Kızımın Doğum Günü İçin Yardım..

eagle26

nazlı kızım & yakışıklı paşam
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
299
39
318
Selam kızlar;

Önümüzdeki hafta içi biricik prensesime doğum günü yapmayı planlıyoruz..Fakat doğum günün de hamur-tatlı-tuzlu-kek- salata artık aklınıza ne gelirse yapmam gerekiyor..Bunları tek başıma yapacağım malesef ve hepsi güzel ve özel olsun istiyorum.

Siz den ricam eğer böyle seçkin ve beğenilen tarifleriniz önerileriniz varsa bana yardım etmeniz...
Şimdiden teşekkür ederim...

konuyuda doğru yere mi açtım bilmiyorum

nette çatıkatıilkay diye arat onun sayfasında kızına yaptığı doğum günü etkinlkleri vardı çok hoştu bibak istersen ayrıca tarifler verebilirim ama sen bi ön araştırma yap derim kaç kişi gelicek

Öncelikle prensesinin doğumgününü kutluyorum.
Böyle bir gün için daha önce denemediğin tarifleri yapmanı tavsiye etmem canım ama ya.ilk denemeler çoğunlukla fiyasko olur,bildiğin şeyler yapsan daha iyi olur.önce menüyü hazırla,ne yapacağına karar ver genel hatlarıyla.mesela yaşpastanız meyveliyse sen tatlı olarak ağlayan pasta gibi çikolatalı bir tatlı yapabilirsin,ya da tam tersi,pastanız çikolatalıysa haşhaşlı revani gibi beyaz kremalı bir tatlı olabilir veya tavuk göğsü ,sütlü irmik gibi dilimlenerek ikram edilen bir sütlü tatlı olabilir.
Ben böyle günlerde salata olarak genelde patates salatası ve havuç mezesi yaparım,onu kesinlikle tavsiye ederim,bilirsin,rendelenmiş havucu zeytinyağında soteleyip yoğurt,mayonez,sarımsak ve dereotuyla koyu kıvamlı meze yapıyoruz,hamur işlerinin yanına iyi gidiyor.

Back
X