• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın cebinde permatif buldum

Oo prezervatifmiymiş 😳
Annemde ünideyken cantamda sigara bulurdu hep inkar ederdim arkadaslarımın derdim ama kullanmaya devam ederdim
Atacagınız sert bir adım veya söz ters tepebilir
Yanında oldugunuzu ama böyle seylere daha vakti oldugunu acıklayıcı bir konusma yapmanız size yalan söylemesini engelleyecektir

Sakince yaklaşın korkurtmadan korkarsa yalana daha cok itersiniz arkadaşın dediği gibi odasını toplar gibi yapın çantasını düzenliyormuş gibi sonra kızım bu ne nerden buldun bunu dersiniz oda söyleyebilir belki ztn yalan söylese bile o anda anlarsınız annesisiniz 14 yasında bir kız umarım kötü birşey değildir meraktandır nerden buldugunu da sorun.
Evde siz kullanıyormusunuz merak edip çantaya atmış olabilir

Sakince yaklaşın korkurtmadan korkarsa yalana daha cok itersiniz arkadaşın dediği gibi odasını toplar gibi yapın çantasını düzenliyormuş gibi sonra kızım bu ne nerden buldun bunu dersiniz oda söyleyebilir belki ztn yalan söylese bile o anda anlarsınız annesisiniz 14 yasında bir kız umarım kötü birşey değildir meraktandır nerden buldugunu da sorun.
Evde siz kullanıyormusunuz merak edip çantaya atmış olabilir
Yok hayır, evde bulmuş olamaz

Yok hayır, evde bulmuş olamaz
Dediğim gibi nazikçe sorun tepkinizi sert verirseniz yalana daha mehilli olacaktır.
Umarım sadece merak etmiştir almıştır merak etme zamanları 14 15 internette aldı başını gidiyor internetten ögreniyorlar eskiden herşey gizli imiş şimdi hiçbirşey gizli değil alenen olan bişi.

Ergenlik döneminde kızınız. Tüylenme problemini çözmek için her ergen ağdadan önce permatiğe yönelir, ağda korkutucu gelir. Size de durumu açmaya çekinmiş olabilir. Neden sinirlendiniz anlamadım ben? :KK64:
Bulduğum
Dediğim gibi nazikçe sorun tepkinizi sert verirseniz yalana daha mehilli olacaktır.
Umarım sadece merak etmiştir almıştır merak etme zamanları 14 15 internette aldı başını gidiyor internetten ögreniyorlar eskiden herşey gizli imiş şimdi hiçbirşey gizli değil alenen olan bişi.
malesef öyle artık.

Ayy ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim ya. Daha cok küçük inşallah merakından almıştır. Biraz izleseniz nereye gidio kimlerle arkadaşlık ediyor. Ne desem boş cocugum yok tam anlayamam ama.

Umarım kafa buluyosunuzdur. Ki inşAllah öyledir eğer bu gerçekse 14 yaşında kız çocuğu nereden nasıl bulmuş olabilir. Üyelerin söylediği gibi çok sakin davranmanız gerekiyor durumu anlamak için. İnsanın aklına binbir türlü iş geliyor. İnşAllah sadece merakdır.

Umarım kafa buluyosunuzdur. Ki inşAllah öyledir eğer bu gerçekse 14 yaşında kız çocuğu nereden nasıl bulmuş olabilir. Üyelerin söylediği gibi çok sakin davranmanız gerekiyor durumu anlamak için. İnsanın aklına binbir türlü iş geliyor. İnşAllah sadece merakdır.
Ablacigim heryerde kolaylikla bulur.. oyle kotu zamandayizki allahim akil fikir versin.. belcikada yasiyorum 13 yasindayken.. bize kondom dagitiyorlardi ogretmenler ..16 yasiniza az kaldi yakinda sevismeniz sizin hic bir haktir diyerek... turkiyedede cogu insanlar bunu normalestiriyorlar ztn.. kiyamet geliyor

Merakından almıştır bence,o yaşta her çocuk her şeyi,özellikle cinsellikle ilgili herşeyi öğrenme,keşfetme peşinde olurlarya onun gibi,bide tlfonu varsa bı geçmişini falan kurcalayin, googledan neler arattigina bakin bı gizlice,gerçekten bı şeyleri merak etmişse bu tür şeyler de aratmistir,bilgisayar fln varsa hepsini inceleyin.en sonda suçlayıcı bı tavır takinmadan sakin bı sekilde konuşun derim Allah yardımcıniz olsun

Ayyy bende permatik anlayanlardanım :olamaz: Bence acilen bir çocuk psikoloğuna gidin, durumu bildirin ve ilk olarak uzmanının görüşmesini isteyerek kolundan tuttuğunuz gibi çocuğu psikoloğa götürün. Görüşmenin ardından nasıl davranmanız, nasıl konuşmanız gerektiğini, üzerinize düşenleri de sormayı unutmayın. Zor bir durum, vereceğiniz yanlış bir tepki durumu daha kötü hale getirir. Allah yardımcınız olsun, benim tavsiyem bu.

Tahminım dogru cıktı. O yaslarda dıkkat cekmek ıcın de tasımıs olabılır. Ne denilir bılmıyorum. Bende kısısel bakım yerinde calısıyorum. Ve bızde de bu urun var. Lise ogrencılerı maalesef prezervatif alıyo. Yardım alın bu konuda bence. Ters tepkiniz kızınızı kaybetmenıze sebeb olabilir. Sigara gıbı bısey de degıl. Yada farklı Bı sekılde kız cocugunum ozel oldugunu vs anlatın

Permatik mi buldunuz?Neden kızdıniz belki utandı killanmıştır çocuk arkadaşlarından duymuştur koymuştur çantasına bir sorun suratına vurmadan

Tahminım dogru cıktı. O yaslarda dıkkat cekmek ıcın de tasımıs olabılır. Ne denilir bılmıyorum. Bende kısısel bakım yerinde calısıyorum. Ve bızde de bu urun var. Lise ogrencılerı maalesef prezervatif alıyo. Yardım alın bu konuda bence. Ters tepkiniz kızınızı kaybetmenıze sebeb olabilir. Sigara gıbı bısey de degıl. Yada farklı Bı sekılde kız cocugunum ozel oldugunu vs anlatın
12 yaşında ki çocuk prezervatif mi taşıyormus 😨

Lisede okurken bir kiz ogrenci hamile kalip okuldan ayrilmisti. Niyeyse o kiz geldi aklima. Keske korunsaydi da erken yasta rezil bir hayata baliklama dalmasaydi. Bizim derdimiz universite sinavi, meslek secimi idi. O kizcagiz ise evde itilip kakilan fazla gorulen bir cocuktu. Sevilmemisti. Kendi akrani bir erkek ogrencinin iki guzel lafi sevildigini dusunmesine sebep oldu. Ve bir degil iki hayat kaydi,gitti. Cocugunu gizli dogurmus.Diyecegim o ki, cantayi agzina carpmak yerine oturun iki hanim gibi konusun. Bu arada o delikanli kiza sahip cikmadi. Bekaret olgusundan ziyade kullanilma durumu uzerinde yogunlasin. Zaman cok farkli. Simdiki cocuklar klan gibi. Arkadaslari cok onemli. Bizlerin niye ayagi kaymadi derseniz amacimiz okumak,meslek sahibi olup calismakti. Kizinizi caktirmadan oz guvenini yukseltecegi kendi basarilarini elde etme tadini alacagi spor,muzik ve sanata yonlendirin. Arkadas cevresi degissin, biraz hirs yapsin.

Back
X