Kizimin kilosu

Haklisin ama vasat bir yer değil.tavuk ya da kıyma döner de değil.
Iyise sen bilirsin tabi ama doktorlar da soyluyo disardan cok yedirmek de sagliksiz ve kilo aldiriyo fast food falan. Arada bir yediriyosan bkrsey olmaz herhalde bilemedim.. gerci simdi alip evde yaptimiz bazi sebze meyvelerde hormonlu.. saglikli beslenmw de zorlasti

2. yaş aşısında aile hekimi muayene etmedi mi
gelişimi hep böyle miydi yoksa son zamanlarda mı böyle oldu
üst sınıra yakın sanırım ama bilemiyorum genetik de olabilir

Iyise sen bilirsin tabi ama doktorlar da soyluyo disardan cok yedirmek de sagliksiz ve kilo aldiriyo fast food falan. Arada bir yediriyosan bkrsey olmaz herhalde bilemedim.. gerci simdi alip evde yaptimiz bazi sebze meyvelerde hormonlu.. saglikli beslenmw de zorlasti
Sürekli sistematik olamaz tabi.esim dişlerine implant yaptırıyor da o sebeple muayenehane yanında bir yer goturduk.o tarafla işimiz bitince gidemeyiz zaten.yuzde yüz doğru kusursuz sağlıkli diyemem de işte hiçbir şey yemeyince insan boğazından birşey geçsin istiyor.haftaya babasının çakma dişleri takılır döner macerası da sona erer :KK53:

Komşunun kızı var kilo olarak da boy olarak da kendinden 2-3 yaş büyükler kadar

Hep öyleydi

Benim oğlum da ince ama uzun mesela

Sonuçta çocuk ne yiyor o önemli bir de çok hareketli değil demek ki yaz geldi dışarı çıkarın oynasın

Şekerli hamur işli değil de protein sebze Beslenmesine geçin çocuğa tabii rejim yaptırılmaz da abur cubur alınmazsa görmez görmezse istemez

Örneğin meyvesuyu vs içirmeyin çok şekerli evde sıkılanı da dahil hep anlatırlar çocuk 3 portakal yiyemez ama 3 portakaldan bir bardak portakal suyu çıkar bir anda tüm şekerini alır diye

Sürekli sistematik olamaz tabi.esim dişlerine implant yaptırıyor da o sebeple muayenehane yanında bir yer goturduk.o tarafla işimiz bitince gidemeyiz zaten.yuzde yüz doğru kusursuz sağlıkli diyemem de işte hiçbir şey yemeyince insan boğazından birşey geçsin istiyor.haftaya babasının çakma dişleri takılır döner macerası da sona erer :KK53:
Cnm ben de ille sagliksiz demiyorum.. ne eti kulmaniyorlar icinde ne var bilmeyince saglik aciakndan bi sikinti yaratirmi ilerde bunu da bilemiyorsun.. gerci dedigimgibi simdi yedigimiz pek cok sey hormonlu ama naparsin yemeden de olmuyo.. hastalik yaslari cok dustu mjsal kalp krizi dedinmj yaslilik gelirdi insanlarin aklina ama artik genclerde bile var bu risk..

21 aylik 14 kilo benimkide.
bana normal geliyo suan için cunku beslenmesine dikkat ediyorum abur cubur vermiyorum hic.
meyvesini yemegini sutunu icer.
sadece ilk 4 ay emdi

Kilosu fazlaymis gerçekten benim kızım üç buçuk yaşında 14 kilo
Ki ona kilolu der herkes. Siz önce sütten kesin artık o sütun ona faydası yok. Hemen sağlıklı beslenmesi için programlar yapin diyetisyen kontrolünde tabi. İlerde kilolu bir kız olursa size çok kızacaktir emin olun

benim kizimda 18 aylik 88 cm 14 kilo idi gecen ay dr endokrine yonlendirdi bu ay goturecegim ama benim kizima bu kiloyu yapan sanirim mamaymis birde etrafimdaki annelere sorunca ben geecekten cok yedirdigimi anladim mamayi gunde 1 sefere dusurdum 450 gr vermis ama boyu uzadi
acaba sizdemi cok yediriyordunuz?

benim kizimda 18 aylik 88 cm 14 kilo idi gecen ay dr endokrine yonlendirdi bu ay goturecegim ama benim kizima bu kiloyu yapan sanirim mamaymis birde etrafimdaki annelere sorunca ben geecekten cok yedirdigimi anladim mamayi gunde 1 sefere dusurdum 450 gr vermis ama boyu uzadi
acaba sizdemi cok yediriyordunuz?

