- 28 Şubat 2016
- 307
- 26.132
- 488
- 39
- Konu Sahibi ku_zu_cuk_la_rim
-
Her gun banyo yaptirin.
Boynunu ozellikle her 3-4 saatte bir ilik suyla yikayip iyice kurulayin.
Boyun kuru tutulmasi gereken yerlerdendir. Kremleri, yaglari surmeyin oraya. Tabii bu ozellikle oranin sorunu icin doktor tarafindan verilmis bir ilac krem degilse. Ki boyun gibi yerlerin ilaci bile genelde kremden cok pudra olur.
Altin kural boyun bolgesini "Kuru" tutmak, bunu unutmayin. Kuruladiktan sonra biraz pudra serpebilirsiniz hatta, ama bu biraz riskli, agzina burnuna gelmemesi icin cok dikkatli olmaniz lazim. Oraya ince bir bez de koyabilirsiniz kuru kalmasi icin.
Hatta kimi zaman ilac, merhem gibi tahris olmus yerin tedavisi icin krem uygulanip, ustune yine kuru kalmasi icin pudra bile serpilebiliyor.
Yenidogan hemsiresiyim, buna dayanarak tavsiye veriyorum.[/QUOT ama çok tahriş olmuş durumda ve bebegim çok hareketli daha çok tahriş etmezmi bez.pudra da tavsiye edilmiyor pek.gerçi poposuna kullanmadım hiç ama boynuna bir kez sürdüm. Boyun resmini atayım yinede derseniz olur.
Bizimde başımıza geldi.. Çok üzülüyordum yıkayıp tülbentle sarıyodm ne yaptıyaam geçmedi en son bi cildiyeye gittik ve bize bi karışım verdi eczane karıştırdı 2 kere sürmemle geçti ismini hatırlamıyrm kızm 2 buçuk yaşnda cildiyeye başvurun
bepanten ve hematan kremleri karıştır uygula bir ...(ikiside pişik kremii)Maraba hanımlar, kizim 7 buçuk aylik ve aylardır boynu pişik ne yaptiysam iyilesmiyo.yurt disindayim kac kez doktora götürdük ne ilaç kullandiysak geçmiyor.dermokrem,daktozin ve sayamiyacagim birsürü ilaç ama olmuyo.Ne yapsam olmuyor. Bir ara zeytin yagi sürdüm iyi gibiydi ama baktım dün yine kıpkırmızı .hergün yikiyorum,yakalarına bile diktim deymesin diye ama olmuyo olmuyo...bilgisi olan yada başına gelen varmi? Nasıl geçti yada geçer?
bepanten ve hematan kremleri karıştır uygula bir ...(ikiside pişik kremii)
tarafımdan denendii
ikisini karıştırıp uygulaaaBepanthol kullandım ama hematan yok burda malesef.MAŞALLAH sanki iyileşiyor boynu...bilgilerinizi aktardığımız için teşekkür ederim.
Amin.sağolun daha iyi kuzumun boynu, çok teşekkür ederim.zeytin yagi sürüyorum birtekPişik için ben arko krem kullandım iyi yapıyor.Arkadaşım bal duruyordu onun bebeğini bal iylestirdi bildiğim. Benim oğlum da bir kaç kez ağır pisik oldu içim gitti Allah yardımciniz olsun.
Sudo krem var pisiklerr için.çok etkili denediniz bilmiyorum.Maraba hanımlar, kizim 7 buçuk aylik ve aylardır boynu pişik ne yaptiysam iyilesmiyo.yurt disindayim kac kez doktora götürdük ne ilaç kullandiysak geçmiyor.dermokrem,daktozin ve sayamiyacagim birsürü ilaç ama olmuyo.Ne yapsam olmuyor. Bir ara zeytin yagi sürdüm iyi gibiydi ama baktım dün yine kıpkırmızı .hergün yikiyorum,yakalarına bile diktim deymesin diye ama olmuyo olmuyo...bilgisi olan yada başına gelen varmi? Nasıl geçti yada geçer?
Sudo krem var pisiklerr için.çok etkili denediniz bilmiyorum.
Birde egzama olabilirmi acaba?
Ayrıca giydirdiginiz kıyafetler çok önemli. Ne ile yikiyorsunuz belki alerji yapıyordur..
Yada yediği bir şey buna neden olabilir.uyduğu oda bile.oda sıcaklığı 18 derecenin üstünde olmamalı. Bütün bunlara dikkat edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?