Kızımın ismi belli değil

derin defne beren beril asel ve neriste güzl isimler bence bunlarıda tercih edebilirsinn... Seçim senin cnmm zemuszemus kaydirigubbakcemile2

idil bence güzel bi isim nili de beğeniyorum bende defne düşünüyorum çift isim hoşuma gitmiyo benim
yukardaki arkadaşımızın dediği gibi şimal de kuzeye uygun bence değişik hem

zümra -ela-duru-eylül kızımın ismi olur azıcık=)-yıldız koyun kuzey yıldızı gibi bişey olur =)benden bu kadar=)

şimal kesinlikle düşünmem bana hoş gelmiyorum nedense bakalım artık karar verme aşamasındayım ama çok zor yahu...ada nilay koyabilirim diye düşünüyorum :sm_confused:

bizim de bi yakınımızın oğlu kuzey yeni kızları oldu beyza koydular...

bana da bu aralar hande ismi çok karizmatik geliyor,(şimdi kızım olsa hande koyarım nüheheheee...) oğlum emre, kız olsaydı rengin düşünüyorduk....
kız isminde alternatif çok bence

bizim de bi yakınımızın oğlu kuzey yeni kızları oldu beyza koydular...

bana da bu aralar hande ismi çok karizmatik geliyor,(şimdi kızım olsa hande koyarım nüheheheee...) oğlum emre, kız olsaydı rengin düşünüyorduk....
kız isminde alternatif çok bence

en küçük kardeşimin ismi beyza :)
hande ismini de bana koymayı düşünmüşler ama yaşadığım yerde handere diye bir köy vardı ananem olmaz hande ne biçim isim handere diye çocukla dalga geçerler diye koydurmamış bende koymamı düşünmem o sebeple canım.yine de önerilerin için teşekkür ederim

Back
X