Benim kızım da 8 aylık ama ben de 2 yaş giydiriyorum. Cogu kisi de böyle. Kıyafet konusunu bence takmayın kafaya. Belki sütünüz yarıyordur. Zaten 2 yaşını geçmiş. Kesip yine aynı şekilde kilo almaya devam ediyor diye deneyebilirsiniz.

Benim kızım da 3 yas 3 aylik 21 kilo 2 yaşında falan normaldi son 7 8 ayda aldi o kadar .. aile hekimine götürdüm diyet vs onermiyoruz zararlı yiyecekleri kesmeniz yeterli dedi ama hic tatmin olmadım çünkü kan tahlili yaptirmaya gerek görmedi seker troid bakmadi, bilmiyorum bakilmasi mi normal bakilmamasi mi ama cocugun istahi açik az yedirsem anne doymadim diyor disari cikinca herkes kilolu die seviyor laf söylüyor utanıyor daha simdiden gozlerini koluyla falan kapatıyor diger3 kardesi var onlar oyle degil hepsi 15 16 kilo civarinda ailede oyle kilolu kimse de yok özele mi götürsem ne yapsam bilemedim
Canim aile hekiminine degil cocuk doktoruna gotur. Abur cuburunu kes. Seker cikolata ve paketli gida yedirme.

Slm kizlar

Kizimin kilosu cok kafama takiliyor. 26 aylik 90cm ve 18 kilo kiyafetlerini hep 4 5 yasindakjlere göre aliyorum :KK43:. Emiyoda daha biraktiramadim.
Benim cocuklugum zayifti babasininki kiloluymus oyle demisti acaba genetikmi?
Kizimin kilosu hep önde gidiyodu.
Doktordan randevu aldim.
Okuyunca şok geçirdim bence memeyi bıraktırın ve mama saatlerini felan ayarlayın mama saati gelmeden acıkırsa meyve yeme aparatları onunla meyve verip su içirin ama tiroidindede sorun olabilir mesela ben hipotiroidi hastasıyım ve hafif kilom var

Selam canım.oglum 22 aylık 11 kilo...kahvaltı meyve emme formunda yaşıyor.cok uzuluyorum bende..kan değerleri iyi boyu iyi 90 cm olmuştur gecmistir herhalde 18 aylıkken 87 cm di.onerisi olan varsa bana da el atın lütfen.yemek yerdi 2 aydır ne çorba ne sebze yemeği...tesadüfen lezzetini sevdiğini keşfettiğimiz bir dönerci var haftada iki uc oraya goturuyoruz.eve yakın yerden yemiyor:işsiz:bu aylarda normal mi bu kilo yemek secme
E kesin sütten mecbur yicek neyi bekliyosunuz ? Oglum ayni sizin gibiydi 22 ay emdi hic hir sey yemezdi kızimi 16 aylikken kestim her sofraya oturuyo yeme de hic problemi yok. Süt istahlarini kapiyo bence.

Slm kizlar

Kizimin kilosu cok kafama takiliyor. 26 aylik 90cm ve 18 kilo kiyafetlerini hep 4 5 yasindakjlere göre aliyorum :KK43:. Emiyoda daha biraktiramadim.
Doktordan randevu aldim.
Slm benim kızımda hep önden gidiyordu malesef şimdi erken ergenlikle ugrasiyorum

