• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın cebinde permatif buldum

Cansu1978

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
7
2
1
35
Herkese selam, umarım yardımcı olabilirsiniz , ne yapacağımı şaşırmış bir durumdayım.
Henüz 14 yaşında bir kızım var, bugün Doğum günü 15 girecek, ve ben bu sabah kızımın çantasında permatif buldum. Anında o çantayı yüzüne çarpıp hesabını sormak istedim ama böyle bir tepkinin doğru bir cözüm olmadığını düşünüyorum ve bu durumda kala kaldım. Ne yapmalıyım sizce ?

Kızınızla daha önce tüylenmeyi konustunuz mu? Kii yaptıgıda çok normal, utanmış çekinmiş. Lütfen kendinize sinirlenecek yer aramayın. Oturun konusun, olanları olacakları ve nasıl sonuca ulaşacagını anlatın

Herkese selam, umarım yardımcı olabilirsiniz , ne yapacağımı şaşırmış bir durumdayım.
Henüz 14 yaşında bir kızım var, bugün Doğum günü 15 girecek, ve ben bu sabah kızımın çantasında permatif buldum. Anında o çantayı yüzüne çarpıp hesabını sormak istedim ama böyle bir tepkinin doğru bir cözüm olmadığını düşünüyorum ve bu durumda kala kaldım. Ne yapmalıyım sizce ?
Ben anlamadım prezervatif mı yazmak istediniz agzına vurmak istedim diye yoksa permatık için bu öfke olamaz yani.

Yani öyle bi yazmışsınız ki görende prezervatif buldunuz sanar tövbe esrgfrullah

Tüyleri içindir ne için olacak korkmuştur çekşnmiştir ona yönelmiştir

Alın karşınıza sakince konuşun kızınızı korkutmayn tepkinizle

Bende kız annesiyim yazdgnızı okuyunca üzüldüm açıkcası çantayı yüzüne çarpmak nedir bu sizin ilişkinizi zedelemekten başka bişey yapmaz:KK43:

yanlış anlamış olmak istiyorum bence siz permatiği tüyleri alma amaciyla değil kendine zarar verme amacıyla aldığını düşündünüz doğru mu ? eğer yalnişsa kızmaniz cok sacma benim 12 yasindaki kardesim bile tüylerinden rahatsiz oldugu icin benden yardim istemisti

Eğer permatik bulduysaniz onun bir çözümü var eğer ki bulduğunuz prezervatifse belki merakından almistir umarım düşündüğünüz gibi degildir.
Alın karşınıza konuşun güzellikle yaklaşın bu onların en deli çağı Allah yardımcınız olsun.

Yani öyle bi yazmışsınız ki görende prezervatif buldunuz sanar tövbe esrgfrullah

Tüyleri içindir ne için olacak korkmuştur çekşnmiştir ona yönelmiştir

Alın karşınıza sakince konuşun kızınızı korkutmayn tepkinizle

Bende kız annesiyim yazdgnızı okuyunca üzüldüm açıkcası çantayı yüzüne çarpmak nedir bu sizin ilişkinizi zedelemekten başka bişey yapmaz:KK43:

Zaten bulduğum prezervatif, yanlış yazmışım

Prezervatif miii. Yargıladıgım için kusura bakmayın.
Buldugunuz yere geri koyun ve kızınızla odasına gidip temizlik yapmaya başlayın o yatagını toplarken sizde prezervatifi bulacağınız yöne dogrulun.sonrasında da sakin kalarak konusmaya çalışın.

Prezervatif miii. Yargıladıgım için kusura bakmayın.
Buldugunuz yere geri koyun ve kızınızla odasına gidip temizlik yapmaya başlayın o yatagını toplarken sizde prezervatifi bulacağınız yöne dogrulun.sonrasında da sakin kalarak konusmaya çalışın.

Heyecandan/ şokdan nasıl yazdığımı anlamamışım. Değiştirmeye çalışıyorum.

Back
X