kızımın boynu iyilesmiyor yardım edin!!!!!

yardim

• cevap

OY: 2 100,0%
  • kizim'in boynu

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

ku_zu_cuk_la_rim

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
307
26.132
488
39
Maraba hanımlar, kizim 7 buçuk aylik ve aylardır boynu pişik ne yaptiysam iyilesmiyo.yurt disindayim kac kez doktora götürdük ne ilaç kullandiysak geçmiyor.dermokrem,daktozin ve sayamiyacagim birsürü ilaç ama olmuyo.Ne yapsam olmuyor. Bir ara zeytin yagi sürdüm iyi gibiydi ama baktım dün yine kıpkırmızı .hergün yikiyorum,yakalarına bile diktim deymesin diye ama olmuyo olmuyo...bilgisi olan yada başına gelen varmi? Nasıl geçti yada geçer?

Valla Bursa da ablam bana ilaç yaptırdı eczanede süper bısey popoya boynuna çok ıyı geliyo ben afırkadayım

ben oğlumun poposu pişik olduğunda hametan kullandım anında geçiriyor.
bir de oğlumun bugünlerde vücudunda kızarıklıklar çıkıyordu. doktor atopik dermatit dedi.. coresatin die bi krem verdi çok şükür azaldı kaybolmak üzereler..

Bide arkadaşım konu Nasıl açtın bende açmak istiyorum hatta yazdım ama göremedım bir derdım var da

buradan isim verebiliyo muyum , banlanır mıyım bilemedim ama palliativ diye bir krem vermişti benim doktorum bana. pişik olduğunda hemen onu kullanıyorum, sabah hiç bişey kalmıyor. bi de sudo crem diye bişey var, muhteşem bir krem. bunları denedin mi bilmiyorum ama, başka da bişey gelmedi aklıma

Bu sulaniyor ve kasiniyor da kizimin yanından ayrilamiyorum kasiyip kanatiyor.

bebek pudrası lütfen kullanmayın. özellikle kız bebeklerinde yumurtalık kanser yapıyor. astım ve akciğer yetmezliği yapıyor. haberlerde de bu durumla karşılaşanlar çıktı.

benim oğlumda öyleydi. ama yaz aylarında oluyor ve bir yaz geçmiyor sadece hafifliyor. bize dr bol bol banyo dedi. yaptırıyorduk. zaten çocuğunda yaz aylarında banyoda sesi hiç çıkmıyor kışın sevmiyor. sanırım rahatlıyor pişikleri. bir de benim oğlum biraz tombik o yüzden de pişik oluyor. hiç baş edemezseniz kortizonlu kremler var. çok mecbur kalırsanız onlardan kullanın.

Evet pudraya karşıydık ama birde onu deneyelim dedik son çare nitekim olmadı.normalde hiç pisik olmadı boynundan başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…