle olduğunu göstermez, çünkü hepsi insan ve farklı karakterlere sahipler.

google yazınca yoksul çıkıyor değil mi? :))))) karl marx onu nerde kimler için icat etti bilsen böyle yazmazdın

google yazınca yoksul çıkıyor değil mi? :))))) karl marx onu nerde kimler için icat etti bilsen böyle yazmazdın
Marx adının sizin gibi biri tarafından zikredilecegini ve kendisine dayanak olarak seçileceğini bilseydi tek satır yazmaz, kendini kapatırdı. Ben lümpenin sizin seviyenizde anlaşılabilecek en basit tanımını yaptım ki lumpen aslolan anlamıyla yoksul demektir. Yanlis hatirlamiyorsam pil pirti gibi bir de sozluk anlami vardi almancada. Lumpen proleterya kavramını anlatıp zihninizi bulandirmak istemiyorum burada. Nihayetinde belli kapasite. Umarım karanlik beyniniz günün birinde biraz olsun ışıkla tanışır.

Şaşkınlıkla okumak kesmemiş olacak ki bir de cevap yazayım şuna demişsin. Bir konuda haklısın iyi öğretmene denk geldim ama bir tane değil. ilkokul, ortaokul, lise ,üniversite tüm eğitim hayatım boyunca onlarcasına. Anne babalarımız mükemmel değil, onlar da olmayabilir.
Lumpen proleterya kavramını anlatıp zihninizi bulandirmak istemiyorum burada.
Lütfen bulandır zihnimi. Bekliyorum.

Ne şanslısınız öyleyse, bazılarımız şanslı olmayabiliyor. Bunun farkına varmanız dileklerimi iletiyorum, kaostan besleniyorsunuz belli ki kendi adıma buna meze olmayacağım. İyi geceler dilerim.

Ne şanslısınız öyleyse, bazılarımız şanslı olmayabiliyor. Bunun farkına varmanız dileklerimi iletiyorum, kaostan besleniyorsunuz belli ki kendi adıma buna meze olmayacağım. İyi geceler dilerim.
size de iyi geceler.

Biz de de haftada bir gün kumbara günü (veliler istedi) 1 lira getiriyorlar 23 öğrenci zaten,hediye alıyoruz ya da sınıf etkinlikleri için karton,keçe,yapıştırıcı, mürekkep vs 23 lira yetmiyor çoğunlukla cebimden çıkıyor benim hadsiz Velinin biri de ne yapıyor hoca bu paraları demiş,kusura bakmayın da hiç bir öğretmen o kadar düşmez hepi topu 20-30 lira toplanıyordur emin olun öğretmenin cebinden misliyle çıkıyordur sınıf için.

İğrenç olmuş demesi tabiki olmamış ama o yaş gurubu çocukları olayları söylenenleri farklı algilayabiliyorlar,bana annesinin yanında "bugün beni okumadin bana ödev vermedin "gibi şeyler söyleyen ogrencimi okumuştum mesela sınıfta.

Öğretmenin hediye beklemesi de hoş değil,ben özellikle belirtirim bana hediye falan almayın diye,bir kişi bile gönülsüz verse para zaten o şeyin hayrını gormem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…