Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
idil bence güzel bi isim nili de beğeniyorum bende defne düşünüyorum çift isim hoşuma gitmiyo benim
yukardaki arkadaşımızın dediği gibi şimal de kuzeye uygun bence değişik hem
şimal kesinlikle düşünmem bana hoş gelmiyorum nedense bakalım artık karar verme aşamasındayım ama çok zor yahu...ada nilay koyabilirim diye düşünüyorum :sm_confused:
bizim de bi yakınımızın oğlu kuzey yeni kızları oldu beyza koydular...
bana da bu aralar hande ismi çok karizmatik geliyor,(şimdi kızım olsa hande koyarım nüheheheee...) oğlum emre, kız olsaydı rengin düşünüyorduk....
kız isminde alternatif çok bence
bizim de bi yakınımızın oğlu kuzey yeni kızları oldu beyza koydular...
bana da bu aralar hande ismi çok karizmatik geliyor,(şimdi kızım olsa hande koyarım nüheheheee...) oğlum emre, kız olsaydı rengin düşünüyorduk....
kız isminde alternatif çok bence
en küçük kardeşimin ismi beyza :)
hande ismini de bana koymayı düşünmüşler ama yaşadığım yerde handere diye bir köy vardı ananem olmaz hande ne biçim isim handere diye çocukla dalga geçerler diye koydurmamış bende koymamı düşünmem o sebeple canım.yine de önerilerin için teşekkür ederim