kızımın boynu iyilesmiyor yardım edin!!!!!

yardim

• cevap

OY: 2 100,0%
  • kizim'in boynu

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

Bizimde başımıza geldi.. Çok üzülüyordum yıkayıp tülbentle sarıyodm ne yaptıyaam geçmedi en son bi cildiyeye gittik ve bize bi karışım verdi eczane karıştırdı 2 kere sürmemle geçti ismini hatırlamıyrm kızm 2 buçuk yaşnda cildiyeye başvurun

Belcikadayiz ve burdaki doktorlara güvenim kalmadı.

İyi bir cildiye size yardımcı olacaktır benm kızımda 6 aylıktı boynu sizinki gibi olduğunda ama mecbur güvenmek zorundayız

bepanten ve hematan kremleri karıştır uygula bir ...(ikiside pişik kremii)
tarafımdan denendii

Pişik için ben arko krem kullandım iyi yapıyor.Arkadaşım bal duruyordu onun bebeğini bal iylestirdi bildiğim. Benim oğlum da bir kaç kez ağır pisik oldu içim gitti Allah yardımciniz olsun.

Kullandiginiz Deterjan veya yumuşatıcı alerji yapıyor olabilir degistirdinizmi hiç
Kiyafetlerini yikadiktan sonra makineyi deterjansiz çalıştırıp tekrar yıkayın belki faydası olur
Çünkü yigeminde vvücudunda pisikler olmustu doktora götürdük deterjan degistirdinizmi diye sordu ilk olarak evet başka bir marka almışlar hemen alerji yapmış oda

Pişik için ben arko krem kullandım iyi yapıyor.Arkadaşım bal duruyordu onun bebeğini bal iylestirdi bildiğim. Benim oğlum da bir kaç kez ağır pisik oldu içim gitti Allah yardımciniz olsun.
Amin.sağolun daha iyi kuzumun boynu, çok teşekkür ederim.zeytin yagi sürüyorum birtek

Sudo krem var pisiklerr için.çok etkili denediniz bilmiyorum.
Birde egzama olabilirmi acaba?
Ayrıca giydirdiginiz kıyafetler çok önemli. Ne ile yikiyorsunuz belki alerji yapıyordur..
Yada yediği bir şey buna neden olabilir.uyduğu oda bile.oda sıcaklığı 18 derecenin üstünde olmamalı. Bütün bunlara dikkat edin lütfen.

Sudokrem kullandım.yemeklerinde üç gün kuralına uyduk.çamaşırlarını bebeklere özel sıvı deterjan ile yikiyorum ve 4 kere uygulanıyor.kıyafetlerini kesinlikle yapamadan ve utulemeden giydirmiyorum.geriye birtek şey kalıyor ortam ısısı o evet biraz sıcaktı galiba ve buda geç iyileşmesine sebep oluyordu ama artık daha az ısıda uyuyor ve ondada etkili oldu.ama bir hocamız okuduktan sonra mucize gibi iyileşiyor.ben buna dua bin gücü diyorum..çok teşekkür ederim sevgili kardeşlerim.dua ile...sevgiler...

Bebişine gçok geçmiş olsun canım. Kesinlikle sudocrem kullanmalısın... Hakikaten çok etkili...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…