Kizimin kilosu

10 aylik bebek abur cubur yemesin lutfen. Engel olun. Gerekirse kavga edin. Abur cubur berbat bir bataklik. Allah izin verirse cocugumu uzun bir sure abur cuburla tanistirmayi dusunmuyorum. Bizim aileler zaten uzakta. Senede 1 2 kez goruyorlar. Onda da verirlerse tepkimi mutlaka koyarim. Ama bizim iki aile de abur cubura karsilar. Zaten esimin ailesi koyde oldugu icin tamamen organik besleniyorlar. Kendilerini sevmesem de kizim icin onlar buyuk bir sans gercekten. Oraya gitmeye can atiyorum. Herseyin dogalini tatsin istiyorum cunku.
Babam da oyledir. Sehirde olmasina ragmen organik beslenmeye calisir. Zaten okul caginda ne kadar engel olsak da abur cuburla tanisacaklar bari su an uzak tutalim 😊
Bizde de herşey organik benim küçük bi bahçem vat herşey oradan ailelerde de bahçe var organik ama bakkaldan yiyecek alınıyo maalesef bi iki kere tepki verdim kaynana bi hafta küstü eşim diyo artık ama umrunda değil ne olacak deyip duruyor bazen diyorum ne derse desin ağzına geleni söyle ama diyemiyorum hep ordayız mecbur hemde halam o yüzden susuyorum 😒

Canim aile hekiminine degil cocuk doktoruna gotur. Abur cuburunu kes. Seker cikolata ve paketli gida yedirme.
Haftaya götüreceğim insallah dr u aradim konustum o da gel dedi tahlil yaptiralim bakalim bi dedi. 4 cocuk olunca paketli gidalari kesemiyorum azalttim ama meyveydi yemekti onlari da yiyorlar abur cubur da istiyorlar malesef :( bakalim haftaya ne cikcacak tahlilden

Slm kizlar

Kizimin kilosu cok kafama takiliyor. 26 aylik 90cm ve 18 kilo kiyafetlerini hep 4 5 yasindakjlere göre aliyorum :(. Emiyoda daha biraktiramadim.
Benim cocuklugum zayifti babasininki kiloluymus oyle demisti acaba genetikmi?
Kizimin kilosu hep önde gidiyodu.
Doktordan randevu aldim.
Benim oglum 22 aylik 16 kilo. Ben de 3-4 yas alirim kiyafetlerini. Yemesi normal, abur cubur seker cikolata yemez. Sadece kahvalti, corba yogurt yemek vs.
Demem o ki sizin kizin kilosu cok abarti fazla degil. Buyudukce atar. Atmazsa da hafif toplu oluversin ne olacak

Selam canım.oglum 22 aylık 11 kilo...kahvaltı meyve emme formunda yaşıyor.cok uzuluyorum bende..kan değerleri iyi boyu iyi 90 cm olmuştur gecmistir herhalde 18 aylıkken 87 cm di.onerisi olan varsa bana da el atın lütfen.yemek yerdi 2 aydır ne çorba ne sebze yemeği...tesadüfen lezzetini sevdiğini keşfettiğimiz bir dönerci var haftada iki uc oraya goturuyoruz.eve yakın yerden yemiyor:işsiz:bu aylarda normal mi bu kilo yemek secme
Yemek secmesi normal ama kilosu biraz az. Kilo yapan seyler pekmez-tahin, muz gibi seyler seviyorsa yedirin. Hicbir sey yemeyen cocuklar bile makarna seviyor o tür seyler yapabilirsiniz

Yemek secmesi normal ama kilosu biraz az. Kilo yapan seyler pekmez-tahin, muz gibi seyler seviyorsa yedirin. Hicbir sey yemeyen cocuklar bile makarna seviyor o tür seyler yapabilirsiniz
Pekmez tahin muz veriyorum meyveyle arası çok iyi.yogurdu bol yoğurtlu ayran şeklinde tüketiyor.herseyi yerdi.hicbir zaman çok kilolu olmadi;kilo hep normal sinirlarda boy uzun oldu. Ek gıdaya gecisimiz çok keyifli olmuştu.boyu uzadigi için ve kan değerleri iyi olduğu için korkacak birşey yok yapısal olabilir dedi doktorumuz.2 yaş sendromundan birey olduğundan vs dem vurdu bekliyoruz sabirla.18 aylıktan beri 11 kilo 400 Gr.kahvalti meyve emme şeklinde yaşıyoruz geçer insallah
sizin oğlunuz emiyor mu? Ya da devam sütü alıyor mu?

Pekmez tahin muz veriyorum meyveyle arası çok iyi.yogurdu bol yoğurtlu ayran şeklinde tüketiyor.herseyi yerdi.hicbir zaman çok kilolu olmadi;kilo hep normal sinirlarda boy uzun oldu. Ek gıdaya gecisimiz çok keyifli olmuştu.boyu uzadigi için ve kan değerleri iyi olduğu için korkacak birşey yok yapısal olabilir dedi doktorumuz.2 yaş sendromundan birey olduğundan vs dem vurdu bekliyoruz sabirla.18 aylıktan beri 11 kilo 400 Gr.kahvalti meyve emme şeklinde yaşıyoruz geçer insallah
Yok ben 1 ay once emzirmeyi kestim. Sizinki de buyumus artik kesebilirsiniz. Memeyi keisnce yemesinde bir artma veya azalma olmadi. Su niyetine emiyormus

Kilo olayi genetik bence. Benim oglumdan daha cok yiyen bazi cocuklar daha zayif. Benimki su icse yarayan tiplerden olacak herhalde

Kilo olayi genetik bence. Benim oglumdan daha cok yiyen bazi cocuklar daha zayif. Benimki su icse yarayan tiplerden olacak herhalde
Maşallah :nazar: Allah'ım nazardan korusun.hepsi Allah'a emanet ..
Eşimin de benim de kucuklugumuz cilizmis oğlumdan kilolu olmasını beklemek haksızlık belki ama işte insan zayıf olunca kendini suçluyor bakamiyor muyum diye.herseyini de ozenle yaparim.

Kilosu yasina gore fazla tabikii hemde cok fazla ..Obeze yakin olabilir dikkat edin.
Benim 5 yasindaki oglum 17 kilo.

Abur cubur ekmek hamur isi azaltarak kesin ki ilerde donulmesi zor kilolara cikmasin.insallah hastalik yoktur duzene sokarsaniz yemesini bence zayifliycak.Benim buyuk oglum 5 yasinda 20 kilo suan mesela

Back
X