Kizimin kilosu

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
Slm kizlar

Kizimin kilosu cok kafama takiliyor. 26 aylik 90cm ve 18 kilo kiyafetlerini hep 4 5 yasindakjlere göre aliyorum :(. Emiyoda daha biraktiramadim.
Benim cocuklugum zayifti babasininki kiloluymus oyle demisti acaba genetikmi?
Kizimin kilosu hep önde gidiyodu.
Doktordan randevu aldim.

Slm kizlar

Kizimin kilosu cok kafama takiliyor. 26 aylik 90cm ve 18 kilo kiyafetlerini hep 4 5 yasindakjlere göre aliyorum :KK43:. Emiyoda daha biraktiramadim.
Doktordan randevu aldim.
Dikkat ette diyabete kadar gitmesin

Slm kizlar

Kizimin kilosu cok kafama takiliyor. 26 aylik 90cm ve 18 kilo kiyafetlerini hep 4 5 yasindakjlere göre aliyorum :KK43:. Emiyoda daha biraktiramadim.
Doktordan randevu aldim.
Selam canım.oglum 22 aylık 11 kilo...kahvaltı meyve emme formunda yaşıyor.cok uzuluyorum bende..kan değerleri iyi boyu iyi 90 cm olmuştur gecmistir herhalde 18 aylıkken 87 cm di.onerisi olan varsa bana da el atın lütfen.yemek yerdi 2 aydır ne çorba ne sebze yemeği...tesadüfen lezzetini sevdiğini keşfettiğimiz bir dönerci var haftada iki uc oraya goturuyoruz.eve yakın yerden yemiyor:işsiz:bu aylarda normal mi bu kilo yemek secme

Slm kizlar

Doktordan randevu aldim.
Oyy ne kadar sevimlidir kiziniz ben severim tombis bebisleri .. ama tabi mutlaka kontrol ettirin belki hormonlarda bisey vardir

Benim kızım da 3 yas 3 aylik 21 kilo 2 yaşında falan normaldi son 7 8 ayda aldi o kadar .. aile hekimine götürdüm diyet vs onermiyoruz zararlı yiyecekleri kesmeniz yeterli dedi ama hic tatmin olmadım çünkü kan tahlili yaptirmaya gerek görmedi seker troid bakmadi, bilmiyorum bakilmasi mi normal bakilmamasi mi ama cocugun istahi açik az yedirsem anne doymadim diyor disari cikinca herkes kilolu die seviyor laf söylüyor utanıyor daha simdiden gozlerini koluyla falan kapatıyor diger3 kardesi var onlar oyle degil hepsi 15 16 kilo civarinda ailede oyle kilolu kimse de yok özele mi götürsem ne yapsam bilemedim

Kızım 1 yaşına kadar çok hızlı kilo aldı.15 filan oldu. 2,500 kg doğmuştu. Dedim kilolu olacak. Bir yaşını biraz geçkin ken biraz grip salgın filan derken baya kilo verdi. Sonra zamanla topladı kendini. 3 yaşını 2 3 ay geçti şimdi 15 16 kilo civarında. Boyuna gidiyor. Telaş etmeyin birden duruyor kilosu. Oğlum da öyleydi herkes kilosuna takılırdı çok yemesin kilolu olur diye(ben kiloluyum) şimdi sırtından kemiklerini sayıyorum tek tek. Hiçbir şeyi yoktur annesi merak etme.Yine götür ama her kilolu benek hasta değildir.

Selam canım.oglum 22 aylık 11 kilo...kahvaltı meyve emme formunda yaşıyor.cok uzuluyorum bende..kan değerleri iyi boyu iyi 90 cm olmuştur gecmistir herhalde 18 aylıkken 87 cm di.onerisi olan varsa bana da el atın lütfen.yemek yerdi 2 aydır ne çorba ne sebze yemeği...tesadüfen lezzetini sevdiğini keşfettiğimiz bir dönerci var haftada iki uc oraya goturuyoruz.eve yakın yerden yemiyor:işsiz:bu aylarda normal mi bu kilo yemek secme
Doner yedirme kimbilir icinde ne var

Slm kizlar

Doktordan randevu aldim.
Fazlaymış kilosu ama anne sütü alan bebekler hep kilolu oluyo çevremde. Benim kızım 10 aylık 10 kilo. Emmeyi bıraktığı zaman normale döner diye düşünüyorum. Zaten doktora gidecekmişsiniz.

