- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi ku_zu_cuk_la_rim
-
Hayır kullanmadım, burda varmidir acaba belcika burası bilmiyorum.Hametan kullandın mı?
Evek iki doktorda aynı bisey anlamıyorlar.farklı bi dr ye gittin mi basit bi pişik vakası değil çünkü belki tedevi yanlış
Evek iki doktorda aynı bisey anlamıyorlar.
Ben doğuma yakın eczaneden en iyisinden bir pişik kremi almıştım. Bir sürü para verdim tabi nede olsa ilk bebeğimiz. O krem oğluma pişik yaptı. Tedavisi için Hametan kullandık. Bence araştırabilirsin. İlacın etken maddesini eczacıya söyleyin. Aynı etken maddeyi içeren bir ürün vardır diye tahmin ediyorum canım. Çok geçmiş olsun.Hayır kullanmadım, burda varmidir acaba belcika burası bilmiyorum.
dermotolojiye gidiyosunuz dimiEvek iki doktorda aynı bisey anlamıyorlar.
Ciddiyeden randevu aldık.inşallah faydası olurcanım çocuk doktoruna mı gidiyorsun.. cildiyeye git bence .. bu kadar geçmeyen pişikte hiç duymadım..belki pişik değildir ..
bebek pudrası lütfen kullanmayın. özellikle kız bebeklerinde yumurtalık kanser yapıyor. astım ve akciğer yetmezliği yapıyor. haberlerde de bu durumla karşılaşanlar çıktı.
benim oğlumda öyleydi. ama yaz aylarında oluyor ve bir yaz geçmiyor sadece hafifliyor. bize dr bol bol banyo dedi. yaptırıyorduk. zaten çocuğunda yaz aylarında banyoda sesi hiç çıkmıyor kışın sevmiyor. sanırım rahatlıyor pişikleri. bir de benim oğlum biraz tombik o yüzden de pişik oluyor. hiç baş edemezseniz kortizonlu kremler var. çok mecbur kalırsanız onlardan kullanın.
İnanın böyle bir bilgiden haberin yoktu, genital bölgeye kullanılmayacağını biliyordum daallah'tan kızımda hiç kullanmadım, kullanan arkadaşlarımı da bilgilendireceğim.
Konu sahibi, yanlış yönlendirdiğim için ayrıca özür diliyorum.
Çok geçmiş olsun, bildiğim en etkili pişik kremi Sudokrem benim de. Annem kardeşime kullanırdı hep. Bir günde de işe yarar, siz de bulabilirsiniz sanırımMaraba hanımlar, kizim 7 buçuk aylik ve aylardır boynu pişik ne yaptiysam iyilesmiyo.yurt disindayim kac kez doktora götürdük ne ilaç kullandiysak geçmiyor.dermokrem,daktozin ve sayamiyacagim birsürü ilaç ama olmuyo.Ne yapsam olmuyor. Bir ara zeytin yagi sürdüm iyi gibiydi ama baktım dün yine kıpkırmızı .hergün yikiyorum,yakalarına bile diktim deymesin diye ama olmuyo olmuyo...bilgisi olan yada başına gelen varmi? Nasıl geçti yada geçer?
Aa benim oğlumdada var yüzünde linola verdiler bize ama daha beter oldu bu kremi bi sorıyım dr belki bu iyi gelirben oğlumun poposu pişik olduğunda hametan kullandım anında geçiriyor.
bir de oğlumun bugünlerde vücudunda kızarıklıklar çıkıyordu. doktor atopik dermatit dedi.. coresatin die bi krem verdi çok şükür azaldı kaybolmak üzereler..
Bütün kremleri denedik boynu için hatta tasvip etmedigim halde pudrayida kullandım ama olmadı.kuzumun derdini anlayamadık bir türlü.ev sıcaklığının en fazla 22 oluyor geceleri 17 derecede uyuyoruz.sıcağa alışık değil bi zihin birde tulum giydiriyorum ve çok şükür pişik olmadı çünkü bezini sık degisiyoruz.boynuna çare bulamadık...Benim kızım da doğumdan sonra boynu kol altları çok pişik oluyordu, travazol mustela felan sürünce geçiyordu sonra yine oluyordu öyle ki göğsüne doğru yayılmaya başlamıştı, görümcem arabistandan bübchen markasının baby cream adında içinde balmumu bulunan yağlı bir krem getirmişti, onu her banyo sonrası boynuna süre süre geçirdik, hala biraz sıcak olsa bulunduğu ortam hemen boynu kızarır ama bu kremi sürünce sönüyor bir de sürekli incecik giydiriyorum ev de ortalama 20-22 derece arası, yelek kazak gibi şeyler giydirmiyorum. kremin fotoğrafı da şu:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?