- 28 Şubat 2016
- 307
- 26.132
- 488
- 39
- Konu Sahibi ku_zu_cuk_la_rim
-
Valla Bursa da ablam bana ilaç yaptırdı eczanede süper bısey popoya boynuna çok ıyı geliyo ben afırkadayımMaraba hanımlar, kizim 7 buçuk aylik ve aylardır boynu pişik ne yaptiysam iyilesmiyo.yurt disindayim kac kez doktora götürdük ne ilaç kullandiysak geçmiyor.dermokrem,daktozin ve sayamiyacagim birsürü ilaç ama olmuyo.Ne yapsam olmuyor. Bir ara zeytin yagi sürdüm iyi gibiydi ama baktım dün yine kıpkırmızı .hergün yikiyorum,yakalarına bile diktim deymesin diye ama olmuyo olmuyo...bilgisi olan yada başına gelen varmi? Nasıl geçti yada geçer?
ben oğlumun poposu pişik olduğunda hametan kullandım anında geçiriyor.Maraba hanımlar, kizim 7 buçuk aylik ve aylardır boynu pişik ne yaptiysam iyilesmiyo.yurt disindayim kac kez doktora götürdük ne ilaç kullandiysak geçmiyor.dermokrem,daktozin ve sayamiyacagim birsürü ilaç ama olmuyo.Ne yapsam olmuyor. Bir ara zeytin yagi sürdüm iyi gibiydi ama baktım dün yine kıpkırmızı .hergün yikiyorum,yakalarına bile diktim deymesin diye ama olmuyo olmuyo...bilgisi olan yada başına gelen varmi? Nasıl geçti yada geçer?
canım, bebek pudrası denesen ? terletmediği için pişikte yapmaz belki. kıyamam ben ona
Bide arkadaşım konu Nasıl açtın bende açmak istiyorum hatta yazdım ama göremedım bir derdım var da
bdv sayfasını aç sağ üstte pembe renk buton ona tıklaBide arkadaşım konu Nasıl açtın bende açmak istiyorum hatta yazdım ama göremedım bir derdım var da
yağlı kerm denedin miDenemedigim şey kalmadi pudrayida denedim olmuyo
Bu sulaniyor ve kasiniyor da kizimin yanından ayrilamiyorum kasiyip kanatiyor.ben oğlumun poposu pişik olduğunda hametan kullandım anında geçiriyor.
bir de oğlumun bugünlerde vücudunda kızarıklıklar çıkıyordu. doktor atopik dermatit dedi.. coresatin die bi krem verdi çok şükür azaldı kaybolmak üzereler..
Nasıl yani yağlı krem?yağlı kerm denedin mi
nerdesin tr de misin arko krem var tüpte oğlumun geçmek bilmeyen pişiğni geçirdiNasıl yani yağlı krem?
Hayır ıslam mendil kullanmıyorum doktor çok iyi bakıyorsunuz diyor.bazilari da aylik diye bir şey diyor yani her ay tazeleniyormusCozumu bılmıyrum ama ıslak mendl degırme bence
Ben belcikadayim .nerdesin tr de misin arko krem var tüpte oğlumun geçmek bilmeyen pişiğni geçirdi
Son olarak kortizonlu ilaç verdiler ama doktor emin değildi kullanmak istemiyorum.kullandığı ilaç var mı bebişin
Evet pudraya karşıydık ama birde onu deneyelim dedik son çare nitekim olmadı.normalde hiç pisik olmadı boynundan başkabebek pudrası lütfen kullanmayın. özellikle kız bebeklerinde yumurtalık kanser yapıyor. astım ve akciğer yetmezliği yapıyor. haberlerde de bu durumla karşılaşanlar çıktı.
benim oğlumda öyleydi. ama yaz aylarında oluyor ve bir yaz geçmiyor sadece hafifliyor. bize dr bol bol banyo dedi. yaptırıyorduk. zaten çocuğunda yaz aylarında banyoda sesi hiç çıkmıyor kışın sevmiyor. sanırım rahatlıyor pişikleri. bir de benim oğlum biraz tombik o yüzden de pişik oluyor. hiç baş edemezseniz kortizonlu kremler var. çok mecbur kalırsanız onlardan kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?