Kızımın ismi belli değil

moondance

kuzucuklarım
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2006
318
2
116
Yalova
33. haftama giricem ve hala kızımın ismi belli değil.5 yaşında oğlum var ismi kuzey ona uygun olsun diye düşündüm ilk baştan ama hiç uygun birşey bulamadık.şimdi de eşimle habire o olsun mu yoksa bu mu olsun diye düşünüp duruyoruz ama bir türlü karar veremiyoruz.

düşündüğümüz isimler eyşan,idil,inci,duru
ne yapsak karar veremedik bana yardım edin lütfen :çok üzgünüm:

Düşündüğünüz isimler cok güzelmiş. Özellikle İnci ismi çok kibar.

Ben kardeşlerin birbirine kafiyeli uyumlu isimleri olmasını pratik bulmuyorum . Birine seslenirken mesela kime seslendiğiniz belli olmayacak falan bana problem olurmuş gibi geliyo. Ama tabi bu benim fikrim :)

Bizim kızımızın adı da uzun süre muamma oldu. Önce Ada koyalım dedik. Sonra Nil mi olsa diye düşündük. Sonunda ikisinden de vazgeçip Mira koymaya karar verdik. Bunların dışında Ece, Nehir, Selin, Azra, Deniz, Oya, Ela isimleri de güzel. Umarım içinize sinen bi isim bulabilirsiniz :)

eyşan benimde hosuma gitmedi. Bencede iki kardesin isimleri birbiriyle baglantılı olmasada olur.

Ben cok moda olan isimlerden hoslanmıyorum. İnci cok hos bir isim kibar. Benimde Selin, Ela,Berra hosuma gidiyor. Benim kızımın ismi Miray

at ay ı nil olsun işte... gel anlaşalım...:))))))))
bence duru nehir vs... nilaydan daha güzel... ihtimalleri arttırdıkça sadece kafanız karışır.ç.. belirlediğiniz isimlerden beğenin bence

bence de kafa karıştırmaktan başka birşey yaptığımız yok bakalım neyde karar kılıcaz kafamçokkarıştı

KEVSER: Cennette bulunduğuna inanılan su. zemuszemus kuzeykede uyumlu olur die düşünüyorummm kaydirigubbakcemile4

eyşan benimde hosuma gitmedi. Bencede iki kardesin isimleri birbiriyle baglantılı olmasada olur.

Ben cok moda olan isimlerden hoslanmıyorum. İnci cok hos bir isim kibar. Benimde Selin, Ela,Berra hosuma gidiyor. Benim kızımın ismi Miray

zeynebimin diğer adı selin, selinacım:)))

benim favori isimlerim deniz, berrak, çağla, inci, irem, defne. Deniz ismi bence çok güzel. Sanem, Beren, Deren, Ceren vb.

Ama klasik isimler derseniz; ayşe melek mesela, ayşegül, ZEYNEP, zehra (ben çok severim gene)

zeynep bende klasik isimlerden en cok begenirim. cok hos bir isim. BERRA severim ondan göbek adımız Berra oldu.

Nilay yerine Nil daha hos bence. İsim işi zor herkesin sevki farklı

Beril bence güzel. Ama kızımın adı da olabilir. Elif. Hala sinir oluyorum kocaya Berili kabul etmedi diye. Neyse ikincisinde benim istediğim oldu.

Back
X