kızımın boynu iyilesmiyor yardım edin!!!!!

yardim

• cevap

OY: 2 100,0%
  • kizim'in boynu

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
farklı bi dr ye gittin mi basit bi pişik vakası değil çünkü belki tedevi yanlış

Hayır kullanmadım, burda varmidir acaba belcika burası bilmiyorum.
Ben doğuma yakın eczaneden en iyisinden bir pişik kremi almıştım. Bir sürü para verdim tabi nede olsa ilk bebeğimiz. O krem oğluma pişik yaptı. Tedavisi için Hametan kullandık. Bence araştırabilirsin. İlacın etken maddesini eczacıya söyleyin. Aynı etken maddeyi içeren bir ürün vardır diye tahmin ediyorum canım. Çok geçmiş olsun.

netten şöyle bi baktım pişiğe benzemiyo sulu kaşıntılı kanayan pişik türü yok bulamadım yara kabarcık olarak geçiyo hep yanlış tedavi bence

İnanın böyle bir bilgiden haberin yoktu, genital bölgeye kullanılmayacağını biliyordum da allah'tan kızımda hiç kullanmadım, kullanan arkadaşlarımı da bilgilendireceğim.

Konu sahibi, yanlış yönlendirdiğim için ayrıca özür diliyorum.

estağfurullah. hergün bişey öğreniyoruz. ben de eczacı bir arkadaşın uyarısıyla öğrendim.. Rabbim hastalık sıkıntı göstermesin inş bütün yavrularımıza

Benin kızında çenesinin altı oluyordu farkettinmi girdiği değdiği için pişik oluyormus.ben artık bornuna sıfır kıyafet girdiriyorum olmuyor.ten tene temas etmicek yani

Çok geçmiş olsun, bildiğim en etkili pişik kremi Sudokrem benim de. Annem kardeşime kullanırdı hep. Bir günde de işe yarar, siz de bulabilirsiniz sanırım

Aa benim oğlumdada var yüzünde linola verdiler bize ama daha beter oldu bu kremi bi sorıyım dr belki bu iyi gelir

Benim kızım da doğumdan sonra boynu kol altları çok pişik oluyordu, travazol mustela felan sürünce geçiyordu sonra yine oluyordu öyle ki göğsüne doğru yayılmaya başlamıştı, görümcem arabistandan bübchen markasının baby cream adında içinde balmumu bulunan yağlı bir krem getirmişti, onu her banyo sonrası boynuna süre süre geçirdik, hala biraz sıcak olsa bulunduğu ortam hemen boynu kızarır ama bu kremi sürünce sönüyor bir de sürekli incecik giydiriyorum ev de ortalama 20-22 derece arası, yelek kazak gibi şeyler giydirmiyorum. kremin fotoğrafı da şu:

Eklentiler

• article_images.php.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 53
Bütün kremleri denedik boynu için hatta tasvip etmedigim halde pudrayida kullandım ama olmadı.kuzumun derdini anlayamadık bir türlü.ev sıcaklığının en fazla 22 oluyor geceleri 17 derecede uyuyoruz.sıcağa alışık değil bi zihin birde tulum giydiriyorum ve çok şükür pişik olmadı çünkü bezini sık degisiyoruz.boynuna çare bulamadık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…