canım benim yaa.. millete isim beğendiremezsin ki hiç bir zaman. o çocuğu sen doğuracaksın ve en çok sen çağıracaksın koyacağın isimle.. bu nedenle kimse kusura bakmasın, sen ne ismi istiyorsan o ismi koyarsın.. daha doğmadan milletin ne dediğiyle etkileme çocuğunu.. insana en çok zarar veren ve en nefret ettiğim mevzuudur bu milletin ağzı.. milletin ağzı yüzünden kaç tane anneyi teskin ediyorum günde bilemezsin.. o yüzden asel koy.. beğenmeyen kendi çocuğuna koymasın..
Canım bu isme hevesliysen başkasının ne konustugunu bosver senin yavrun 9 ay o eziyeti sen cekiosun ismini koymak da senin hakkın..
Ama şu da var YAĞMUR ASEL de fena değil gibi ? hım
Asel koymazsanız hep ıcınızde kalacak.En ıyısı sız ıkısını de koyun.
Tek basına Asel koydugunuzda emın olun ılerıde hep kızınıza ısmının anlamı ne yoksa nufus memuru Aysel yazacagına Asel mı yazmıs sorusuna muhattap kalır.
Hem Asel olsun ıcınızde kalmasın hem yagmur olsun kımseye laf dusmesın.
Hepsınden onemlısı uzunnnn hayırlı mutlu bır omru olsun....
canım benim yaa.. millete isim beğendiremezsin ki hiç bir zaman. o çocuğu sen doğuracaksın ve en çok sen çağıracaksın koyacağın isimle.. bu nedenle kimse kusura bakmasın, sen ne ismi istiyorsan o ismi koyarsın.. daha doğmadan milletin ne dediğiyle etkileme çocuğunu.. insana en çok zarar veren ve en nefret ettiğim mevzuudur bu milletin ağzı.. milletin ağzı yüzünden kaç tane anneyi teskin ediyorum günde bilemezsin.. o yüzden asel koy.. beğenmeyen kendi çocuğuna koymasın..
canım çok beğendiysen koy sende. adaş olurlar:)
aynurcum bencede asel koy hayatım hem çok güzel hem değişik,hemde içinde kalmaz ama dediğin gibide yağmurda sizinle çok uyumlu onuda ekletebilirsin ama bence aselden vazgeçme
bizde 1-2 kişiye söledik pek beğenmiyorlarmış gibi durdular bizde sölemiyoruz hiç yani öle şartlı olarak değilde karar veremedik daha diyoruz yoksa söleriz yani,doğduğunda duysunlar süpriz olur işte kimene çocuk benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?