Slm kizlar

Doktordan randevu aldim.
Aleyküm Selam cnm abur cubur veriyorsan onları kesmelisn öncelikle hareketsiz bi çocuk mu benim kızımda hep boy olarak da kilo olarak da önde gidiyor ama sağlık ocağında ölçüm yaptırirken sadece bi kez kilosuna dikkat etmemi söyledi yalan yok abur cubur veriyordum kestim düzeldi du an kızım 4 yaş 8 aylık 25 kg gerçek hafta kontrolümz vardı normal dedi hareketli çocuksa yediklerine dikkat etmeniz yeterli bence daha önce hiç tahlil vermedik biz kızıma gerek görmüyorlar snrm ekmek çok yedirmeyin ya da tam buğday yedirin daha uzun süreli tok tutar kızartma kısıtlayin aklıma gelenler bunlar üzmeyin kendinizi düzelir dönem dönem değişiyor çocukların kilosu bazen duruyor bazen alıyorlae

kızım 3 bucuk yasında oda yasından onde gıdıyor hıc cıkolata seker ekmek yemedı dogdugundan berı cıkolatayı evde kendım yapıyorum sekersız unsuz kekler yapıyorum sadece kuru meyvelerden onu yıyor okadar bılmez hıc vermeyın saglıklı degıl acele etmesın onları yemek ıcın ölene kadar yıyecekler zaten ne kadar gec yerse okadar ıyı

eger abur cubur yedırmıyorsanız genetıktır cunku ben uzunum ırıyım esım uzun ırı bızden minyon cıkamazdı zaten

Her çocuk farklıdır. Anne babanın genleri alıyor çocuk. Yüzde seksen genetikse yüzde yirmi beslenme derim ben hep. Kız ve erkek çocukları arasında da fark var. Beden gereği.

Çocukda sağlık sıkıntısı var mı ona bakılmalı önce.

Anasınıfında çocukların yaşı nerdeyse hep aynı. Ama benim çocuğum iri ve diğerlerinden büyük. Yeme içmesi çok da değil. Ama genetik demek ki boylu poslu. Orda da çok laf ediliyordu :/

Yani demem o ki başkasının çocuğuyla aynı olamaz. Herşeyleri farklı çocukların.

Bi yengem vardı. Hep laf ediyordu. Torunu benimkinden bir yaş büyüktü. Senin çocuğun ne yiyor ne içiyor da bu kadar boyu var şu kadar kilosu var. Cart curt.... Hep dile vuruyordu. Öyle sıkılmıştım ki artık sonunda, gemiden gemi, takadan taka çıkar dedim. Yani 1.55 lik kadından, 1.70 lik adamdan devasa bir çocuk çıkacak hali yok ki. Ben uzunum eşim uzun haliyle çocuklarımda öyle. Neyse Çocuk kıyaslamalarından nefret ederim.

Yani benim çocuklarım 4 kilonun üzerinde doğdu 54 cm. Hala da uzayarak gidiyolar. Bazıları göbüşü var diyor sıkıntı yok yakında boya gidecek diyorum.

Sağlıkları çok iyi.

Tavsiyem sağlıklıysa ve sağlıklı besliyorsan sıkıntı yok.

Her çocuk farklıdır. Anne babanın genleri alıyor çocuk. Yüzde seksen genetikse yüzde yirmi beslenme derim ben hep. Kız ve erkek çocukları arasında da fark var. Beden gereği.

Çocukda sağlık sıkıntısı var mı ona bakılmalı önce.

Anasınıfında çocukların yaşı nerdeyse hep aynı. Ama benim çocuğum iri ve diğerlerinden büyük. Yeme içmesi çok da değil. Ama genetik demek ki boylu poslu. Orda da çok laf ediliyordu :/

Yani demem o ki başkasının çocuğuyla aynı olamaz. Herşeyleri farklı çocukların.

Bi yengem vardı. Hep laf ediyordu. Torunu benimkinden bir yaş büyüktü. Senin çocuğun ne yiyor ne içiyor da bu kadar boyu var şu kadar kilosu var. Cart curt.... Hep dile vuruyordu. Öyle sıkılmıştım ki artık sonunda, gemiden gemi, takadan taka çıkar dedim. Yani 1.55 lik kadından, 1.70 lik adamdan devasa bir çocuk çıkacak hali yok ki. Ben uzunum eşim uzun haliyle çocuklarımda öyle. Neyse Çocuk kıyaslamalarından nefret ederim.

Yani benim çocuklarım 4 kilonun üzerinde doğdu 54 cm. Hala da uzayarak gidiyolar. Bazıları göbüşü var diyor sıkıntı yok yakında boya gidecek diyorum.

Sağlıkları çok iyi.

Tavsiyem sağlıklıysa ve sağlıklı besliyorsan sıkıntı yok.
:KK9:yanliz çok iyi cevap olmuş yengenize 🤩

Slm kizlar

Doktordan randevu aldim.

Doktorunuz her hangi bir sorun görüp araştırma yapmıyor ise fazla takılmayın , anne sütü de yapabiliyor abimin kızı da yaklaşık sizinki kadar. Doğduktan sonra çok kilo almaya başladı araştırdılar , genetik testlere kadar bakıldı öyle söyliyeyim herşeyi normal çıktı yakın zamanda annesi ameliyat olmak durumunda kaldığından memeyi kesti ve şuan zayıf her bebek kadar normal halinde :) sizinki de belki anne sütünden kaynaklı olabilir,anne sütünü bıraktıktan sonra hiç bişey kalmaz

her çocuk farklıdır ama burda biraz kilo fazlalığı var doktor randevusu dogru seçim

Back
X