Slm kizlar

Kizimin kilosu cok kafama takiliyor. 26 aylik 90cm ve 18 kilo kiyafetlerini hep 4 5 yasindakjlere göre aliyorum :(. Emiyoda daha biraktiramadim.
Doktordan randevu aldim.
Merhaba benim kızmda normal kiloda doğdu . şimdi 10 aylık ve 11 kilo yaklaşık uç aydır aynı kiloda alımı durdu . ama hep bana da diyolar çok tombik bu yemek verme daha yürüyemiyo bile vs vs . ama kaç kere doktora götürdğm anne sütü alıyosa sütün yarıyodur yada genetik olabilir dedi . sadece abur cubur verme dedi ama arada veriyorum malasef ailelelere yakınım şunu ver yesin al şunu yedir bilmem ne diye veriyokar zorla sonra da tombik diyorlar 😡 ben sorun etmiyorum yani açıkcası artık akışına bıraktım

Kilosu fazlaymis gerçekten benim kızım üç buçuk yaşında 14 kilo
Ki ona kilolu der herkes. Siz önce sütten kesin artık o sütun ona faydası yok. Hemen sağlıklı beslenmesi için programlar yapin diyetisyen kontrolünde tabi. İlerde kilolu bir kız olursa size çok kızacaktir emin olun
Bence bebekken kilolu olanlar gencliginde zayif oluyor. Zayif olan da kilolu. Hep boyle gozlemledim ben.
3.5 yas icin 14 kilo bence kilolu degil. Sizin bebeginiz bana kilolu gelmedi acikcasi. 😊
Ama konu sahibi bebeginizin sagligi acisindan mutlaka tum kontrollerini yaptirin. Bol bol hareketli aktiviteler yapsin. Ilerde boy atmaya baslayinca gider kilolar da zaten. Ama yine de siz temkinli olun.
Bem dombik bebek severim benimki de aksi gibi zayif uzun 😁 Babası kılıklı iste. 😊 Rabbim onlari bize bagislasin insallah. Opuyorum yavrunuzu 😊

Merhaba benim kızmda normal kiloda doğdu . şimdi 10 aylık ve 11 kilo yaklaşık uç aydır aynı kiloda alımı durdu . ama hep bana da diyolar çok tombik bu yemek verme daha yürüyemiyo bile vs vs . ama kaç kere doktora götürdğm anne sütü alıyosa sütün yarıyodur yada genetik olabilir dedi . sadece abur cubur verme dedi ama arada veriyorum malasef ailelelere yakınım şunu ver yesin al şunu yedir bilmem ne diye veriyokar zorla sonra da tombik diyorlar 😡 ben sorun etmiyorum yani açıkcası artık akışına bıraktım
10 aylik bebek abur cubur yemesin lutfen. Engel olun. Gerekirse kavga edin. Abur cubur berbat bir bataklik. Allah izin verirse cocugumu uzun bir sure abur cuburla tanistirmayi dusunmuyorum. Bizim aileler zaten uzakta. Senede 1 2 kez goruyorlar. Onda da verirlerse tepkimi mutlaka koyarim. Ama bizim iki aile de abur cubura karsilar. Zaten esimin ailesi koyde oldugu icin tamamen organik besleniyorlar. Kendilerini sevmesem de kizim icin onlar buyuk bir sans gercekten. Oraya gitmeye can atiyorum. Herseyin dogalini tatsin istiyorum cunku.
Babam da oyledir. Sehirde olmasina ragmen organik beslenmeye calisir. Zaten okul caginda ne kadar engel olsak da abur cuburla tanisacaklar bari su an uzak tutalim 😊

E kesin sütten mecbur yicek neyi bekliyosunuz ? Oglum ayni sizin gibiydi 22 ay emdi hic hir sey yemezdi kızimi 16 aylikken kestim her sofraya oturuyo yeme de hic problemi yok. Süt istahlarini kapiyo bence.
Onda travma yaratmadan kesebilmenin yollarını ariyorum

Hiç telaş edilecek bir kilo değil 3 yaşda boya gidiyor kilolar benim oğlumda tospa gibiydi😂 şimdi de zayıfladı diyolar. İştahsız biraz ki bazı dönemlerde olabiliyor o yüzden hiç telaş etmeyin bence. Sizinkide emin olun boya gidecektir

Back
X